donderdag 12 september 2024

FDA geeft toe dat Monkeypox vaccin gelinkt is aan dood bij ongevaccineerde personen door contact met gevaccineerde mensen

 september 12, 2024   5  

    © Karolina Grabowska / Pexels

Het nieuwe vaccin tegen monkeypox en pokken is volgens de Food and Drug Administration (FDA) in verband gebracht met de dood van ongevaccineerde personen die contact hebben gehad met gevaccineerde personen.

De bijsluiter van ACAM2000, het nieuwe vaccin tegen pokken en apenpokken, waarschuwt voor “ernstige complicaties” als gevolg van het vaccin en geeft toe dat deze “zijn opgetreden na primaire vaccinatie of herhalingsvaccinatie met ACAM2000 of andere vaccins met levend vacciniavirus,” schrijft Baxter Dmitry.

In de gebruiksaanwijzing staat dat “ACAM2000 geïndiceerd is voor actieve immunisatie ter preventie van pokken en mpox bij personen van wie is vastgesteld dat ze een hoog risico lopen op pokken- of mpox-infectie.”

De lijst met ernstige complicaties op pagina 24 van de bijsluiter is alarmerend, met veel bijwerkingen die in verband worden gebracht met ernstige invaliditeit, blijvende neurologische schade en zelfs overlijden.

“Ernstige complicaties die kunnen volgen op primaire of herhalingsvaccinatie met ACAM2000 zijn onder andere: myocarditis en/of pericarditis, encefalitis, encefalomyelitis, encefalopathie, progressieve vaccinia (vaccinia necrosum), gegeneraliseerde vaccinia, ernstige vacciniale huidinfecties, erythema multiforme major (inclusief Stevens-Johnson syndroom), eczeem vaccinatum, accidentele ooginfectie (oculaire vaccinia) die oculaire complicaties kan veroorzaken waaronder keratitis en hoornvlieslittekenvorming die kan leiden tot blindheid, en foetale sterfte bij zwangere vrouwen.”

“Deze complicaties kunnen in zeldzame gevallen leiden tot ernstige invaliditeit, blijvende neurologische gevolgen en overlijden.”

Het is alarmerend dat het nieuwe vaccin veel van dezelfde bijwerkingen heeft als het COVID-19 vaccin, waaronder hartschade, waarbij myocarditis of pericarditis optreedt bij 5,7 op de 1000 vaccinaties.

“Gebaseerd op ACAM2000 klinische studies, kwamen symptomen van vermoedelijke myocarditis of pericarditis (zoals pijn op de borst, verhoogde troponine/cardiale enzymen, of ECG-afwijkingen) voor in 5,7 per 1000 primaire vaccinaties. Deze bevinding omvat gevallen van acute symptomatische of asymptomatische myocarditis of pericarditis of beide.”

Monkeypox doofpot

Het nieuws over de dodelijke bijwerkingen van het nieuwe Monkeypox-vaccin komt op het moment dat topartsen wereldwijd naar voren blijven treden om de Monkeypox-angst van de Wereldgezondheidsorganisatie te ontmaskeren als een dekmantel voor bekende bijwerkingen van de COVID mRNA-vaccins.

Volgens vooraanstaand viroloog Dr. Poornima Wagh hebben we wereldwijd niet te maken met een uitbraak van monkeypox, zoals de WHO beweert. Zoals Dr. Wagh uitlegt, zijn de symptomen die worden ervaren door mensen die gediagnosticeerd zijn met monkeypox eigenlijk een bekende bijwerking van de Covid-injecties.

Ondertussen heeft Dr. Wolfgang Wodarg gewaarschuwd dat de beweringen van de WHO over een monkeypox noodsituatie weer oplichterij is en dat de ziekte waar we getuige van zijn eigenlijk het resultaat is van een vernietigd immuunsysteem veroorzaakt door de Covid injecties.

Monkeypoxgevallen worden momenteel gemeld in hooggevaccineerde landen over de hele wereld, terwijl minder gevaccineerde landen geen gevallen melden.

Ondertussen, is hier een kaart met landen waar sinds 2022 gevallen van monkeypox zijn gemeld bij de Wereldgezondheidsorganisatie.

Met uitzondering van een klein aantal gevallen, liggen de landen op de twee kaarten perfect op één lijn. Elk land dat vermeende gevallen van monkeypox heeft gemeld sinds mei 2022 waar het nog niet endemisch was, is een land dat ook de Pfizer Covid-19 injectie heeft gedistribueerd.

Weer toeval?

Niet volgens de artsen die dapper de kant van hun patiënten kiezen in plaats van Big Pharma en de Wereldgezondheidsorganisatie.

Deze artsen willen wanhopig dat meer mensen leren over de bijwerkingen van vaccins via kanalen die objectieve, op realiteit gebaseerde informatie bieden, in plaats van de reguliere media en de online informatiedumps van de WHO, die het best omschreven kunnen worden als Big Pharma-propaganda.

Een Duitse man die de diagnose monkeypox kreeg nadat zijn neus begon te rotten, bleek ook een vernietigd immuunsysteem en ongediagnosticeerde HIV en syfilis te hebben.

Neem bijvoorbeeld de bevestigde bijwerking van het Pfizer COVID-19 vaccin die bekend staat als automimmune blaarziekte en die in de kleine lettertjes van vertrouwelijke Pfizer documenten staat vermeld als een bekende bijwerking van de vaccins.

Waarom heb je niet eerder van deze aandoening gehoord?

Omdat Big Pharma en de mainstream media wanhopig proberen om deze door vaccins veroorzaakte ziekte te verzwijgen.

De aandoening zit verborgen in de 9 pagina’s lange lijst van ongewenste bijwerkingen van speciaal belang aan het einde van Pfizer’s reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf document.

Auto-immuunblaarziekte veroorzaakt blaren op de huid en slijmvliezen door het hele lichaam. Het kan de mond, neus, keel, ogen en genitaliën aantasten.

De ziekte wordt niet volledig begrepen, maar “deskundigen” denken dat ze wordt veroorzaakt wanneer iemand met een genetische aanleg voor deze aandoening in contact komt met een omgevingsfactor. Dit kan een chemische stof zijn of een medicijn, zoals de Pfizer Covid-19 injectie.

Immuunsystemen vernietigd

Officiële overheidsgegevens en vertrouwelijke Pfizer-documenten suggereren sterk dat de Covid-19 injectie het sluimerende waterpokken- of herpesvirus reactiveert vanwege de ernstige schade die mRNA toebrengt aan het immuunsysteem.

Dit betekent dat we misschien helemaal niet getuige zijn van een wereldwijde uitbraak van apenpokken, maar eerder van een enorme doofpotaffaire van de gevolgen van het toedienen van een experimentele injectie aan miljoenen mensen.

De Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) probeerde het vrijgeven van de veiligheidsgegevens van het COVID-19 vaccin van Pfizer 75 jaar lang uit te stellen, ondanks het feit dat de injectie na slechts 108 dagen veiligheidsbeoordeling op 11 december 2020 werd goedgekeurd.

Maar begin januari 2022 beval federale rechter Mark Pittman hen om 55.000 pagina’s per maand vrij te geven. Eind januari gaven ze 12.000 pagina’s vrij.

Sindsdien heeft PHMPT alle documenten op zijn website geplaatst. De laatste publicatie vond plaats op 1 juni 2022.

Ondertussen, onthult een ander vertrouwelijk Pfizer-document dat in de datadump staat, bekend als ‘reissue_5.3.6 postmarketing experience.pdf’, dat COVID-19 mRNA-vaccins immuunsystemen hebben vernietigd, waardoor herpes virale infecties een grote comeback maken.

Pagina 21 van het vertrouwelijke document bevat gegevens over ongewenste bijwerkingen die van speciaal belang zijn, met als een van deze specifiek herpesvirusinfecties.

Volgens het document had Pfizer eind februari 2021, slechts 2 maanden nadat het Pfizer-vaccin in zowel de VS als het VK een noodvergunning had gekregen, 8.152 meldingen ontvangen met betrekking tot herpesinfecties, en 18 daarvan hadden al geleid tot het multiple organ dysfunction syndrome.

Het multipele-orgaandisfunctiesyndroom (MODS) is een systemische, disfunctionele ontstekingsreactie waarvoor een lang verblijf op de intensive care (ICU) nodig is. Het wordt gekenmerkt door een hoog sterftecijfer, afhankelijk van het aantal betrokken organen. Het kan worden veroorzaakt door herpesinfectie zoals deze wetenschappelijke studie hier bewijst.

Verder bewijs gepubliceerd door de Amerikaanse overheid, maar meer in het bijzonder door de Centers for Disease Control, toont aan dat gevallen van herpes, gordelroos en het multiple organ dysfunction syndrome echt explodeerden in de VS na de toediening van de Covid-19 injectie.

De volgende grafiek toont het aantal herpesinfecties/complicaties die aan VAERS zijn gemeld als bijwerkingen van alle vaccins (inclusief de Covid-19 injecties) per jaar en de Covid-19 vaccins alleen per jaar.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/fda-geeft-toe-dat-monkeypox-vaccin-gelinkt-is-aan-dood-bij-ongevaccineerde-personen-door-contact-met-gevaccineerde-mensen/

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...