donderdag 12 september 2024

mRNA Covid-vaccins vallen waarschijnlijker het hart aan, virale vectorvaccins vallen waarschijnlijker de hersenen aan — systematische reviewstudie

 12/09/2024

Pfizer en Moderna wonnen de eerste prijs in de categorie ‘het eten van hersenen van mensen’, terwijl J&J en AstraZeneca wonnen in de categorie ‘het breken van harten van mensen’.

De onderzoekers zeiden dat de gevaccineerden nu in de gaten gehouden moeten worden, omdat bekend is dat ze stervende zijn.

Een recente systematische reviewstudie analyseerde casusrapporten en casusreeksen uit drie medische literatuurdatabases. De onderzoekers brachten gegevens in kaart met betrekking tot cardiale en neurologische complicaties bij ontvangers van het Covid-vaccin, schrijft Sean Miller.

Het is misschien niet verrassend dat niet alle Covid-vaccintechnologieën zich precies hetzelfde gedroegen. mRNA-vaccins zoals die van Pfizer en Moderna waren verantwoordelijk voor maar liefst 90 procent van de hartproblemen, terwijl virale vectorvaccins zoals die van J&J en AstraZeneca de eerste plaats innamen, zij het met een kleine marge van 52,6 procent, als het ging om het veroorzaken van hersenaandoeningen.

“Er was geen opmerkelijk verschil in de geslachtsverdeling tussen deze twee groepen vaccinontvangers. mRNA-vaccins (alle merken) werden geassocieerd met bijna 90,0% van de cardiale complicaties, terwijl virale vectorvaccins geassocieerd werden met iets meer dan de helft (52,6%) van de neurologische complicaties”, aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’.

Hoewel het nu tijd is voor Amerikanen om hun tiende Covid-prik te krijgen, waren hartaandoeningen vaak al na twee prikken bereikt, terwijl hersenaandoeningen meestal maar één prik nodig hadden. Er moet echter worden opgemerkt dat, in ieder geval in het begin, de virale vectorvaccins werden gegeven als een serie van één dosis, terwijl de mRNA-vaccins twee doses vereisten.

“Wat de dosis betreft, kwamen hartcomplicaties vaker voor na de tweede dosis (69,1%), terwijl neurologische complicaties vaker voorkwamen na de eerste dosis (63,6%)”, aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’.

De onderzoekers zeiden dat de gevaccineerden nu in de gaten gehouden moeten worden, omdat bekend is dat ze stervende zijn.

“Toch was 5,9% van de gevallen met neurologische complicaties en 2,5% van de gevallen met cardiale complicaties fataal, wat het belang onderstreept van consistente bewaking en waakzame monitoring van gevaccineerde personen om deze voorvallen te beperken”, aldus de studie in het gedeelte ‘Abstract’.


https://dissident.one/mrna-covid-vaccins-vallen-waarschijnlijker-het-hart-aan-virale-vectorvaccins-vallen-waarschijnlijker-de-hersenen-aan-systematische-reviewstudie

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...