dinsdag 20 augustus 2024

Shockstudie: Kinderen hebben een jaar na de Pfizer-geninjectie nog steeds een veranderd immuunsysteem

20/08/2024

Duitse wetenschappers vonden sterke immunologische veranderingen bij kinderen die twee doses van Pfizers experimentele mRNA-injectie kregen. Vooral de verhoogde IgG4-waarden zijn zorgwekkend. Omdat deze in verband worden gebracht met een verhoogd risico op kanker, meldt Report24.

Een onlangs gepubliceerde studie van Duitse wetenschappers onderzocht de effecten van mRNA Covid-19-vaccins op het immuunsysteem van kinderen van 5 tot 11 jaar. De onderzoeksresultaten, getiteld ‘ Delayed Induction of Noninflammatory SARS-CoV-2 Spike-Specific IgG4 Antibodies Detected 1 Year After BNT162b2 Vaccination in Children ’, gepubliceerd in ‘The Pediatric Infectious Disease Journal’, laten zelfs veranderingen in de immuunrespons van kinderen zien één jaar na vaccinatie.

Onderzoekers onderzochten bloedmonsters van kinderen een jaar na toediening van de tweede dosis van het experimentele Pfizer-BioNTech mRNA-vaccin. De wetenschappers vonden verhoogde niveaus van IgG4-antilichamen (immunoglobuline-antilichamen) in het bloed van de gevaccineerde kinderen. Deze verandering suggereert een wijziging in het type immuunrespons dat het immuunsysteem heeft ontwikkeld op het spike-eiwit van het SARS-CoV-2-virus. De onderzoekers benadrukken dat verder onderzoek nodig is om de langetermijneffecten en de klinische betekenis van deze observaties volledig te begrijpen.

Volgens een rapport zou deze immunologische verandering echter ook verstrekkende gevolgen voor de gezondheid kunnen hebben. Omdat dergelijke verhoogde IgG4-niveaus ook in verband worden gebracht met ontstekingsziekten. Het lijkt er daarom op dat de kinderen die met mRNA-gentherapie zijn behandeld, op de lange termijn waarschijnlijk te kampen zullen krijgen met hogere ontstekingsniveaus als auto-immuunreactie op de spike-eiwitten. Het wordt zelfs in verband gebracht

met een verhoogd risico op kanker.

Het probleem hier – zoals Report24 al meldde, onder verwijzing naar een eerdere shockstudie – is het feit dat deze verandering in de immuunreactie duidt op een vernietiging van het natuurlijke immuunsysteem. Onderzoekers toonden toen al aan dat de herhaalde toediening van Covid-geninjecties de IgG4-waarden verhoogde van 5 naar maximaal 20 procent, wat bij herinfectie door het virus zelfs leidde tot een explosie tot 50 procent. Maar IgG4 is in de eerste plaats een type antilichaam dat reageert op allergenen en andere ontstekingsinvloeden, niet op virussen of bacteriën.

Met andere woorden, de hele zaak verschuift van een neutraliserende reactie via IgG1 en IgG2 naar een tolerantiereactie. ‘Tolerantie’ beschrijft hoe het immuunsysteem zijn overreactie op bepaalde ziekteverwekkers vermindert, zoals ziekteverwekkers die verband houden met voedsel- of seizoensallergieën. Deze verzwakking van het immuunsysteem zou mensen mogelijk vatbaarder kunnen maken voor infecties en andere gezondheidsproblemen, waaronder kanker.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/shockstudie-kinderen-hebben-een-jaar-na-de-pfizer-geninjectie-nog-steeds-een-veranderd-immuunsysteem

Truth Be Told With Todd Callender, Esq: Destroy the Nanotech Within The Body

Ana Maria Mihalcea, MD, PhD     Sep 13, 2024 Truth Be Told Truth Be told vaxxchoice I was with Todd Callender Esq this morning dis...