donderdag 15 augustus 2024

‘Criminele terreurorganisatie’ WHO merkt apenpokken aan als internationale crisis: ‘Daar gaan we weer’

De WHO heeft de uitbraak van apenpokken in de Democratische Republiek Congo aangemerkt als een ‘internationale noodsituatie’. Dit is het hoogste waarschuwingsniveau dat de WHO kan afkondigen.

Er is internationale samenwerking nodig om de uitbraak onder controle te krijgen, aldus WHO-baas Tedros. Hij omschreef de situatie als ‘zeer zorgwekkend’.

Volgens de WHO is er sprake van een ernstige dreiging voor de volksgezondheid die internationale gevolgen kan hebben.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Criminele terreurorganisatie

“Hopla! De angstporno kan weer beginnen. Wie trapt er opnieuw in en gaat opnieuw in de rij staan voor de ‘wonderoplossing’?” vraagt auteur en oud-commandant Steven Arrazola de Oñate. “Uiteraard veilig en efficiënt!”

Hij is benieuwd wanneer Marc Van Ranst weer wat olie op het vuur mag gooien. “Gelukkig snappen nu al veel meer mensen dan vier jaar geleden hoe we door deze ‘wetenschappers’ werden bedrogen. Het zal deze keer dan ook niet meer lukken om de wereld opnieuw te bedotten.”

“Daar gaan we weer,” zegt ook oud-psycholoog Steve Van Herreweghe. “Onthoud vooral dat de WHO een criminele terreurorganisatie is met nul komma nul ‘gezonde’ intenties.”

De vaccins liggen al klaar:

(Video verwijderd? Klik hier...)

De corrupte vaccindealers gaan het nog een keer proberen

Ook docent en auteur Fred van ’t Ent denkt niet dat het de WHO weer gaat lukken om de wereld in een soortgelijke angstspiraal te krijgen als slechts vier jaar geleden. “De impact én geloofwaardigheid van de WHO lijken te zijn verdwenen,” schrijft hij.

Privacy-expert Bas Filippini merkt op: “De corrupte vaccindealers gaan het nog een keer proberen. Via de World Hoax Organization.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...