donderdag 22 augustus 2024

Wybren van Haga luidt alarmbel: ‘Deze leugens, die vele levens hebben gekost, moeten bestraft worden’


Je hoort de Volkskrant, NRC en de NOS helemaal niet over het onderzoek van hoogleraar Ronald Meester en dr. Marc Jacobs naar de relatie tussen de oversterfte en coronavaccinatie. Ook in Den Haag is iedereen muis- en muisstil.

“De conclusies zijn schokkend,” zegt oud-Kamerlid Wybren van Haga.

De eerste conclusie is dat de bewering van de met de noorderzon verdwenen minister Ernst Kuipers over de coronavaccins niet klopt: er is geen wereldwijde consensus over de veiligheid en effectiviteit van de coronavaccins.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het was allemaal niet waar

“Sterker nog: wat ik altijd al heb gezegd lijkt bevestigd te worden: Hugo de Jonge heeft gelogen. Hij zei namelijk dat je na coronavaccinatie geen corona meer kon krijgen en dat je het niet meer kon overdragen. En over de bijwerkingen kon hij kort zijn: die waren er namelijk niet.”

Het was allemaal niet waar, benadrukt Van Haga. “En deze leugens, die vele levens hebben gekost, moeten bestraft worden.”

Hiervan kan niet langer weggekeken worden

De tweede conclusie is dat de data van de overheid vervuild zijn. Datasets van het RIVM, het CBS en ook het EMA blijken niet te kloppen. En toch weigerde de overheid bij monde van minister Pia Dijkstra bot om überhaupt onderzoek te doen naar de aanhoudende onverklaarbare oversterfte en de aan ons opgedrongen experimentele en slecht geteste mRNA-prikken.

De belangrijkste conclusie is volgens Van Haga dat we anders tegen het coronadossier moeten aankijken. De Nederlandse politiek en de media hebben altijd alles aangegrepen om een mogelijke relatie tussen de coronavaccins en de oversterfte bij voorbaat belachelijk te maken. Wetenschappelijk werk dat anders concludeerde, werd bij voorbaat niet serieus genomen en elke studie die in het straatje van politici of journalisten paste, werd kritiekloos ontvangen en als waarheid gepresenteerd.

“Hiervan kan niet langer weggekeken worden,” stelt Van Haga.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...