donderdag 15 augustus 2024

Advocaat waarschuwt: hier wordt de nieuwe EU-vaccinatiepas straks voor gebruikt


 De Europese Unie is van plan om een Europese vaccinatiepas uit te rollen. Volgende maand worden er tests gedaan met deze pas in vijf landen: België, Duitsland, Griekenland, Letland en Portugal.

Volgens critici is de vaccinatiepas een opstap naar verplichte vaccinaties in de toekomst. Sommigen stellen dat de pas gelinkt is aan grote financiële belangen en plannen om de persoonlijke vrijheid en nationale soevereiniteit in te perken.

Advocaat Meike Terhorst zegt dat de vaccinatiepas niet los kan worden gezien van een digital ID. “Je krijgt een digital ID waarmee al je vaccinatiegegevens worden opgeslagen. Al je persoonlijke gegevens worden opgeslagen op één plek. Het draait om een digital ID en vervolgens een link tussen je persoonlijke ID en je medische gegevens over vaccinatie,” zei ze in gesprek met The Defender.

Bekijk het interview:

Dit plan is al heel lang in de maak

“Het plan is om iedereen te vaccineren en om grondrechten min of meer te overrulen,” voegde ze toe.

Terhorst merkte op dat ze hier al vele jaren aan werken. “Het is allemaal aan elkaar gelinkt, zoals de infrastructuur van banken, persoonlijke medische gegevens en verzekeringen.”

De Europese vaccinatiepas is gebaseerd op het Global Digital Health Certification Network van de WHO, dat de organisatie in juni vorig jaar samen met de EU heeft gelanceerd.

Terhorst wees erop dat de plannen voor de vaccinatiepas zijn gelanceerd in 2018, voor de COVID-19-pandemie. “Dit plan is niet nieuw, het is al heel lang in de maak.”

Dwingen

Ze waarschuwde dat de pas de persoonlijke en nationale soevereiniteit dreigt te ondermijnen.

De advocaat verwees ook naar uitspraken van koningin Maxima, die begin dit jaar op het World Economic Forum in Davos zei dat het voordeel van een digital ID is dat je weet wie wel of niet gevaccineerd is.

In Duitsland, één van de landen waar proeven worden gedaan met de vaccinatiepas, kwamen onlangs de ongelakte documenten van het Duitse RIVM naar buiten. Daaruit blijkt dat de coronacrisis een grote zwendel was, aldus Terhorst. “De COVID-19-lockdown, alle maatregelen, schoolsluitingen, enzovoorts, hadden geen wetenschappelijke basis. Alle maatregelen waren gebaseerd op politieke besluiten en niet op wetenschap.”

Terhorst denkt dat de Duitse EU-baas Ursula von der Leyen mensen zal proberen te dwingen om zich te laten vaccineren.

Het gaat om je geld

Ze zei dat er grote financiële belangen gemoeid zijn met de Europese vaccinatiepas. “Het is één groot conglomeraat dat over de wereld heerst en dit conglomeraat streeft een verandering van het financiële systeem na.”

“Het gaat niet om gezondheid, het gaat om je geld,” benadrukte ze. “Ze willen je veranderen in een slaaf die geen rechten heeft.”

De digital ID en digitale vaccinatiepaspoorten vormen een directe bedreiging voor iedere burger, zei Terhorst. Bij een nieuwe crisis zegt je bank mogelijk dat je geen toegang krijgt tot je bankrekening als je de vaccinatie weigert.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...