donderdag 22 augustus 2024

Dr. Robert Malone: Apenpokken is “psychologische oorlogsvoering” door het “kwaad”!

augustus 22, 2024   13

De wereldberoemde vaccinonderzoeker Dr. Robert Malone heeft het publiek opgeroepen om in opstand te komen tegen het “kwaad” dat “psychologische oorlogsvoering” voert tegen de mensheid.

 

Malone, de uitvinder van de mRNA-technologie, waarschuwt dat degenen achter de poging om de apenpokken te ontketenen als de “volgende pandemie” de mensheid naar het “einde van de lijn” duwen zoals we die kennen, schrijft Frank Bergman.

In een nieuw interview met Alex Jones op Infowars legde Malone uit dat mensen zich moeten “verzetten” tegen de druk van de globalisten om het publiek te ontdoen van hun vrijheden.

Hij vergeleek de situatie met een “strijd tussen goed en kwaad.”

Elders in het interview verwees Malone naar de apenpokkenagenda als de “bewapening van angst”.

Hij legde uit hoe besmettelijke ziekten worden gebruikt om angst te zaaien zodat het publiek impopulair beleid steunt.

Malone legde ook uit hoe drie jaar geleden “war games” werden gehouden met de apenpokken.

Hij wees erop dat er simulaties van een apenpokkenpandemie werden uitgevoerd die erg leken op de “war games” met het coronavirus van voor de komst van Covid.

Volledige video in het Engels:

Malone’s opmerkingen komen nadat een andere hoge ambtenaar de Covid-pandemie in verband bracht met oorlogsvoering.

Zoals Slay News meldde, liet de voormalige Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur generaal Michael Flynn vorige week de kat uit de zak vallen.

Hij waarschuwde het Amerikaanse volk dat COVID-19 was gecreëerd als een “biowapen” dat werd losgelaten op het publiek om de verkiezingen van 2020 te manipuleren ten gunste van de Democraten.

 

Flynn verklaarde dat Covid een biowapen was dat was ontworpen om de verkiezingen van 2020 te beïnvloeden om de herverkiezing van president Donald Trump te voorkomen.

Hij verklaarde ook dat de inspanning was gericht op het veranderen van toekomstige verkiezingssystemen om de Democraten aan de macht te houden.

Flynn, die diende als 24e Nationaal Veiligheidsadviseur in de regering Trump, zei:

“Het hele doel van Covid was om ervoor te zorgen dat de verkiezingen van 2020 in de zak zaten… Toen dat eenmaal gebeurde, was het echte deel van Covid de introductie van Covid, het biologische wapen, door China om ervoor te zorgen dat we ons kiessysteem en ons verkiezingsproces konden veranderen.”

Flynn is niet de eerste hoge ambtenaar die waarschuwt dat Covid en de “vaccins” die zogenaamd gebruikt worden om het te bestrijden biowapens zijn.

Zoals Slay News meldde, nam de Republikeinse Partij van Arizona in april een “Ban de Jab” resolutie aan, waarin Covid mRNA injecties officieel bestempeld werden als “biologische en technologische biowapens.”

Ondertussen hebben de Republikeinse Partij in Idaho en de Clackamas County GOP in Oregon ook een “Ban the Jab” resolutie aangenomen.

Daarnaast waarschuwde de bekende virologiedeskundige Dr. David Martin het publiek in juni dat Covid mRNA-injecties in feite biowapens zijn en geen “vaccins,” zoals ze ons willen doen geloven.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/dr-robert-malone-apenpokken-is-psychologische-oorlogsvoering-door-het-kwaad/

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...