rsz rusland strijdt tegen nazisWat opvalt is dat vooral de bekende WEF lakeien zoals Justin Trudeau nu openlijk oproepen tot een volledige oorlog met Rusland.

Maar, wat deze idioten nooit zullen begrijpen is waarom Rusland voor ons heel gevaarlijk kan worden.

Onwetendheid kan heel handig zijn als je een bepaalde agenda probeer te promoten.

De bekende WEF lakeien doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat Oekraïne straks (burger) doelen diep in Rusland kan raken.

Bij deze de oorlogsverklaring van Justin Trudeau.
Vergelijkbare reacties zijn er te horen van de Britse WEF premier Keith Starmer.

Of zoals ze schrijven bij Zerohedge:

Dat Westerse functionarissen nog steeds praten over een “overwinning” op Rusland, betekent dat dit tragische conflict op het punt staat een geheel nieuwe catastrofale wending te nemen en het pad van oncontroleerbare escalatie in te slaan op basis van hun waanideeën.

Wat bovenstaande nog eens vele malen erger maakt is het volgende:

In de onderstaande korte video maakt voormalig VN wapeninspecteur Scott Ritter duidelijk waarom Rusland ook voor ons levensgevaarlijk kan worden als het in een bepaalde hoek wordt gemanoeuvreerd.

En dat heeft alles te maken met de (neo) nazi’s in Oekraïne, het land dat volgens de bekende journalist John Pilger is vergeven van de nazi’s.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben de Russen ergens tussen de 23 en 32 miljoen mensen verloren in de strijd tegen nazi Duitsland.

Dat leeft nog steeds heel erg in de Russische gemeenschap en er is geen dorp of stad waar men niet ieder jaar de gevallenen herdenkt in de strijd tegen nazi Duitsland.

Nu worden ze wederom geconfronteerd met nazi’s en dit keer via Oekraïne.

Dit heeft de Russische gemeenschap gemaakt tot wat het vandaag is.

Als nu diezelfde nazi’s in Oekraïne de toestemming krijgen van de NAVO om de Russische bevolking te raken tot diep in Rusland, dan zal dat iets doen met dit volk.

Iets dat het ook voor ons levensgevaarlijk gaat maken, maar dat is iets dat bij ons volkomen wordt genegeerd en dat kan ons wel eens heel duur komen te staan.