woensdag 16 oktober 2024

Australische wetgevers worden wakker en roepen op tot een wereldwijd verbod op mRNA – “We F****d Up!”

 oktober 16, 2024    30   

     Foto Credit: Thepeoplesvoice.tv

Australische wetgevers en ambtenaren komen nu massaal naar voren en geven toe dat ze misleid zijn door Big Pharma en de globalistische elite om enkele van de meest dwingende en draconische vaccinmandaten ter wereld op te leggen.

Met het stijgende aantal doden en het onweerlegbare bewijs van schade, roepen wetgevers op tot een dringend onderzoek en eisen ze de onmiddellijke wereldwijde opschorting van mRNA-vaccins, schrijft Thepeoplesvoice.

Als je nieuwsgierig bent naar hoe een zwaar gevaccineerde samenleving eruit ziet, kijk dan eens naar Australië, waar 95% van de bevolking onder druk werd gezet door draconische overheidsmandaten om dubbele vaccinaties te nemen. Nu, drie jaar later, heeft een golf van frustratie het land overspoeld.

Miljoenen Australiërs worden nu geconfronteerd met ernstige gezondheidsproblemen na de vaccinaties, met groeiende bezorgdheid over versnelde veroudering bij jongere mensen. Tragische verhalen van dierbaren met hartaanvallen en beroertes komen verontrustend vaak voor.

Tot nu toe hebben Australische gezondheidsfunctionarissen het verhaal van Big Pharma nagesynchroniseerd en het publiek voorgelogen over vaccin-gerelateerde problemen, zelfs nu het bewijs steeds moeilijker te negeren is en de lijkzakken zich blijven opstapelen.

Maar in een openhartig radio-interview vorige week brak de minister van Volksgezondheid van New South Wales, Ryan Park, met het gebruikelijke regeringsstandpunt door voor het eerst een verband toe te geven tussen COVID-19 vaccins en de golf van ziekenhuisopnames en hartproblemen in de bijna volledig gevaccineerde staat.

Voor de context: de minister van Volksgezondheid werd gevraagd naar officiële statistieken die een vertienvoudiging laten zien van hartproblemen bij jongeren onder de 40 – een trend die zich niet voordeed tijdens de pandemie, maar na de uitrol van de mRNA-vaccins.

Terwijl de ministers van Volksgezondheid de waarheid blijven verdoezelen, komt het publiek in opstand en stappen ambtenaren naar voren om de samenzwering tegen het volk te onthullen.

Wetgevers sluiten zich nu aan bij de Japanse Covid Task Force en eisen een onmiddellijke opschorting van mRNA-vaccins wereldwijd.

De turbo kankerepidemie is geen toeval. Vraag jezelf eens af waarom Pfizer vorig jaar hun winst op de Covid pandemie investeerde in een $43 miljard weddenschap dat turbokanker op het punt stond wereldwijd te exploderen?

Terwijl de mondiale elite die deze injecties aan miljarden mensen heeft opgedrongen, vecht om gerechtigheid te ontlopen, is het belangrijk om het volledige gewicht van hun misdaad te erkennen.

Het gebruik van biologische wapens om mensen te verwonden of te doden is een schending van de Conventie van Genève, die in 1949 werd ondertekend door president Eisenhower. De Australische premier Ben Chifley ondertekende de conventie datzelfde jaar.

Er staat de doodstraf op, door ophanging tot de dood erop volgt of door voor een vuurpeloton te verschijnen en doodgeschoten te worden.

Het Australische volk is terecht woedend op de mondiale elite, vooral als je bedenkt hoe corrupt hun instellingen zijn geworden onder invloed van Big Pharma en globalistische belangen.

Neem bijvoorbeeld de Australische rechter Helen Rofe QC. Ze verwierp een rechtszaak tegen Pfizer die de uitrol van het COVID-19 vaccin in Australië wilde tegenhouden om gezondheidsredenen.

In de rechtszaak werd betoogd dat Pfizer met het mRNA-vaccin bewust wetten over genetisch gemodificeerde organismen had overtreden. Opmerkelijk is dat rechter Rofe niet onthulde dat ze op de juridische loonlijst van Pfizer stond.

Door de beslissing van Rofe konden Pfizer en Moderna doorgaan met het uitrollen van de Covid-19 mRNA-vaccins in Australië, een van de meest gevaccineerde landen ter wereld.

De Australische senator Malcolm Roberts heeft er genoeg van en maakt nu jacht op de verantwoordelijken voor wat hij omschrijft als de grootste misdaad van de 21e eeuw.


Video Link:
 https://rumble.com/v5isjer-australian-lawmakers-wake-up-and-call-for-worldwide-mrna-ban-we-fd-up.html

Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 
https://www.frontnieuws.com/australische-wetgevers-worden-wakker-en-roepen-op-tot-een-wereldwijd-verbod-op-mrna-we-fd-up/ 

Linksen gaan uit hun dak in EU parlement waneer Orbán oproept tot Trump-achtige reactie op migrantencrisis

  oktober 11, 2024   25       European People's Party / Wikimedia / ( CC BY 2.0 ) D e toespraak van de Hongaarse premier Viktor Orbá...