woensdag 16 oktober 2024

Australische begrafenisondernemer waarschuwt voor ‘angstaanjagende’ 700% stijging van sterfgevallen in gevaccineerde gebieden

 oktober 16, 2024   4  

   © Freepik

Volledig gevaccineerde Australische steden hebben volgens een Australische begrafenisondernemer te maken met een 700% piek in het aantal sterfgevallen sinds de uitrol van het Covid-vaccin.

De buitengewone stijging in het aantal sterfgevallen heeft ertoe geleid dat veel steden faciliteiten voor de opslag van gekoelde lichamen hebben gebouwd om de lichamen van de gevaccineerden te kunnen verwerken, schrijft Baxter Dmitry.

Op 11 oktober werd er een speciale raadsvergadering gehouden in Port Hedland, West-Australië, waar raadslid Adrian McRae de urgentie van de bijeenkomst uiteenzette.

“Mijn eigen bedrijf, GDTK, hier in Hedland, is net klaar met de bouw van een opslagplaats voor gekoelde lichamen hier in Wedgefield [een industriegebied ten noorden van Port Hedland]. Sinds wanneer heeft Port Hedland extra opslagfaciliteiten voor koelwagens nodig?

Ik sprak met de bedrijfseigenaren voor wie we het bouwden, [een] plaatselijke begrafenisondernemer. Ze vertelden me dat ze in 2020, op het hoogtepunt van de covid, gemiddeld één begrafenis per week deden – één. Sinds de uitrol van de injectie doen ze meer dan één begrafenis per dag.

Dat is bijna een verzevenvoudiging. Het is beangstigend.”

WEST-AUSTRALIAN COUNCIL BESPREEKT 700% TOENAME VAN LOKALE BEGRAFENISSEN SINDS DE UITROL VAN COVID-VACCINS….

Vorige week stemde een lokale raad in West-Australië (Port Hedland) voor het eerst in de geschiedenis voor een

INTREKKING VAN MRNA COVID VACCINES in Australië

Dit fragment van de vergadering deelt een lokale… pic.twitter.com/LZ7oZGECDS

NZ en de MRNA (@HopeRising19) 14 oktober 2024

Tijdens de speciale vergadering werd een motie aangenomen die aandringt op de onmiddellijke opschorting van de COVID-19 vaccins van Pfizer en Moderna.

 

De motie, ingediend door de raadsleden Adrian McRae, Lorraine Butson en Camilo Blanco, werd met 5-2 goedgekeurd.

De beslissing van de raad werd ingegeven door bevindingen van Dr. David Speicher, een Canadese moleculaire viroloog en epidemioloog, die zijn bezorgdheid uitsprak over de ontdekking van SV40 (Simian Virus 40) DNA-sequenties in de vaccins van Pfizer en Moderna.

Volgens Dr. Speicher is SV40 een virus dat eerder in verband werd gebracht met kankerrisico’s en dat voor het eerst werd geïdentificeerd in besmette poliovaccins in de jaren 1950 en 1960.

De aanwezigheid van SV40 DNA in de huidige COVID-19 vaccins, zo stelde hij, maakt onmiddellijke voorzorgsmaatregelen noodzakelijk.

De motie van de raad riep niet alleen op tot opschorting van de vaccins, maar vroeg ook om verschillende vervolgacties:

·         Een brief aan de premier van Australië, waarin wordt aangedrongen op de onmiddellijke stopzetting van de vaccins van Pfizer en Moderna.

·         Een kennisgeving aan alle gezondheidszorgbeoefenaars in Port Hedland om patiënten te informeren over de vermeende vaccinbesmetting en ervoor te zorgen dat zij geïnformeerde toestemming krijgen voor vaccinatie.

·         Een verzoek aan andere lokale overheden in West-Australië om soortgelijke acties te ondernemen op basis van deze bevindingen.

De raad gaf zijn directeur ook de opdracht om brieven te sturen naar Amber-Jade Sanderson, de minister van Volksgezondheid van West-Australië, en Mark Butler, de minister van Volksgezondheid van het Gemenebest, met het verzoek om een publieke reactie op de beweringen van Dr. Speicher.

Het federale parlementslid Russell Broadbent steunde de bevindingen van Dr. Speicher door middel van brieven aan de raad, waardoor de bezorgdheid die tijdens de vergadering werd geuit nog groter werd.

 

Niet alle ambtenaren deelden echter het gevoel van urgentie van de raad. De premier van West-Australië, Roger Cook, bekritiseerde de motie en beschuldigde de raad van het verspreiden van “ongeverifieerde beweringen.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/australische-begrafenisondernemer-waarschuwt-voor-angstaanjagende-700-stijging-van-sterfgevallen-in-gevaccineerde-gebieden/

 

Linksen gaan uit hun dak in EU parlement waneer Orbán oproept tot Trump-achtige reactie op migrantencrisis

  oktober 11, 2024   25       European People's Party / Wikimedia / ( CC BY 2.0 ) D e toespraak van de Hongaarse premier Viktor Orbá...