zondag 21 juli 2024

30,9 miljoen en groeiend

Rancourt et al. Oversterfterapport: Een onderdrukkende daad van het imperium.

juli 21, 2024   3

   Pixabay

Wat er feitelijk gebeurt, is dat een dominante macht – in ons geval een wereldwijd hegemoniale dominante macht – intern verzet uitroeit in het gebied dat het bezet, wat in ons geval toevallig de hele planeet is. Elke vorm van intern verzet. Het karakter van het verzet maakt geen verschil … Islamitisch fundamentalisme, Christelijk fundamentalisme, neo-nationalisme, “populisme”, socialisme, wat dan ook. Elke vorm van verzet die de consolidatie van haar wereldwijde hegemonie en de commodificatie van vrijwel alles in de weg staat. – CJ Hopkins

Covid was een geplande en gecoördineerde geopolitieke daad van het Imperium, schrijft Unbecoming.

Het was geen ongeluk, lek of vleermuis.

Tegen het einde van 2022 hadden ze 30,9 miljoen mensen gedood.

We kennen allemaal wel iemand die in de afgelopen vier jaar is overleden aan een plotseling hartprobleem of kanker, de turbo soort, of een litanie van andere aandoeningen.

We kennen allemaal nog veel meer gewonden, gehandicapten en verminkten.

Degenen onder ons die weten wat er aan de hand is, zien hoe de mensen om ons heen hun praatjes oplepelen.

Rancourt en zijn team hebben net een ongelooflijk belangrijk onderzoek gepubliceerd waarin het sterftecijfer wordt berekend en naar causaliteit wordt gekeken.

Spoiler alert: het was niet “het virus’”

Conclusie

We kunnen niet anders dan vaststellen dat de volksgezondheidsinstelling en haar agenten fundamenteel alle oversterfte in de Covid-periode hebben veroorzaakt, via aanvallen op bevolkingsgroepen, schadelijke medische interventies en de uitrol van COVID-19-vaccins.

We concluderen dat er qua sterfte niets bijzonders zou zijn gebeurd als er geen pandemie was afgekondigd en als er geen gevolg was gegeven aan de afkondiging.

– Rancourt, Hickey en Linard.

Spatiotemporele variatie van overmatige sterfte door alle oorzaken in de wereld (125 landen) tijdens de Covid-periode 2020-2023 met betrekking tot sociaaleconomische factoren en volksgezondheids- en medische interventies – CORRELATION (correlation-canada.org).

Dit zijn de belangrijkste punten:

1.    Het onderzoek bestreek ongeveer 35% van de wereldbevolking verspreid over zes continenten.

2.    Voor 93 landen met voldoende gegevens was het totale sterftecijfer door alle oorzaken in 2020-2022 0,392 ± 0,002% van de bevolking in 2021.

3.    Dit percentage komt overeen met ongeveer 30,9 ± 0,2 miljoen oversterftegevallen wereldwijd in 2020-2022.

4.    De studie schat 16,9 miljoen COVID-19-vaccin-geassocieerde sterfgevallen wereldwijd tot 30 december 2022.

5.    Er worden grote verschillen in sterftecijfers tussen landen waargenomen, die volgens de auteurs onverenigbaar zijn met de hypothese van een virale pandemische verspreiding.

6.    28 van de 79 landen vertonen een aanhoudende oversterfte tot in 2023.

7.    De auteurs concluderen dat het sterftecijfer niet consistent is met een pandemische virale luchtwegaandoening als primaire doodsoorzaak.

8.    Ze stellen drie hoofdoorzaken voor de oversterfte voor: a) Biologische stress door pandemische mandaten en sociaaleconomische veranderingen b) Niet-COVID-19 medische interventies c) Uitrol van COVID-19 vaccininjecties.

9.    De auteurs beweren dat de sterftepatronen eerder door de overheid veroorzaakte verstoringen en aanvallen op de bevolking weerspiegelen dan een virale pandemie.

10. Ze schatten dat dergelijke verstoringen in de moderne wereld een wereldwijd sterftecijfer voor alle leeftijden van >0,1% van de bevolking per jaar kunnen veroorzaken.

Margaret Anna Alice

Dit is een punt dat ik voortdurend probeer over te brengen aan diegenen die moeite hebben om de banaliteit van bureau-moorden te begrijpen – om Christopher Brownings term aan te passen uit Ordinary Men, waar hij schrijft:

“Hun werk bestond vaak uit kleine stappen in het totale moordproces, en ze voerden die uit op een routinematige manier, zonder ooit de slachtoffers te zien die door hun acties werden getroffen. Gesegmenteerd, geroutineerd en gedepersonaliseerd kon het werk van de bureaucraat of specialist – of het nu ging om het in beslag nemen van eigendommen, het plannen van treinen, het opstellen van wetgeving, het versturen van telegrammen of het samenstellen van lijsten – worden uitgevoerd zonder de realiteit van massamoord onder ogen te zien.”

Louis Rossmann (Right to Repair) zei onlangs iets in een video dat me opviel omdat het zo’n perfecte beschrijving is voor dit fenomeen:

“Het hoeft geen samenzwering te zijn als de stimulansen op één lijn liggen.” (youtube.com/watch?v=eS698R-bxuc)

Op basis van het onderzoek is hier een lijst van de top 10 landen met een procentuele toename in oversterfte voor de periode 2020-2022, inclusief hun oversterftecijfers:

  Spike-eiwit shedding & Toxiciteit

 

1. Ecuador (ECU)

Procentuele toename in oversterfte: 35,89%

Oversterfte: 81.814

2. Koeweit (KWT)

Procentuele toename in oversterfte: 31,35%

Oversterfte: 7.052

3. Mexico (MEX)

Procentuele toename in oversterfte: 31,21%

Oversterfte: 709.033

4. Noord-Macedonië (MKD)

Procentuele toename in oversterfte: 30,60%

Oversterfte: 17.952

5. Albanië (ALB)

Procentuele toename in oversterfte: 28,77%

Oversterfte: 18.117

6. Rusland (RUS)

Procentuele toename in oversterfte: 26,08%

Oversterfte: 1.340.131

7. Colombia (COL)

Procentuele toename in oversterfte: 25.49%

Oversterfte: 190.870

8. Azerbeidzjan (AZE)

Procentuele toename in oversterfte: 24,95%

Oversterfte: 42.605

9. Bulgarije (BGR)

Procentuele toename in oversterfte: 24.93%

Oversterfte: 77.376

10. Armenië (ARM)

Procentuele toename in oversterfte: 33,19%

Oversterfte: 24.095

De “ze zitten er allemaal samen in” weerleggingscanard (substack.com)

Iain Davis

Alle regeringen in alle grote economieën zijn fervente voorstanders van SDG’s, bioveiligheid, digitalisering, tokenisering, het censureren van “desinformatie”, CBDC (digitaal geld), bevolkingstoezicht en, het meest cruciale, mondiaal bestuur onder auspiciën van de Verenigde Naties (VN)… Dit suggereert oligarchische controle over internationale betrekkingen en conflicten. Er is bewijs dat supranationale soevereiniteit en politieke autoriteit op dit moment worden uitgeoefend door een wereldwijd netwerk dat buiten het bereik van nationale regeringen opereert”…

Het is duidelijk dat er zeer reële en bittere conflicten zijn tussen naties en dat deze enorm veel lijden veroorzaken. Een van onze grootste zorgen is zelfs dat de overgang naar een MWO nog veel meer lijden zal veroorzaken.

Wat we zeggen is dat er van geen kanten onenigheid is over de pijlers. Maar dit is geen bewering dat nationale regeringen “het allemaal samen doen”. Integendeel, het feit dat er zowel conflicten zijn als, tegelijkertijd, wereldwijde overeenstemming over de pijlers, suggereert een “geopolitieke realiteit” die geen enkel lid van de multipolaire fanclub schijnbaar wil bespreken.

Overeenstemming over de pijlers suggereert niet dat alle nationale regeringen één grote geest hebben. Het suggereert dat regeringen geen controle hebben over het mondiale bestuurssysteem. Ze zijn eraan onderworpen, net als de rest van ons. Het beste wat ze kunnen bereiken is de status van “partner”. En ze zijn geen senior partners.

De pijlers kwamen niet van nationale regeringen. De pijlers werden in kaart gebracht door publiek-private globalistische denktanks en internationale organisaties die de belangen van oligarchen dienen.

Hier is een lijst van de top 10 landen naar absoluut aantal oversterftegevallen voor de periode 2020-2022:

1. Verenigde Staten (VS)

Oversterfte: 1.392.962

2. Rusland (RUS)

Oversterfte: 1.340.131

3. Brazilië (BRA)

Oversterfte: 843.047

4. Mexico (MEX)

Oversterfte: 709.033

5. Italië (ITA)

Oversterfte: 303.446

6. Duitsland (DEU)

Oversterfte: 264.713

7. Zuid-Afrika (ZAF)

Oversterfte: 248.980

8. Verenigd Koninkrijk (GBR)

Oversterfte: 244.415

9. Colombia (COL)

Oversterfte: 190.870

10. Spanje (ESP)

Oversterfte: 188.935

Grootste studie in zijn soort toont aan dat oversterfte tijdens pandemie wordt veroorzaakt door de reactie van de volksgezondheid, niet door het virus

Children’s Health Defense (childrenshealthdefense.org)

Uit een vandaag gepubliceerd onderzoek naar het oversterftecijfer in 125 landen tijdens de COVID-19 pandemie blijkt dat de belangrijkste doodsoorzaken wereldwijd te wijten waren aan de reactie van de volksgezondheidsinstanties, waaronder mandaten en lockdowns die ernstige stress veroorzaakten, schadelijke medische interventies en de COVID-19 vaccins.

door Brenda Baletti, Ph.D.

Uit een vandaag gepubliceerd onderzoek naar oversterfte in 125 landen tijdens de COVID-19 pandemie blijkt dat de belangrijkste doodsoorzaken wereldwijd het gevolg waren van de reactie van de volksgezondheidsinstellingen, waaronder mandaten en lockdowns die ernstige stress veroorzaakten, schadelijke medische interventies en de COVID-19 vaccins.

“We concluderen dat er niets bijzonders zou zijn gebeurd in termen van sterfte als er geen pandemie was uitgeroepen en als er geen actie was ondernomen”, schreven de auteurs van het onderzoek.

Onderzoekers van de Canadese non-profit Correlation Research in the Public Interest en de Universiteit van Quebec in Trois-Rivières analyseerden gegevens over oversterfte door alle oorzaken voorafgaand aan en tijdens de COVID-19 pandemie, beginnend met de pandemieverklaring van 11 maart 2020 van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en eindigend op 5 mei 2023, toen de WHO de pandemie voorbij verklaarde.

  Wees niet dom - Informeer je beslissingen

 

De resultaten, gepresenteerd in een gedetailleerde analyse van 521 pagina’s, stellen basislijnsterftecijfers vast voor sterfte door alle oorzaken in 125 landen en gebruiken die om de variaties in sterfteoverschotten tijdens de pandemie te bepalen.

De onderzoekers gebruikten de basislijncijfers ook om te onderzoeken hoe de variaties in sterftecijfers per land samenhingen met verschillende pandemiegerelateerde interventies, waaronder vaccinatie- en boostercampagnes.

Niet alle resultaten per land waren hetzelfde. In sommige landen deden zich bijvoorbeeld sterftepieken voor voordat de vaccins werden uitgerold, terwijl op andere plaatsen de sterftepieken nauw samenhingen met vaccinatie- of boostercampagnes.

Op sommige plaatsen keerde het sterftecijfer terug naar de uitgangssituatie of benaderde deze in 2022, terwijl op andere plaatsen de sterftecijfers tot ver in 2023 aanhielden. Denis Rancourt, Ph.D., hoofdauteur van het onderzoek, vertelde The Defender dat de verschillen het gevolg zijn van de complexe aard van pandemische maatregelen – en de gegevens – in verschillende gebieden.

Toen het team van Rancourt eenmaal in staat was om de basislijn en oversterftecijfers voor elke plaats vast te stellen, hebben ze de gegevens geclusterd en door verschillende filters bekeken om ze te interpreteren en hebben ze verschillende conclusies getrokken.

Gegevens ‘onverenigbaar met een pandemische virale ademhalingsziekte als primaire doodsoorzaak’

De onderzoekers stelden vast dat er tussen 11 maart 2020 en 5 mei 2023 wereldwijd een aanzienlijek oversterfte was.

De totale oversterfte gedurende de drie jaar in de 93 landen met voldoende gegevens om een schatting te maken bedraagt ongeveer 0,392% van de bevolking van 2021 – of ongeveer 30,9 miljoen extra oversterftegevallen door alle oorzaken.

De conventionele verklaring voor de oversterfte tijdens de COVID-19 pandemie, zei Rancourt, is dat het SARS-CoV-2 virus vrijwel alle sterfgevallen veroorzaakte – en er zouden nog meer sterfgevallen zijn geweest als er geen vaccin was geweest.

De variaties in de overterftecijfers door alle oorzaken heen in ruimte en tijd, schreven de auteurs, “laten ons concluderen dat de oversterfte door alle oorzaken in de wereld in de Covid-periode (2020-2023) onverenigbaar is met een pandemische virale luchtwegaandoening als primaire doodsoorzaak.”

Ze zeiden dat de theorie dat het virus de sterfgevallen heeft veroorzaakt, wordt gestut door massale virustestcampagnes die moeten worden afgeschaft.

‘Het idee dat vaccins levens redden is belachelijk’

Rancourt en zijn team noemden verschillende factoren die volgens hen de theorie weerleggen dat het virus een piek veroorzaakte in sterfte door alle oorzaken.

Ze schreven bijvoorbeeld dat het sterftecijfer op verschillende continenten bijna gelijktijdig steeg toen een pandemie werd uitgeroepen, terwijl er geen vergelijkbare stijging was in gebieden die nog geen pandemie hadden uitgeroepen.

Dit suggereert dat pandemische interventies zoals lockdowns, die in veel landen synchroon werden geïmplementeerd, waarschijnlijk de pieken veroorzaakten.

De onderzoekers wezen ook op de aanzienlijke variatie in sterftecijfers tijdens de pandemie in alle tijdsperioden, zelfs tussen verschillende politieke jurisdicties die direct aan elkaar grenzen. Als het virus de sterfgevallen veroorzaakte, zou het sterftecijfer door infectie hetzelfde zijn, of op zijn minst vergelijkbaar over de politieke grenzen heen.

De onderzoekers vonden ook veel variabiliteit in sterftecijfers binnen landen in de loop van de tijd, wat ook geen verwachte uitkomst zou zijn als die sterfgevallen door een ziekteverwekker werden veroorzaakt.

Rancourt zei dat ze “het idee dat het vaccin levens redde belachelijk” vonden en gebaseerd op gebrekkige modellering, zoals hij en zijn collega’s ook in een eerder paper lieten zien.

Ook hier vonden ze geen systematische of statistisch significante trends die aantoonden dat vaccinatiecampagnes in 2020 en 2021 de sterfte door alle oorzaken verminderden.

In plaats daarvan ontdekten ze dat er op veel plaatsen geen sprake was van oversterfte totdat de vaccins werden uitgerold, en de meeste landen vertoonden tijdelijke associaties tussen de uitrol van vaccins en een toename van de sterfte door alle oorzaken.

Medische interventies – inclusief het weigeren van behandeling – veroorzaakten vroegtijdige sterfte

Rancourt zei dat het sterftecijfer dat zijn team ontdekte sterk samenhangt met de combinatie van twee belangrijke factoren – het percentage ouderen in de bevolking van een land en het aantal mensen dat in armoede leeft. Beide factoren verhoogden de kwetsbaarheid van mensen voor “plotselinge en ingrijpende structurele maatschappelijke veranderingen” en “medische aanvallen.”

  Vaccingevolgen waarvoor God ons moge behoeden

 

Hoewel de doodsoorzaak op overlijdensakten kan worden geclassificeerd als een ademhalingsaandoening of infectie, stelden de onderzoekers dat de werkelijke primaire doodsoorzaken eigenlijk biologische stress, medische interventies buiten het COVID-19-vaccin en de uitrol van de COVID-19-vaccinatie zijn.

De studie geeft een overzicht van plausibele mechanismen voor deze hypothese, waaronder onderzoek dat aantoont dat sommige mensen ernstige biologische stress ervaren door maatregelen zoals mandaten en lockdowns.

“Als je de samenleving structureel verandert door mensen te verhinderen om te bewegen, te ademen, te werken, hun leven te leiden, thuis te blijven, ze op te sluiten.
Als je al deze ongelooflijk grote veranderingen doorvoert, structurele veranderingen in de samenleving, dan veroorzaakt dat biologische stress,” vertelde Rancourt aan The Defender.

“Er is zeer overtuigend wetenschappelijk bewijs dat biologische stress een enorme moordenaar is,” voegde hij eraan toe.

Rancourt wees er ook op dat de stress van lockdowns arme mensen heel anders trof dan mensen die gemakkelijk thuis konden werken, eten konden laten bezorgen en relatief comfortabel leefden.

De auteurs wezen ook op uitgebreide bewijzen die aantoonden dat medische interventies – inclusief het ontzeggen van behandeling – vroegtijdige sterfgevallen veroorzaakten.

Dergelijke interventies omvatten maar waren niet beperkt tot het weigeren van antibiotica en ivermectine tegen bacteriële longontsteking, het systematische gebruik van mechanische beademing, experimentele behandelprotocollen, nieuwe palliatieve medicatie en overdoses, isolatie van kwetsbare mensen en aangemoedigde vrijwillige of onvrijwillige zelfmoord.

De COVID-19 piek die ze in maart-april 2020 in verschillende landen vaststelden, is moeilijk te verklaren zonder dergelijke medische interventies, schreven ze.

17 miljoen extra sterfgevallen in verband met COVID-vaccins

Tot slot voorspelden de onderzoekers dat 17 miljoen van de oversterftegevallen die ze vaststelden verband hielden met de COVID-19 vaccins, wat de bevindingen van hun eerdere onderzoek over een kleinere steekproef van landen bevestigt.

Deze schattingen met betrekking tot vaccins waren gebaseerd op analyses van plaatsen met grote pieken onmiddellijk na vaccinatie of boostercampagnes en ook door het aantal vaccindoses en hun relatie met sterfgevallen in de loop van de tijd te onderzoeken.

Dertig procent van de geanalyseerde landen had geen extra sterfgevallen tot aan de uitrol van de vaccins of de boostercampagnes. En er waren significante correlaties tussen het uitrollen van COVID-19 vaccins en pieken of toenames in sterfte door alle oorzaken. Zevenennegentig procent van de landen vertoonde een piek in oversterfte door alle oorzaken eind 2021 of begin 2022 die geassocieerd werd met de uitrol van boosters.

Het is zeer onwaarschijnlijk, schreven de onderzoekers, dat de vaccin-mortaliteitsassociaties toeval zijn.

Rancourt merkte op dat mensen die kritisch staan tegenover dit idee wijzen op het feit dat er op sommige plaatsen soms campagnes of boostercampagnes zijn die niet geassocieerd worden met pieken in oversterfte.

Hij zei echter dat vaccinatiecampagnes niet altijd tot zulke pieken leiden omdat vaccinatie niet in elke situatie op dezelfde manier gerelateerd is aan sterfte. Kwetsbaarheidsfactoren zoals de leeftijd van de gevaccineerden, de gezondheid van de bevolking en andere sociologische factoren die verband houden met stressfactoren op het immuunsysteem veranderen hoe ze worden beïnvloed door vaccinatietoxiciteit of de effecten van vaccins op het immuunsysteem.

Op basis van hun analyse en interpretaties concludeerden ze: “We zijn genoodzaakt om te stellen dat de volksgezondheidsinstelling en haar agenten fundamenteel alle overmatige sterfte in de Covid periode hebben veroorzaakt.”

Brenda Baletti, Ph.D.

Brenda Baletti, Ph.D., is een senior verslaggever voor The Defender. Ze schreef en doceerde 10 jaar over kapitalisme en politiek in het schrijfprogramma van Duke University. Ze heeft een Ph.D. in menselijke geografie van de Universiteit van North Carolina in Chapel Hill en een master van de Universiteit van Texas in Austin.




Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/309-miljoen-en-groeiend/

 

Patholoog woedend: Elke arts die daarbij betrokken was, hoort in de gevangenis thuis

Is het tijd om te vergeven en te vergeten? Deze vraag werd aan patholoog Roger Hodkinson gesteld door Robert Vaughan van Just Right Media. “Absoluut niet,” antwoordde Hodkinson, die vol wraakgevoelens zit. “Het is geen tijd om zich te verontschuldigen, het is tijd om deze onverlaten in de gevangenis te gooien,” zei de patholoog, verwijzend … Meer lezen overPatholoog woedend: Elke arts die daarbij betrokken was, hoort in de gevangenis thuis

https://www.frontnieuws.com/patholoog-woedend-elke-arts-die-daarbij-betrokken-was-hoort-in-de-gevangenis-thuis/

 

https://www.frontnieuws.com

Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.


 

Een uitsterving-niveau bedreiging staat op het punt om de wereldbevolking drastisch te verminderen en de meeste mensen hebben absoluut geen idee

  september 3, 2024    57     TheDigitalArtist / Pixabay W e doden letterlijk onszelf en alles om ons heen en de meeste mensen weten niet ee...