zaterdag 14 september 2024

Florida adviseert tegen het gebruik van mRNA-COVID-19-vaccins: ‘Wanneer volgt de rest van de wereld?’


Foto: gencat cat CC0

 Het Florida Department of Health heeft deze week geadviseerd tegen het gebruik van mRNA-COVID-19-vaccins aankomende herfst en winter.

Surgeon General Joseph Ladapo, de hoogste gezondheidsfunctionaris van de staat, adviseert inwoners van Florida in een nieuwe richtlijn om actief te blijven, zo weinig mogelijk bewerkt voedsel te eten, groenten en gezonde vetten te consumeren en naar buiten te gaan om het vitamine D-niveau op peil te houden.

Auto-immuunziekten en hartproblemen

Zijn ministerie is bezorgd over het gebrek aan klinisch onderzoek naar de nieuwe COVID-19-boosters, die zojuist zijn goedgekeurd.

Staatsfunctionarissen waarschuwen ook voor veiligheidsrisico’s. Zo kunnen het mRNA en spike-eiwit gedurende lange tijd in het lichaam achterblijven. Daarnaast waarschuwt het ministerie voor auto-immuunziekten na vaccinatie en hartproblemen.

Wanneer volgt de rest van de wereld?

Het departement adviseert zorgverleners om deze zorgen te bespreken met patiënten.

“Wanneer volgt de rest van de wereld?” vraagt schrijver Steven Arrazole de Oñate. Hij hoopt dat voldoende artsen en politici in België en Nederland deze informatie ter harte nemen, zodat we niet opnieuw veel mensen ziek zien worden door de volgende booster.

Volgende week begint bij ons de najaarsprikronde. Zo’n 2,3 miljoen mensen kregen een uitnodigingsbrief.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Imam: ‘In Nederland zijn moslims de baas – als het je niet bevalt, vertrek je maar’ (Video)

  september 19, 2024   18              Foto Credit: Rairfoundation.com B roeder Rahide heeft een duidelijke boodschap voor zijn  TikTok ...