zondag 4 augustus 2024

Amerikaanse staat klaagt Pfizer aan voor misleiding van het publiek over het zogenaamde “COVID-19 vaccin”

13

 
     Photo by Mick Haupt on Unsplash

Iedereen die zich verzette tegen de uitrol van de COVID-19 vaccins werd belasterd, gecensureerd en gedeplatformeerd voor het verspreiden van dodelijke “desinformatie”. Artsen die waarschuwden voor het COVID-19 vaccin werden hun medische licentie afgenomen en verstoten door de medische gemeenschap. Slechts één verhaal was toegestaan: dat vaccins “veilig en effectief” zijn.

In deze tijd van groot bedrog werd farmaceutische giganten openlijk toegestaan om de bevolking uit te buiten met hun genetische experimenten die biowapens repliceren in menselijke cellen. Nu, na drie jaar de wereld te hebben geplunderd met hun angstverhalen en controle, worden de farmaceutische bedrijven geconfronteerd met een enorm verzet. Complete staten ondernemen actie tegen de farmaceutische bedrijven die het Amerikaanse volk en de rest van de wereld hebben voorgelogen, schrijft Lance D Johnson.

Een goed voorbeeld: de staat Kansas klaagt nu Pfizer aan voor het maken van meerdere valse claims en het misleiden van het publiek over het COVID-19 vaccin. De rechtszaak, aangespannen bij de rechtbank van Thomas County, beschuldigt Pfizer van het overtreden van de Kansas Consumer Protection Act door een verkeerde voorstelling te geven van de effectiviteit van het vaccin en bekende risico’s te verbergen. De rechtszaak eist een niet nader gespecificeerde geldelijke schadevergoeding van Pfizer, een bedrijf dat een strafblad heeft en een geschiedenis van grote schikkingen voor het plegen van fraude.

De procureur-generaal van Kansas, Kris Kobach, verklaarde: “Pfizer heeft meerdere misleidende verklaringen afgelegd om het publiek te misleiden over zijn vaccin op een moment dat Amerikanen de waarheid nodig hadden.”

Vaccins “zijn veilig en effectief” narratief brokkelt af

Nu het vaccinnarratied begint af te brokkelen, leert de wereld dat de “desinformatie” over de COVID-19 vaccins werd gepleegd door de farmaceutische bedrijven – niet door bezorgde burgers, niet door waakhondgroepen en niet door voorstanders van medische vrijheid. De bedrijven achter dit wereldwijde experiment maakten bewust valse beweringen over een product dat ernstige, levensbedreigende risico’s met zich meebracht en waarvan de werkzaamheid niet bewezen was. Deze aanklachten zijn nog maar het begin van de rechtvaardiging van voorvechters van medische vrijheid.

Ten eerste beweert Pfizer dat hun product een “vaccin” is. Tijdens de uitrol van de COVID-19 “vaccins” veranderde de Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) de definitie van “vaccin” om de mislukkingen van het mRNA-experiment te accommoderen. De definitie van 2018 van de CDC stelde dat een vaccin “een product is dat het immuunsysteem van een persoon stimuleert om immuniteit tegen een specifieke ziekte te produceren, waardoor de persoon tegen die ziekte wordt beschermd.” In september 2021 veranderde de CDC die definitie in “Een preparaat dat wordt gebruikt om de immuunrespons van het lichaam tegen ziekten te stimuleren.”

Niet alleen produceert het COVID-19 vaccin geen immuniteit tegen een specifieke ziekte, maar het beschermt de persoon ook niet tegen de geadverteerde ziekte en het stimuleert geen blijvende immuunrespons tegen welke ziekte dan ook.

Kansas klaagt Pfizer aan op vier punten van onjuiste informatie en valse beweringen

Het verzwijgen van zwangerschapsrisico’s: Kort nadat Pfizer hun product op de markt bracht, verborgen ze bewijs dat hun vaccin in verband bracht met zwangerschapscomplicaties, waaronder risico’s op miskramen en risico’s op shedding waardoor ongevaccineerde, zwangere moeders risico liepen als ze in de buurt kwamen van mensen die recent gevaccineerd waren.

Het afwijzen van het risico op hartontsteking: Kansas levert bewijs dat Pfizer het verband tussen hun product en myocarditis en pericarditis (ontsteking in en rond het hart) verzweeg. In de oorspronkelijke documenten van Pfizer werden deze ernstige risico’s gedetailleerd beschreven en werd het risico van antilichaamafhankelijke versterking genoemd, waardoor gevaccineerde personen een ernstiger ziekte kunnen krijgen als ze later worden blootgesteld aan de veroorzaker.

Het overdrijven van de effectiviteit van vaccins tegen nieuwe coronavirusstammen: Kansas beschuldigt Pfizer er ook van dat het ten onrechte reclame maakt voor zijn vaccin als een preventief middel tegen toekomstige stammen van het coronavirus. Omdat coronavirussen snel muteren en uiteindelijk nieuwe eigenschappen ontwikkelen, is er geen wetenschappelijk precedent dat een vaccin definitief werkt tegen toekomstige varianten. Pfizer hield echter vol dat hun vaccin effectief was tegen alle mutaties van de oorspronkelijke stam.

Het publiek misleiden over het voorkomen van besmetting: Kansas beschuldigt Pfizer van het ten onrechte beweren dat hun vaccin een specifieke ziekte zou voorkomen en de overdracht van die ziekte zou stoppen. Deze onwaarheid werd al snel ontkracht, omdat “doorbraakgevallen” de norm werden en immuniteit voor infectie binnen twee maanden afnam, als deze überhaupt al bestond. Dit leidde tot terugkerende infecties bij gevaccineerden en ernstige uitkomsten die bedrieglijk en unaniem (zonder bewijs) werden gerapporteerd als “milder” vergeleken met een infectie bij ongevaccineerden.

Met deze geloofwaardige beschuldigingen in het vooruitzicht moet Pfizer consequenties dragen voor het liegen, manipuleren en misleiden van het publiek over een gevaarlijk en dodelijk experiment dat onder dwang aan de wereldbevolking werd opgedrongen.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
Bron: https://www.frontnieuws.com/amerikaanse-staat-klaagt-pfizer-aan-voor-misleiding-van-het-publiek-over-het-zogenaamde-covid-19-vaccin/ 

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...