maandag 15 juli 2024

Systematische onderdrukking van de waarheid – COVID-vaccins worden in verband gebracht met kanker en de dood

 15/07/2024

ALS oncoloog blijf ik gealarmeerd over het aantal kankerpatiënten dat naar mij wordt doorverwezen en die een goede en effectieve behandeling hebben gekregen, maar zich vervolgens presenteren met een zeer agressieve terugval terwijl ze in remissie hadden moeten blijven. Helaas heb ik nog geen geval gevonden waarbij de patiënten geen covid-boostervaccinatie van hun huisarts of ziekenhuis hebben gekregen omdat ze ‘risico lopen’, schrijft Professor Angus Dalgleish.

Ik was dan ook verbaasd toen ik een artikel in de Telegraph las over een onderzoek van Cancer Research UK. Daarin werd gesteld dat het aantal gevallen van kanker gerelateerd aan roken enorm stijgt. Er worden elke dag meer dan 160 nieuwe gevallen vastgesteld.

Er waren weinig details, maar twee trokken mijn aandacht. Ten eerste, dat er nu 13 verschillende soorten kanker zijn die door roken worden veroorzaakt en ten tweede, dat borstkanker er een van was. Andere waren lever- en nierkanker. Er is geen twijfel dat roken longkanker veroorzaakt of dat het minstens tien tot twintig jaar duurt om het te veroorzaken. Of dat 28 procent van alle longkankers nog steeds bij niet-rokers voorkomt (dit is het cijfer uit dit rapport). Het is ook waar dat alle kankers van het bovenste deel van het spijsverteringskanaal kunnen worden veroorzaakt of bevorderd door roken, maar het idee dat de toename van 13 soorten kanker wordt veroorzaakt door een toename van roken in de afgelopen jaren, lijkt zeer verdacht.

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat we te maken hebben met een explosie in het aantal gevallen van kanker, lijkt het mij volkomen oneerlijk om te zeggen dat dit allemaal te wijten is aan roken, om niet te zeggen onwetenschappelijk! Roken is de afgelopen twee decennia en langer dramatisch gedaald onder de algemene bevolking. De meest recente gegevens laten zien dat het percentage huidige rokers in het Verenigd Koninkrijk in 2022 – 12,9 procent of 6,4 miljoen mensen – is gedaald sinds 2021, toen het 13,3 procent van de bevolking was, en sinds 2011 met 7,3 procentpunten (toen rokers 20,2 procent van de bevolking vormden). Er zijn aanwijzingen dat deze daling mogelijk is gestopt tijdens de pandemie, maar er is geen bewijs van een stijging.

Omdat ik nieuwsgierig ben, vraag ik me af of er nog iets anders aan de hand is.

Ten eerste voorspelde ik dat er een toename in kankergevallen zou zijn toen de lockdown werd ingevoerd. Ik waarschuwde herhaaldelijk dat de prijs die betaald moet worden in vertraagde kankerdiagnoses – alleen daarom al – nooit de oplegging van deze rampzalige beleidsreactie op covid zou kunnen rechtvaardigen. Ten tweede zijn er verschillende onderzoeken naar dit onderwerp verschenen die tot de conclusie kwamen dat de toename van kanker sterker begon te gebeuren nadat de covidvaccins waren uitgerold.

Australië is een land waar zulke bevindingen van toepassing zijn. Het is ook het eerste westerse land dat een commissie heeft gelast naar onverwachte sterfgevallen – een commissie waarvoor ik onlangs werd uitgenodigd om bewijs te leveren.

Wat niet genegeerd kan worden is dat de oversterfte in Australië niet plaatsvond tijdens covid, wat inderdaad heel onschuldig was in zo’n zonovergoten land vol met vitamine D3! Nee, oversterfte, zoals overal ter wereld, begon pas na de uitrol van het vaccin, en versnelde na de derde en daaropvolgende totaal onnodige boosters.

De beste onbesmette gegevens over het onderwerp die zijn gepubliceerd, waar ik eerder commentaar op heb gegeven , komen uit Japan. Na veel peer review werd het gepubliceerd in het medische tijdschrift Cureus. Het toont een duidelijke toename in alle vormen van kanker, waarbij de toename duidelijk verband houdt met de boosters.

Dit artikel en de berichtgeving erover werden vervolgens het onderwerp van agressieve aanvallen door het persbureau Reuters. Als gevolg daarvan is het ingetrokken. Reuters is onderdeel van het Trusted News Initiative (TNI) [sic], dat is ontworpen om ongemakkelijke feiten te onderdrukken – de huidige incarnatie van Orwells Ministerie van Waarheid uit 1984. TNI is een samenwerkingsverband van ‘s werelds toonaangevende mediabedrijven, opgericht door de BBC, waaronder European Broadcasting Union en NHK (Japan), belangrijke persbureaus zoals Associated Press en Reuters en grootste technologiebedrijven zoals Google, Meta en Microsoft. ‘Leden van het Trusted News Initiative werken samen om het vertrouwen van het publiek te winnen en oplossingen te vinden om de uitdagingen van desinformatie aan te pakken,’ zegt de BBC over zijn trots en vreugde.

 ‘Door mediaorganisaties en socialemediaplatforms op te nemen, is het het enige forum ter wereld in zijn soort dat is ontworpen om desinformatie in realtime aan te pakken.’

Of om het anders te zeggen: een forum om ongemakkelijke feiten direct te onderdrukken.

 

Reuters doet onafhankelijke factchecking

Ik heb het verslag van de intrekking gezien en gelezen – uitwisselingen tussen Reuters, de redacteuren van Cureus en de auteurs die door The Defender worden hier gerapporteerd. Het is een absolute schande dat dergelijke censuur van harde gegevens nog steeds plaatsvindt. Het onthult en benadrukt het aantal artikelen dat de waarheid heeft gerapporteerd en vervolgens is gepest om in te trekken. De autopsiestudie naar covid-vaccins in de Lancet, waaruit bleek dat 74 procent van de onderzochte sterfgevallen werd veroorzaakt door vaccins, komt in gedachten. De studie werd binnen 24 uur verwijderd. Er zijn er nog veel meer.

Een team van US National Institutes of Health, Pharma en andere betaalde leugenaars moet de literatuur uitpluizen en vervolgens de redacteuren en tijdschriften chanteren om de waarheid te onthullen. U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom het boek dat ik heb geredigeerd, The Death of Science, zo heette. U heeft hier het antwoord.

Vanwege deze aanhoudende en bijna onmiddellijke onderdrukking, plus de onoprechte theorieën zoals het kankerrapport van de Telegraph, is het van groot belang om de nieuwste, zeer belangrijke studie uit Italië over ‘alle oorzaken’ van sterfgevallen tijdens de Covid-19-vaccinatie in een Italiaanse provincie onder uw aandacht te brengen , voordat ook deze wordt ingetrokken.

Het artikel is in dit geval ook te vinden op de website van Dr. Peter McCullough . Ik voorspel dat het niet lang in druk zal blijven, omdat het bewijs zo duidelijk is: het stelt vast dat sterfgevallen in deze duidelijk gedefinieerde populatie absoluut verband houden met het aantal vaccins dat aan individuen wordt toegediend. Het stelt ook vast dat ongevaccineerden een 1,37 keer lager sterftecijfer hebben dan gevaccineerden en dat er een zeer duidelijke toename is in sterfgevallen met elk vaccin, wat precies overeenkomt met de Japanse studie.

De ‘bescheiden’ conclusie is dat er geen bewijs is dat de vaccins levens hebben gered! Integendeel: de vaccins hebben levens gekost. Samenvattend ondersteunt het volledig dat overmatige sterfgevallen correleren met vaccindoses en niets anders. Dit moet echt benadrukt worden, want dit is een ander bewijs in een lange reeks nu ingetrokken papers.

De enige artikelen die over COVID ingetrokken zouden moeten worden, zijn die in Nature, de Lancet etc. etc. Die waren eigenlijk propaganda en niets anders.

Dus terug naar de suggestie van de Telegraph dat alle kankers nu worden veroorzaakt door roken. Dit staat zeker op één lijn met de idiote uitspraken van de man die we lijken te hebben als onze Chief Medical Officer, Sir Chris Whitty, die van mening was dat de overmatige sterfgevallen onder jongvolwassenen te wijten waren aan het feit dat ze niet met statines konden beginnen tijdens de lockdown. Feit één, Sir Chris: de onverwachte piek was bij mensen jonger dan 50 jaar. Feit twee, Sir Chris: je moet minstens 55-60 zijn om in aanmerking te komen voor statines!

Nu, na het enorme succes dat hij had met het onnodig opsluiten van ons, het vernietigen van NHS-diensten voor andere doeleinden dan COVID (waarbij vrijwel uitsluitend zeer oude patiënten stierven), het vernietigen van het onderwijs, de carrières en de geestelijke gezondheid van kinderen, om nog maar te zwijgen van het tientallen jaren lang verwoesten van de hele economie, is Sir Chris’ voormalige collega Sir Patrick Vallance benoemd tot minister van Wetenschap en heeft hij bovendien een adellijke titel gekregen.

Ik kan alleen maar aannemen dat Sir Keir Starmer mijn boek The Death of Science heeft gelezen en dat hij de wetenschap en daarmee ook de bevolking wil blijven vernietigen.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/systematische-onderdrukking-van-de-waarheid-covid-vaccins-worden-in-verband-gebracht-met-kanker-en-de-dood  

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...