donderdag 22 augustus 2024

Een paar woorden over voedsel: Kijk en luister je naar de trends en wat dat betekent voor de keukentafel van je gezin?

We staan op het punt om een periode van extreme ontberingen in te gaan; dit is het moment om je zo goed mogelijk voor te bereiden.

augustus 22, 2024   4

 

     © Needpix

Bereid jij je voor op een lange periode van ontberingen, inclusief voedselgebrek?

China wel.

De communistische regering van China legt voorraden aan van tonnen en tonnen voedsel. Waarom? schrijft Leo Hohmann.

All News Pipeline meldt dat Tommy Waller, voorzitter en CEO van de denktank Center for Security Policy in Washington, D.C., zegt dat de meeste Amerikanen niet begrijpen dat “voedselzekerheid nationale veiligheid is”.

China is niet het enige land dat dit doet. India en Rusland slaan ook voedselvoorraden in. Weten zij iets? Bereiden ze zich voor op de Derde Wereldoorlog, een scenario waarin voedsel de belangrijkste grondstof zou worden?

Het is niet omdat de Amerikaanse regering hier niet over praat dat je in het duister moet tasten. Totdat we begrijpen dat onze regering letterlijk een hekel heeft aan de middenklasse Amerikanen en de meesten van ons het liefst ziet sterven, zullen we altijd een stap achterlopen op waar we moeten zijn als het gaat om voorbereiding.

De Amerikaanse overheid zal er niet alleen niet zijn als je ze nodig hebt, ze zal je ondergang actief faciliteren.

Tommy Waller, een gepensioneerd luitenant-kolonel van het Korps Mariniers, zei in een interview met World Net Daily dat “op federaal niveau onze natie catastrofaal gefaald heeft om voedselzekerheid prioriteit te geven, terwijl al onze tegenstanders, zowel vijandige naties als globalisten, hun vizier al een tijdje op voedsel gericht hebben”.

Waller zei dat de Chinese regering een compleet agentschap heeft dat de National Food and Strategic Reserves Administration heet. Deze is grotendeels verantwoordelijk voor wetten en regels die toezicht houden op China’s graan- en materiaalreserves.

 

Waller voegde eraan toe: “China’s graanvoorraden zijn zo overvloedig dat de verhouding tussen voorraad en gebruik ver boven de internationale graanveiligheidsdrempel ligt.

In tegenstelling tot de prioriteit die het Chinese regime geeft aan strategische voedselreserves, zegt hij: “De Amerikaanse regering heeft geen grote prioriteit gegeven aan voedselzekerheid of paraatheid.”

Hij vertelde WND dat “onder de regering Biden, het USDA en FEMA zijn overgestapt van een cultuur van paraatheid naar prioriteiten van diversiteit, gelijkheid en inclusie – DEI – en klimaatverandering.”

Boeren worden nu aangemoedigd om hun land te verkopen of te verhuren aan entiteiten die het zullen gebruiken voor zonneparken, windmolenparken en andere “klimaat”-initiatieven.

Bovendien, zei hij, heeft de regering Biden veel boeren gestimuleerd om het gebruik van hun land te herprioriteren in plaats van het te verbouwen voor voedselproductie. Via het Conservation Reserve Program, legde hij uit, “krijgen boeren meer betaald om hun land in het programma te krijgen in plaats van het te bewerken.” Hij wees erop dat boeren daardoor minder voedsel produceren en dat dit de voedselzekerheid van Amerika vermindert.

Ik heb christenen ontmoet die het idee van ‘preppen’ als onbijbels afwijzen. We moeten gewoon op God vertrouwen, zeggen ze. Deze Christenen moeten het verhaal van Jozef in het Boek Genesis niet hebben gelezen. God liet hem zien wat er op komst was en droeg hem op om zich voor te bereiden door voedselvoorraden aan te leggen zolang die nog beschikbaar waren, zodat zijn volk niet zou verhongeren als de hongersnood zou komen. Wijze mannen en vrouwen doen nu hetzelfde. Het is duidelijk dat we allemaal verschillende mogelijkheden hebben op basis van onze middelen. Ik kan me niet voorbereiden op het niveau van anderen die meer rijkdom hebben, maar we kunnen allemaal iets doen, zelfs als het betekent dat we elke week een paar extra blikken kopen om in te slaan, samen met wat rijst en bonen en gebotteld water. Dat is al een begin. Het ergste is om jezelf te laten verstarren tot nietsdoen.

 


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/een-paar-woorden-over-voedsel-kijk-en-luister-je-naar-de-trends-en-wat-dat-betekent-voor-de-keukentafel-van-je-gezin/

 

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...