maandag 15 juli 2024

Trust US?

Wie vertrouw je? Wie vertrouw je met je leven? En wie vertrouw je het leven van je kinderen, je familie, land en honderden miljoenen anderen toe?

Wat een weekend. Een aanslag op president Trump. Ergens in een weiland bij een ‘farm show’ in een nietszeggend stadje in Pennsylvania. Een verrassing voor velen, zeker de ‘experts’ en de ‘kwaliteitsmedia’. Minder voor anderen.

Permanent Washington heeft haar visie bij monde van de Asha’s ten Broeke van deze wereld al duizenden keren laten uitspreken: “Donald Trump mag onder geen beding de verkiezingen winnen”. Het is namelijk niet de bedoeling dat de Amerikaanse bevolking zich uitspreekt. Dat democratie bepaalt. Integendeel, wat er ook gebeurt: “Trump-moet-en-zal-in-geen-geval-president-worden!

“Trump, de hork en ongemanierde street-fighter.

Moeilijk manipuleerbaar

Trump, de hork en ongemanierde street-fighter. De handelaar. De simpele denker. De onvoorspelbare gast. Maar daarmee dus ook de moeilijk manipuleerbare gast. Degene president die zomaar opeens vrede wil in plaats van permanente oorlog. Iemand die niet, zoals de vrijwel hersenloze Joe, met een afstandsbediening vanuit de coulissen kan worden bestuurd om naar believen welke boodschap de wereld in te lispelen. Een boodschap die altijd wordt geregisseerd door die macht in de schaduw. Een macht die – vergis je niet — vrijwel alle kandidaten van zowel Republikeinse als Democratische zijde volledig controleert. Behalve The Donald (en behalve Robert F Kennedy Junior, mijn absoluut favoriete – onafhankelijke – presidentskandidaat, maar daarover later meer).

En dus onderging Trump:

  • in zijn presidentstermijn reeds 2 impeachments (afzettingsprocedures);

  • de (door de geheime diensten bij elkaar gelogen) Russian Collusion hoax;

  • aanvallen op zijn vermeende geestelijke capaciteit vanwege zijn ‘hoge leeftijd’ (in schril contrast met de jarenlange media-stilte over het schrijnende gebrek aan compos mentis van Biden);

  • het onder het tapijt schuiven van de voltallige media en alle grote social media platforms van de Hunter Biden laptop story (die ten tijde van de verkiezingscampagne Biden vs Trump) als ‘typical Russian Disinformation Campaign’ werd weggezet. Waarbij de Hunter Biden laptop op dat moment al in het bezit van de CIA was en er geen enkele twijfel was en is aan de echtheid ervan, de brisante content erop en de majeure consequenties (fraude, drugsgebruik, seks met minderjarigen, landverraad en corruptie) die dit voor zowel Hunter als zijn vader Joe, zou moeten hebben;

  • en sinds zijn beslissing om zich weer kandidaat te stellen voor het presidentschap in 2024, een plotselinge stortvloed aan rechtszaken. Waarin een politiek gemotiveerd Openbaar Ministerie in de VS Trump plotseling voor werkelijk alles en z’n moeder begon te vervolgen.Tientallen decenniaoude veronderstelde overtredingen werden met de schaamharen willekeurige rechtszalen binnengesleept waar verklaarde politieke tegenstanders en Trumphaters als rechter, samen met een door de media gebrainwashte en secuur geselecteerde jury in ‘favorable’ states een ‘guilty’ konden laten uitspreken. Zodat dezelfde media deze ‘uitspraak’ weer kunnen toevoegen aan hun story-line en de cirkel rond was. Trump moet uitgeschakeld.

200-miljoen USD erbij

Maar het liep anders. Hoe harder ze probeerden Trump ‘off-the-ballot’ te krijgen, hoe populairder Trump werd. Voor elke 100-miljoen USD boete die er in rechtszalen werd geëist, kreeg de Trump-campagne er 200-miljoen USD bij van gewone Amerikaanse kiezers. De bevolking. Diegenen die in een democratie hun eigen vertegenwoordiging zouden moeten mogen kiezen. Toch?

En dus stonden de volgende stappen nog open:

  • Trump laten elimineren. Afgaande op wat de afgelopen jaren kennelijk bon-ton was op alle officiële kwaliteitsmedia mocht iedereen dat letterlijk of minimaal-verhuld-letterlijk zeggen. Of wensen. En dat gebeurde dit weekend.

  • Nu dat plannetje voorlopig mislukt lijkt, heeft Permanent Washington nog slechts een paar mogelijkheden. Net als bij de afgelopen verkiezingen zal alles op alles worden gezet om via de oude media het beeld te schetsen van Orange Man Bad tegen een frisse opvolger van Senile Old Joe. Misschien wordt mooi-boy Chris Cuomo opgevoerd als ‘nieuw bestuurlijk elan’. De intellectueel uitgedaagde vice-premier Kamala Harris lijkt (begrijpelijk) nauwelijks een optie, maar moet nog wel slim ‘omzeild’ worden. Een mega-charme-offensief van de Obama’s (Barack al exponent van de schaduwmacht al 4 jaar met de afstandsbediening vanuit eerder genoemde coulissen) en Michelle (sommigen noemen haar liever Big Mike) die u met vrolijk gekleurde slogans als ‘unite!’, ‘peace!’ en ‘first black female president!’ een volgende periode van oorlog, verdeling, leugens, controle, surveillance, pandemieen en climate-scare in zullen proberen te lokken.

  • Mochten de Amerikaanse kiezers zich niet voor de gek laten houden, en toch in meerderheid voor Trump – of veel liever nog, voor Robert F. Kennedy Jr. – kiezen, dan is er altijd nog de mogelijkheid om de verkiezingsuitslag te manipuleren. Net als in de laatste verkiezing gebeurde. En door vele miljoenen illegale vreemdelingen te ‘laten’ stemmen via de infame ‘mail-in-ballots’ in combinatie met het verbieden van ID-controle bij het stemmen in veel (democratische) staten. Zo zou een relatief kleine overwinning van de ‘verkeerde’ kandidaat nog tijdens het tellen van de stemmen ‘gecorrigeerd’ kunnen worden.

  • Mocht de Deepstate dit (begrijpelijk, want democratie is mooi, maar totale controle is nog veel mooier) té risicovol vinden, dan is er altijd nog de nucleaire optie. En dat is het uitlokken van een Derde Wereldoorlog, nog net vóór de verkiezingen. Feitelijk is die wereldoorlog al aan de gang en is het de NAVO en het westen gelukt om Rusland, na decennialange uitlokking, eindelijk toch in oorlog te krijgen. Maar de mensen beseffen het nog niet. De full-out war waar Zelensky, Biden, de EU, onze voormalige premier, zijn maatjes bij de militaire NAVO-top en bijna alle poppetjes in onze regering nu volop op inzetten en waarvoor ze onze geesten rijp proberen te maken, zou het perfecte en finale excuus voor de Biden regering kunnen zijn om ‘de verkiezingen uit te stellen’ ¹.

Ze lieten Zelensky hetzelfde truukje doen…

Om het heel simpel te houden:

Besef…dat diegenen die een 78-jarige president op een podium op een zonnige dag niet konden beschermen tegen een eenzame schutter... dezelfde ‘bronnen binnen de inlichtingendiensten’ zijn die je al jarenlang vertellen dat Rusland zou bezwijken onder sancties, dat het geen leger en geen munitie had, dat het bij elk volgend ‘offensief’ verslagen zou worden, dat Oekraïne een ‘baken van democratie’ is en dat het uitlokken van een oorlog met een nucleaire supermacht ‘geen enkel probleem’ is?

bron (Twitter):

1

Klopt, formeel is oorlog geen valide reden onder de Amerikaanse grondwet om verkiezingen uit te stellen. Maar de afgelopen decennia zijn onder dreiging van ‘grote externe gevaren’ (denk aan: war on terror, war on drugs, het virus, domestic terrorism, MAGA, het klimaat) een oneindig aantal absoluut onconstitutionele zaken doorgevoerd.

de grondstroom van totalitarisme is het blinde vertrouwen in een statistisch-cijfermatig onderbouwde 'wetenschappelijke fictie' die een 'radicale minachting' voor de feiten vertoont” – Hannah Arendt


Je kan ons ook volgen op Telegram. En op Twitter en Youtube. Dank voor je tijd.


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...