zondag 21 juli 2024

Omgaan met sukkels

 juli 10, 2024   29

    Izzyserious / Pixabay

Na vier jaar van een neppandemie is er geen enkele reden meer om ook maar iets te geloven van wat de overheid, de media of je huisarts zeggen. Toch blijven miljoenen sukkels dat doen, ze geloven in gekende leugenaars.”

Een sukkel is iemand die moedwillig de waarheid negeert, iemand die alles gelooft wat hij op televisie ziet of op de radio hoort. Eigenlijk is een sukkel iemand die ervoor kiest om buiten de realiteit te leven, schrijft Mike Stone.

Iedereen die gelooft dat een valse Joe Biden de verkiezingen van 2020 heeft gewonnen, is een sukkel.

Iedereen die gelooft dat 9/11 georkestreerd werd door Osama bin Laden en 19 mannen met stanleymessen is een sukkel.

Iedereen die gelooft dat de neppandemie echt was, met een echt virus en echte mensen die aan dat virus stierven, is een sukkel.

Iedereen die gelooft dat het nepvaccin (of welk vaccin dan ook) ontworpen was om levens te redden, is een sukkel.

Iedereen die gelooft dat Michelle Obama een vrouw is, is een sukkel.

We kunnen nog wel even doorgaan, maar ik denk dat je het wel begrijpt. Na vier jaar neppandemie is er geen reden meer om ook maar iets te geloven van wat de overheid, de media of je huisarts zeggen. Toch blijven miljoenen sukkels dat doen, ze geloven in gekende leugenaars.

Houd er rekening mee dat er geen correlatie is tussen IQ en dom zijn. Ik ken een paar mensen met een extreem hoog IQ – IQ’s hoger dan het mijne – en zij behoren tot de grootste sukkels ter wereld.

 

Als het aankomt op omgaan met sukkels, heb je twee keuzes. De eerste is om ze gewoon te negeren. Als je dat doet, elimineer je meteen de mogelijkheid dat jij negatief beïnvloed wordt door hun domheid. Waar het lastig wordt, is wanneer je je realiseert dat je beste vrienden, familieleden en kennissen allemaal sukkels zijn.

In sommige van die gevallen kun je ze gewoon niet negeren. Ik bedoel, dat kun je wel. Maar het is moeilijk als je met iemand samenwoont en hem elke dag ziet. Bereid je in dat geval voor op veel ongemak en mogelijk catastrofale gevolgen. We zagen het allemaal gebeuren tijdens de scamdemie. En het conflict is altijd eenzijdig. Het zijn altijd de sukkels die buiten de realiteit leven die de mensen om hen heen het leven zuur proberen te maken, het is nooit andersom.

Barbara Lee schminkt met kleinkind

Herinner je je die geweldige vrouw nog die de website Snippets and Snappets beheerde? Ze mocht haar kleinkinderen niet zien van haar dochter, tenzij ze het dodelijke nepvaccin nam. Het was familiechantage op zijn ergst. De arme vrouw hield zoveel van haar kleinkinderen en wilde ze zo graag zien en vasthouden dat ze toegaf en de verdomde prik nam. Nu is ze dood.

Artsen die geloven in de wijd en zijd ontkrachte kiemtheorie van ziekten en gedwongen worden om die leugen te verspreiden om hun brood te verdienen, zullen nooit de realiteit accepteren. Dat geldt ook voor leraren die leugens verkondigen in de klas om een baan te houden, of professoren en klimaatexperts die liegen over het bestaan van de opwarming van de aarde om geld van de overheid te krijgen. Je zult nooit, maar dan ook nooit iemand van de waarheid kunnen overtuigen. Maar wacht, het wordt nog erger.

 

Naast degenen die een financiële prikkel hebben om in leugens te geloven, zijn er anderen die een emotionele prikkel hebben om dat te doen. Een vrouw die gehersenspoeld is door het feminisme zal nooit de realiteit accepteren dat abortus moord is, hoeveel bewijs je haar ook geeft.

Mensen die besmet zijn met het Trump Derangement Syndroom zullen nooit toegeven dat Trump de verkiezingen van 2020 heeft gewonnen of dat 6 januari een valstrik was van de FBI en geen opstand. Ze staan nog verder van de realiteit af dan degenen die in leugens geloven om geld te verdienen.

Als je je afvraagt waarom er zoveel sukkels op de wereld zijn, dan is het antwoord angst. Meer specifiek, angst voor wat andere mensen denken. In plaats van zich af te vragen of iets waar is, vragen ze zich af: “Wat zullen de mensen van me denken als ik geloof dat dit waar is?”

Als je een serieuze poging doet om de waarheid aan het licht te brengen, kun je je niet gedragen als een lispelende soja-jongen die zegt: “Oooh, hier is een waarheid! Deze neem ik!” Je moet ALLE waarheid aannemen, inclusief en vooral de waarheid die je niet aanstaat. Bijna niemand is bereid om dat te doen. Ik kan het aantal mensen dat ik persoonlijk ken die hun emoties buiten beschouwing kunnen laten en gegevens strikt op basis van feiten kunnen analyseren, op één hand tellen. Drie van hen zijn vrouwen en één man.

Omdat idioten moedwillig de waarheid afwijzen en omdat God de waarheid is, wijzen ze moedwillig God af. Als iemand vastbesloten is om God af te wijzen en de eeuwigheid in de hel door te brengen, dan kunnen jij en ik daar weinig aan doen. Het is triest om te zeggen, maar als ze niet tot bezinning komen, zullen ze gewoon in de hel moeten branden.

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/omgaan-met-sukkels/

 

Lange tijd pro-vaccinpusher biecht eindelijk op over gebrek aan wetenschappelijke bewijzen...

Frontnieuws - juli 20, 2024   3

Na tientallen jaren van agressief promoten van allerlei soorten vaccins, biecht Dr. Stanley Plotkin, 's werelds meest vooraanstaande vaccinoloog, eindelijk op dat de veiligheid...


 

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...