zondag 4 augustus 2024

Techondernemer krijgt toegang tot Tsjechische vaccinatiedata en wat hij heeft ontdekt is ronduit schokkend


Techondernemer en oprichter van de Vaccine Safety Research Foundation Steve Kirsch heeft toegang gekregen tot alle data over gevaccineerden en ongevaccineerden in Tsjechië en wat hij heeft ontdekt is ronduit schokkend.

In de show van Kim Iversen onthulde hij dat Tsjechen die Moderna kregen 30 procent meer kans hadden om te sterven dan mensen die Pfizer namen, in zowel de maanden dat er corona was als de maanden dat er géén corona was. Ze stierven dus door Moderna, stelt Kirsch.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Niet het geval

Hij spreekt op X van verwoestende cijfers. “Moderna doodde 30 procent meer mensen dan Pfizer,” benadrukt hij.

Kirsch voegt toe dat niemand een alternatieve hypothese heeft voorgesteld die de data zou kunnen verklaren.

De Tsjechische data hebben betrekking op vaccinatie en sterfte, en zijn vrijgegeven na een Woo-verzoek. Kirsch kan zien wie wanneer welk vaccin heeft genomen. Als de vaccins veilig waren, zou de sterfte gelijk moeten zijn. Dat is niet het geval.

Miljoenen mensen

Vaccins zouden de sterfte door alle oorzaken moeten verlagen in plaats van verhogen, aldus de ondernemer.

Dit laat volgens hem ook zien dat de gezondheidsautoriteiten niet naar hun eigen data hebben gekeken en dus veiligheidssignalen hebben gemist. “Met als gevolg dat miljoenen mensen om het leven zijn gebracht door hun eigen overheden,” schrijft Kirsch.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...