dinsdag 20 augustus 2024

Ivermectine kan kanker en andere veel voorkomende chronische aandoeningen van veroudering verslaan

Als u denkt dat Big Pharma goede redenen had om ivermectine te censureren tijdens COVID-19, hoe zit het dan nu als we weten dat het waarschijnlijk effectief is tegen alle chronische ziekten die verband houden met veroudering?

15 JUNI 2023

470   176

 

Deze Substack schreef onlangs over de krachtige eigenschappen tegen kanker van Fenbendazole:

PetDazole: Pharmaceutical Grade Pure Fenbendazole

2E SLIMSTE MAN TER WERELD

7 JUNI 2023


Net zoals ze achter een van de allerbeste genezingen voor PSYOP-19 in Ivermectin aan gingen ... ... wil het Medical Industrial Complex niet dat de waarheid naar voren komt over een krachtige kankerbehandeling in Fenbendazole. Dankzij de inzet van de DEATHVAX ™ zien we nu parabolische toenames in “turbokankers. ” Degenen die verantwoordelijk zijn voor deze langzame biowapeninjecties ...

 

Lees het volledige verhaal

 

Ik zei terloops ook dat een van de redenen waarom Ivermectin zo venijnig werd belasterd en onderdrukt, was dat als de samenleving het zou nemen om PSYOP-19 te genezen, een van de bijwerkingen “plotseling zou zijn ” de kankercijfers zou dalen, en dus BigPharma et al. ging er alles aan om dit Nobelprijswondermiddel te vernietigen.

Wat zou er gebeuren als men een combinatietherapie zou doen voor zowel de preventie als de behandeling van kanker met BEIDE Ivermectine en Fenbendazol? De synergetische koppeling zou veel effectiever zijn dan alleen het gebruik van een van deze wonderbaarlijke medicijnen.

Jarenlang stond de remedie tegen kanker al die tijd voor iedereen in het zicht, maar de samenleving was sociaal ontworpen om gedachteloos “Vertrouw op de wetenschap ” zodat ze ongelooflijk duur zouden worden (lees: exorbitante winstmarges) medische behandelingen die giftig en dodelijk zijn, in plaats van er twee goedkoop te nemen (lees: minuscule winstmarges) geneesmiddelen die geen nadelige bijwerkingen hebben.

Het blijkt ook dat Ivermectin een krachtig anti-aging medicijn is!

Dit is precies waarom de oorlog tegen Ivermectin (en binnenkort Fenbendazole) nog maar net is begonnen ...


door Dr. Marion Laderoute

Dr. Paul Marik citeerde onlangs een prospectieve klinische proef waarbij de deelnemers 4000 internationale eenheden vitamine D, omega 3 ’ s kregen en te horen kregen dat ze moesten oefenen en het risico op kanker met 50% daalde.


In een andere post, Dr. Marik zegt dat het hoogst onwaarschijnlijk is dat kanker genetisch bepaald is.

Ik wilde over beide praten in deze post.

In juli 1994 publiceerde ik een nieuwe theorie over kanker in Moleculaire Carcinogenese, die impliceerde dat, hoewel tumoren genetisch bepaald waren, de kwaadaardige aard van tumoren (dwz wat we kanker noemen) niet [1] was.

Dit idee dat maligniteit een fenotype was en geen genotype ketters op dat moment en dus werd het artikel genegeerd (alleen de redacteuren van Molecular Carcinogenesis en ik waren opgewonden). Het was een opwindend idee omdat het betekende dat men het kwaadaardige potentieel van tumoren farmacologisch kan beheersen. Geen slash and burn meer nodig, wat ik altijd als barbaars heb beschouwd.

Vervolgens werd echter algemeen aanvaard dat het kwaadaardige fenotype van kankers genaamd ‘epitheel mesenchymale overgang ’ (EMT) echt was [2]. Dus ik werd betuigd, hoewel het niemand lijkt op te merken behalve ikzelf.

De reden dat ik kanker als fenotype had voorgesteld, was dat ik net de karakterisering van de 67 kD alpha-foetoproteïne (AFP) -receptor voor mijn Ph.D. proefschrift [3]. De AFP-receptor (AFPr) werd uitgedrukt op macrofaags en zeer overexpressie op de gewone kankers de adenocarcinomen (borst, prostaat, long, dikke darm, enz.) Wat een dubbele rol impliceert bij immunosuppressie van de gastheer en bij maligne tumorpotentieel. In feite schreef ik de theorie om uit te leggen hoe immunosuppressie van de gastheer zich verhoudt tot maligne tumorpotentieel.


 

Figuur 1. Van Giannelli G et al, Cancer Research 2014 [4]. AFP wordt erkend als een maligniteitsprogressiefactor bij een veel voorkomende kanker in de wereld, hepatocellulair carcinoom (HCC) dat vaak wordt geassocieerd met een virale oorsprong.

Het kwaadaardige potentieel van tumoren die bekend staan als kanker was dus vatbaar voor farmacologische interventie.

AFP bestaat in actieve en inactieve staten. Dingen die binden aan en inactiveren van AFP (zink, DHEA, flavonoïden enz.) Zijn entiteiten die aangeboren immuniteit (van macrofagen) kunnen helpen bevorderen en die ook het kwaadaardige potentieel van tumoren verminderen.

Destijds noemde ik dit kwaadaardige fenotype van kankers “anti-cellulaire veroudering” [1]. Dit kwam omdat de tumor ongevoelig was voor nieuwe signalering en dus veranderingen niet zichtbaar waren, omdat AFP-binding aan de AFPr op tumoren inkomende signalen blokkeerde. Het leek er dus op dat de tumor niet ouder werd.

Terwijl het kwaadaardige fenotype nu wordt erkend als ‘epitheel-mesenchymale overgang ’ (EMT), gelukkig Dr. Robert Weinberg heeft het ook gedefinieerd veroudering blokkeren [5] of is ook een fenotype met anticellulaire veroudering (whew!).

Vervolgens schreef ik in 2015 het nieuwe immunosence-paradigma van macrofagen gepubliceerd in Discovery Medicine, dat probeert de oorzaak van chronische ziekten die verband houden met veroudering te verklaren, waaronder ziekten zoals kanker en hart- en vaatziekten [6]. Vervolgens heb ik dit paradigma specifiek gevalideerd voor het uitleggen van de initiatie en progressie van hart- en vaatziekten [7] (het is geen cholesterol maar verhoogde stress verhoogt het cholesterol).


 

Figuur 2. Het nieuwe immunosence-paradigma van macrofagen

gedefinieerd als de mislukte (lytische) afgifte van beschermer HERV-K102 uit schuimige macrofagen. Wanneer de DHEA / cortisol-verhouding laag is, is er een hoger risico op immunosence wanneer de gastheer een virus tegenkomt vanwege onvoldoende DHEA-niveaus om AFP te binden en inactiveren. We meldden in 1994 dat AFP apoptose van macrofagen blokkeert [8].

P53 onderdrukt samen met TGF-bèta AFP-expressie en p53 is een tumorsuppressor die gewoonlijk wordt verwijderd of op zijn minst disfunctioneel is bij tumoren / kankers.

ZBTB20 is een zinkvinger die wordt gecrediteerd met postnatale neerwaartse regulatie van AFP. Als functionele p53 echter afwezig is, wordt AFP geüpgraded [9].

Wist je dat ZBTB20 nodig is voor de inductie van NFKB1 [10], zoals wanneer SARS-CoV-2 schuimige macrofagen infecteert in vivo door ADE [11] die bijdraagt aan de cytokinestorm? AFP wordt aanzienlijk geüpruleerd door SARS-CoV-2-infectie op eiwit- en mRNA-niveau in cellijnen [12].


Terugverwijzen naar Figuur 2, AFP-antagonisten keren terug en voorkomen immunosence. Immunosence veroorzaakt door de leeftijd geassocieerde chronische ziekten [6,7]. Dit betekent AFP-antagonisten zoals zink, flavonoïden, DHEA / 7ketoDHEA, vitamine D boven 60 ng / ml, en nu ook ivermectin [13] zijn waarschijnlijk AFP-antagonisten die worden voorspeld om de risico's van leeftijdsgebonden chronische ziekten, waaronder kanker en hart- en vaatziekten, enz. te verminderen.

Er zijn nu, naast vele rapporten over hoe ivermectine zich gedraagt als een krachtig antiviraal middel, opkomend bewijs voor de omkering van het kwaadaardige fenotype, met name door apoptose te induceren [14] en metastase te blokkeren [15].

Dus als je denkt dat de oorlog tegen ivermectine voorbij is, wordt het zelfs gewoon BEGONNEN.

REFERENTIES

1.     Laderoute MP. Een nieuw perspectief op de aard van het kankerprobleem: anticellulaire veroudering. Mol Carcinog. 1994 juli; 10 (3): 125-33. doi: 10.1002 / mc.2940100303. 

2.     Zhang Y, Weinberg RA. Epitheliale naar mesenchymale overgang bij kanker: complexiteit en kansen. Front Med. 2018 aug; 12 (4): 361-373. doi: 10.1007 / s11684-018-0656-6. 

3.     Laderoute MP. De karakterisering van een nieuw, wijdverspreid, PNA-reactief tumor geassocieerd antigeen: het alfa-foetoproteïne-receptor / bindend eiwit. Ph.D. Scriptie. De universiteit van Alberta. Canada 1991, pp 256. https://era.library.ualberta.ca/items/6f548eb6-49a2-456c-b472-41f68976077f.

4.     Giannelli G, Villa E, Lahn M. Groeifactor-β transformeren als therapeutisch doelwit bij hepatocellulair carcinoom. Cancer Res. 1 april 2014; 74 (7): 1890-4. doi: 10.1158 / 0008-5472.CAN-14-0243.

5.     Weinberg RA. Gedraaide epitheel-mesenchymale overgang blokkeert veroudering. Nat Cell Biol. 2008 sep; 10 (9): 1021-3. doi: 10.1038 / ncb0908-1021.

6.     Laderoute MP. Een nieuw paradigma over de productie van HERV-K102-deeltjes en de geblokkeerde afgifte om door cortisol gemedieerde immunosence en leeftijdsgebonden risico op chronische ziekten te verklaren. Discov Med. 2015 dec; 20 (112): 379-91. 

7.     Laderoute M. Het paradigma van immunosence bij atherosclerose-cardiovasculaire aandoeningen (ASCVD). Discov Med. 2020 jan-feb; 29 (156): 41-51. 

8.     Laderoute MP, Pilarski LM. De remming van apoptose door alfa-fetoproteïne (AFP) en de rol van AFP-receptoren bij anticellulaire veroudering. Anticancer Res. 1994 nov-dec; 14 (6B): 2429-38.

9.     Aan JC, Chiu AP, Tschida BR, Lo LH, Chiu CH, Li XX, Kuka TP, Linden MA, Amin K, Chan WC, Bell JB, Moriarity BS, Largaespada DA, Keng VW. ZBTB20 reguleert de WNT / CTNNB1-signaleringsroute door PPARG te onderdrukken tijdens hepatocellulaire carcinoomtumorigenese. JHEP Rep. 2020 19 december; 3 (2): 100223. doi: 10.1016 / j.jhepr.2020.100223.

10.                       Liu X, Zhang P, Bao Y, Han Y, Wang Y, Zhang Q, Zhan Z, Meng J, Li Y, Li N, Zhang WJ, Cao X. Zink-vingereiwit ZBTB20 bevordert tolachtige receptor-getriggerde aangeboren immuunreacties door IκBα gen transcriptie te onderdrukken. Proc Natl Acad Sci U S A. 2013 2 juli; 110 (27): 11097-102. doi: 10.1073 / pnas.1301257110.

11.                       Ren X, Wen W, Fan X, et al. COVID-19-immuunkenmerken onthuld door een grootschalige eencellige transcriptoomatlas. Cel. 1 april 2021; 184 (7): 1895-1913.e19. doi: 10.1016 / j.cell.2021.01.053.

12.                       Appelberg S, Gupta S, Svensson Akusjärvi S, et al. Dysregulatie in Akt / mTOR / HIF-1-signalering geïdentificeerd door proteo-transcriptomics van SARS-CoV-2 geïnfecteerde cellen. Emerg Microbes Infect. 2020 dec; 9 (1): 1748-1760. doi: 10.1080 / 22221751.2020.1799723. 

13.                       Laderoute M. Ivermectine kan immunosenescentie voorkomen en terugdraaien door alfa-foetoproteïne tegen te gaan en PI3K / Akt / mTOR-hyperactiviteit te downmoduleren. Open hart. 29 april 2021. https://openheart.bmj.com/content/8/1/e001655.responses#ivermectin-may-prevent-and-reverse-immunosenescence-by-antagonizing-alpha-fetoprotein-and-downmodulating-pi3k-akt-mtor-hyperactivity.

14.                       Tang M, Hu X, Wang Y, Yao X, Zhang W, Yu C, Cheng F, Li J, Fang Q. Ivermectin, een potentieel middel tegen kanker dat is afgeleid van een antiparasitair medicijn. Pharmacol Res. 2021 jan; 163: 105207. doi: 10.1016 / j.phrs.2020.105207.

15.                       Jiang L, Sun YJ, Song XH, Sun YY, Yang WY, Li J, Wu YJ. Ivermectine remt tumormetastase door de Wnt / β-catenine / integrin β1 / FAK-signaleringsroute te reguleren. Ben J Cancer Res. 15 oktober 2022; 12 (10): 4502-4519.


Ze willen je dood.

Voldoe NIET.

 



 

Winkel 2SG merch

Gebruik code 2SGPET voor 10% korting op PetMectin

Gebruik code 2SGPET voor 10% korting op PetDazole

Gebruik code 2SGPET voor 10% korting op CBD-X

Gebruik code 2SGPET voor 10% korting op FishCycline


Bron: https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/ivermectin-may-defeat-cancer-and

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...