donderdag 15 augustus 2024

De verwrongen psychologie van het dragen van covid-maskers en waarom zoveel linksen en liberalen ze nog steeds overal dragen

 augustus 15, 2024   8

    Pixabay

Het bewijs is overal waar je kijkt. Je ziet deze mensen alleen, in hun auto, met hun covid-masker op. Je kunt deze schaapmensen over de stoep zien joggen, alleen, met hun covidgriep gezichtsluier op. Deze mysofobie-klonen geloofden elk woord dat uit de mond van Fauci kwam, omdat hij een “ziekte-expert” is. Volg de wetenschap, zoals ze zeggen. Doe alles wat de Centers for Disease Continuation je opdraagt, dat is tenslotte de Amerikaanse overheid die spreekt.

Draag je masker. Sociale afstand. Schuil in je plaats. Handen wassen met antibacterieel spul elke keer dat je iets aanraakt, nou ja, behalve je masker, dat je duizend keer per dag kunt opzetten en dat altijd kiemvrij blijft. Toch? schrijft S.D. Wells.

Top 10 redenen waarom de meeste linksen en liberalen nog steeds hun Covid-masker overal dragen

  1. Verminderde kennisneming (masker werkt samen met de klonterinjecties)
  2. Ze denken dat het werkt
  3. Mysofobie – paranoia voor ziektes en bacteriën veroorzaakt door nepnieuws (angstniveaus lopen hoog op)
  4. Laag gevoel van eigenwaarde (erg belangrijk voor het communistische regime dat aan de macht is om iedereen een slecht gevoel over zichzelf te geven)
  5. Zelfbeschadiging en sabotage (komt voort uit een chronisch laag zelfbeeld)
  6. Dempt kritisch denken (vicieuze cirkel van domheid) – het masker weerhoudt hen ervan om na te denken over de reden waarom ze zich het grootste deel van de tijd vreselijk voelen, komt door het masker.
  7. Ze worden bedrogen door nepwetenschap – ze zullen de echte wetenschap over het dragen van maskers niet vinden en ze zullen niemand geloven die hen hierover adviseert
  8. Goed voor crimineel gedrag, zoals rellen, stelen, gezichtsherkenning vermijden.
  9. Ze vinden het leuk om een kloon te zijn (en ze voelen zich verplicht zich aan te passen)
  10. Het past in het communistisch manifest (werkwijze) om geen gezicht te hebben, geen unieke of authentieke persoonlijkheid.

Maskerdragers ervaren regelmatig zuurstoftekort tot 20%, wat leidt tot verminderde cognitie, angst en periodieke paniekaanvallen.

Dit wordt het zuurstofgebreksmasker-syndroom (ODMS) genoemd en bergen wetenschappelijk bewijs bewijzen dat het echt is. Onderzoek uit 2021 toonde bijvoorbeeld aan dat “langdurig gebruik van Covid maskers, zelfgemaakt of N95, kan leiden tot een verlies van vijf tot twintig procent zuurstof naar het lichaam, wat leidt tot hypoxie en hypercapnie (overmatige kooldioxide in de bloedbaan). Hypoxie kan ook de ontwikkeling van foetussen en embryo’s beïnvloeden, dus zwangere vrouwen zijn een zeer kwetsbare groep voor ODMS. Natuurlijk was het Covid Industrial Complex NIET van plan om de massamedia deze belangrijke studie te laten delen met de gehersenspoelde bevolking.

Het langdurig dragen van een masker kan levensbedreigende gezondheidseffecten hebben, dus waarom dragen zoveel linksen en liberalen hun Covid-gezichtsluiers het liefst 24/7/365? Er is een eenvoudige verklaring. Omdat zij de Branch Covidians zijn die van ganser harte geloven dat het hen zal redden van een zekere ondergang. Nepnieuws van hun geliefde massamediacomplex, bewapende sociale media en de verraderlijke 3-letterige overheidsorganisaties, waaronder het CDC, de FDA en de WHO hebben hen volledig gehersenspoeld.

Bijna iedereen die gelooft in het nepnieuws op tv en in de kranten lijdt aan een voortdurend verhoogde staat van bacteriefobie, ook bekend als smetvrees. Dit verstoort hun dagelijks leven, omdat ze nu veel moeite hebben om onderscheid te maken tussen een klein risico van blootstelling en een serieuze bedreiging, waardoor ze in paniek raken en angstig worden als ze maar aan bacteriën denken. Dit kan gepaard gaan met kortademigheid, snelle hartslag, desoriëntatie, misselijkheid, gevoelens van angst en paniekaanvallen. Pas op voor de Covid-maskerfreaks. Ze kunnen op elk moment flippen.

Dankzij de mRNA-stolselspuiten branden deze chronische maskerdragers de “kaars” van hun gezondheid aan twee kanten op. Met andere woorden, een gebrek aan goede bloedcirculatie verhoogt angst, depressie en het risico op het ontwikkelen van schizofrenie. De stolsels verstoppen hun bloedvaten, terwijl de gezichtsluiers hun zuurstoftoevoer langzaam afknijpen. Maak je klaar voor de liefhebbers van het vogelgriepmasker om het nog erger te maken.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/de-verwrongen-psychologie-van-het-dragen-van-covid-maskers-en-waarom-zoveel-linksen-en-liberalen-ze-nog-steeds-overal-dragen/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...