woensdag 16 oktober 2024

Beweringen over weermanipulatie gestaafd door wetenschap – Deep Dive in de geschiedenis van weermanipulatie – Schokkende feiten onthuld!

 oktober 15, 2024    15

     Steffen Zahn from Berlin, Germany / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Marjorie Taylor Greene had gelijk. Ja, wetenschappers controleren het weer.

Maar zoals het oude gezegde luidt: “In een tijd van universeel bedrog is het vertellen van de waarheid een revolutionaire daad,” schrijft Cara Castronuova.

Nadat afgevaardigde Greene vorige week een eenvoudige en accurate verklaring had getweet over weermanipulatie, gingen de mainstream media op automatische piloot en noemden haar een “ongecontroleerde samenzweringstheoreticus”.

Bekijk MTG’s tweet hier:

Er werd een gemeenschapsnotitie toegevoegd aan de tweet van Rep. Greene, waarin stond: “Hoewel ‘cloud seeding’ op kleine schaal om lokale regen te creëren mogelijk is, kunnen orkanen en andere grote stormen niet worden geproduceerd met moderne technologie.”

Interessant genoeg erkent zelfs deze opmerking dat het weer wel degelijk gemanipuleerd kan worden, wat Greene’s punt bewijst. Rep. Greene noemde orkanen niet specifiek in haar tweet; in plaats daarvan suggereerde ze in het algemeen dat wetenschappers de mogelijkheid hebben om weerpatronen te beïnvloeden.

Ondanks dat sommige reacties haar beweringen afdoen als samenzwering, is onderzoek naar weermodificatie, inclusief technieken als cloud seeding en andere geoengineering-inspanningen, door de jaren heen goed gedocumenteerd.

Het grote publiek blijft geoengineering en manipulatie van het weer echter zien als “samenzweringstheorieën”. Zelfs met historische en “wetenschappelijke bewijzen” die regelmatig op het internet worden gepubliceerd, roept het taboeonderwerp nog steeds beelden op van kokette aluminiumfoliehoedjesdragers.

Neem alsjeblieft de tijd om dit zwaar onderzochte artikel te lezen om echt te beginnen begrijpen hoe en waarom het weer gemanipuleerd wordt, zodat je begrijpt waarom dit onderwerp deel moet gaan uitmaken van onze nationale discussie.

JE ZULT VERSTELD STAAN.

JA, ZE CONTROLEREN HET WEER.

Geoengineering, of weermodificatie, bestaat echt. Lees hier over het “Vijfjarig Studieplan voor Geo-engineering” van de Amerikaanse regering . Lees hier het rapport van het USDA over cloud seeding . Lees hier een verklaring van het Witte Huis.

Ja, de regering past het weer actief aan. Ze vertellen de media dat het is om “klimaatverandering tegen te gaan.” Zou het niet gepast zijn voor een journalist om de voor de hand liggende vraag te stellen, “Is het veilig?

De chemicaliën klaar voor een cloud seeding missie.

Volgens milieuactivist Robert Kennedy Jr. heeft het World Economic Forum en Bill Gates “geoengineering gekaapt” en Gates financiert deze projecten over de hele wereld.

“Ze verergeren het probleem en verkopen ons vervolgens de oplossing,” aldus Kennedy. “De oplossing die ze willen is meer sociale controle. Geoengineering is een bedreiging waar de milieugemeenschap vanaf moet weten, en waar de rest van ons vanaf moet weten.”

Bekijk de video hieronder nadat je dit krankzinnige artikel hebt gelezen:

Het grote publiek moet meer te weten komen over weermodificatie in plaats van de overheid en bedrijven blindelings hun gang te laten gaan als het gaat om het gebruik van deze krachtige technologieën.

Er is weinig tot geen publiek toezicht of discussie over dit onderwerp. Hoewel deze middelen voor goede doeleinden kunnen worden gebruikt, kunnen ze ook voor snode doeleinden worden gebruikt en zijn ze in het verleden misbruikt.

Zo zou de Amerikaanse regering tijdens de oorlog in Vietnam cloud seeding hebben gebruikt in hun geheime Operatie Popeye om verraderlijke moessons in Vietnam te versterken en wegen te verwoesten met overstromingen.

Project Cirrus uit 1947 probeerde een orkaan voor de kust van Florida aan te passen om deze vervolgens kunstmatig om te leiden en delen van Georgia te verwoesten. Aangezien technologieën zich snel ontwikkelen, is de sky the limit voor hoe potentieel nuttig OF gevaarlijk weermodificatie kan worden.

Een geoengineer.

Bekijk deze uitstekende website over de gevaren van weermanipulatie.

Marjorie Taylor Greene zei dat “ze” het weer kunnen beheersen. “Ze” zijn de federale overheid, individuele staatsregeringen en gemeenten, meer dan 52 buitenlandse naties, diverse belanghebbenden en verzekeringsmaatschappijen.

Zie X Post hieronder en wat Alexa te zeggen had:

Volgens de North American Weather Modification Council, “sponsort een breed scala aan entiteiten cloud seeding programma’s in de VS, waaronder gemeentelijke, provinciale en staatsoverheden; irrigatie, water resource, en waterbehoud districten; luchthavens; skigebieden; en de particuliere industrie.”

In april vorig jaar, toen de laatste gegevens werden vrijgegeven, waren er 42 reguliere cloud seeding-projecten in de V.S. met nog eens 200 stations die volgend seizoen worden geopend (dat zou al gebeurd moeten zijn).

Verzekeringsmaatschappijen investeren in cloud seeding om voor de hand liggende redenen: om te proberen stormen te manipuleren en zo zware uitbetalingen aan verzekerde klanten te voorkomen.

Privébedrijven gebruiken ook cloud seeding – bedrijven die kunnen worden ingehuurd om taken uit te voeren voor de overheid of voor elke privépersoon of organisatie die zich hun diensten kan veroorloven. Hiertoe behoort letterlijk een bedrijf in Engeland dat prijzige cloud seeding-diensten verkoopt aan rijke echtparen om te zorgen voor mooi weer op hun trouwdag.

Belanghebbenden kunnen grote landbouwbedrijven zijn die meer water nodig hebben om hun gewassen te vermeerderen, grootmachten zoals China die publiekelijk hebben verklaard dat het weer in hun land tegen het jaar 2025 voor de helft zal zijn aangepast, naties die het weer als oorlogswapen willen gebruiken, kustgemeenten of toeristische gemeenten die afhankelijk zijn van goed weer, skigebieden die sneeuw nodig hebben…ze doen mee en de sky is the limit.

Bij geoengineering gaat het om technologieën die het weer of het klimaat op aarde beïnvloeden of veranderen. De meest voorkomende vorm is het controversiële cloud seeding. In het kader van dit artikel zullen we ons voornamelijk beperken tot cloud seeding, omdat dit in eerste instantie het gemakkelijkst te begrijpen is.

Hoe cloud seeding werkt. Credit: sanjindumisic.com

Bekijk later deze uitstekende website over andere vormen van weermanipulatie die gevaarlijk kunnen zijn.

Cloud Seeding is een van de eenvoudigste en meest gebruikte vormen van weermodificatie wereldwijd. Volgens de National Oceanic and Atmospheric Association worden bij cloud seeding chemicaliën in de atmosfeer gebracht in een poging om water te laten condenseren of bevriezen en zwaar genoeg te laten worden om regen te produceren.

Ja, de “samenzweringstheoretici” hebben weer eens gelijk. Een soort “chemtrail” is “cloud seeding,” een chemische stof die vanuit een vliegtuig wordt uitgeworpen en waarmee de regering, bedrijven en rijke mensen het weer proberen te controleren.

De bedoeling van seeding is om “de natuurlijke processen van wolkenevolutie te verstoren om te veranderen hoe neerslag wordt gevormd,” volgens OpenAccessGovernment.org. Er zijn ook gangbare technieken die gebruikt kunnen worden om regen of hagel te onderdrukken door de dynamiek van wolken te veranderen.

Uitleg van hoe cloud seeding werkt.

Om kunstmatige regen te produceren, verspreiden vliegtuigen of “wolkengeneratoren op de grond” stoffen zoals zilverjodide (een chemische verbinding van zilver), kaliumjodide, droogijs of andere materialen in de wolken.

Deze materialen zijn “seeding agents”; hun doel is om de vorming van grote ijsdeeltjes te bevorderen die als onnatuurlijke regen zullen vallen. Om regen te creëren, worden deze middelen in bestaande “onderkoelde wolken” gedropt waar de waterdruppels aanvankelijk te microscopisch waren om zich als natuurlijke regen te vormen.

De “agentia” zullen fungeren als onnatuurlijke “ijskernen”, wat betekent dat ze zullen dienen als een “centrum” om de bestaande microscopische waterdruppels iets te geven om zich omheen te vormen zodat ze in ijskristallen veranderen waar omheen zich nog meer water kan vormen. Door de wetten van de zwaartekracht zullen deze nu zwaardere druppeltjes dan als regen vallen.

Cloud seeding met zilverjodide.

Een veelvoorkomende vorm van “chemtrail” is cloud seeding, wat per fonetische definitie een chemisch spoor is dat wordt uitgeworpen door een vliegtuig in de lucht. JA, er worden letterlijk chemische stoffen uitgeworpen door vliegtuigen die de regering, bedrijven en rijke mensen in staat stellen het weer te beheersen.

In een race om het weer te beheersen, experimenteren onze regering en buitenlandse naties momenteel met elektrische ladingen, infrarode laserpulsen en een gigantische laser om cloud seeding toe te passen en de bliksem te regelen.

HET DUISTERE VERLEDEN VAN CLOUD SEEDING

De Verenigde Staten hebben een gecontroleerd verleden van het gebruik van cloud seeding als oorlogswapenOperatie Popeye (1967-1972) was een zeer geheim programma dat werd gebruikt door het Ministerie van Defensie tijdens de oorlog in Vietnam.

De Verenigde Staten verlengden en versterkten met succes het moessonseizoen boven specifieke gebieden van de Ho Chi Minh Trail, de bevoorradingsroute die door Vietnamese soldaten werd gebruikt. De bedoeling was om “de bevoorrading van het Noord-Vietnamese leger te verstoren door het wegdek zachter te maken en aardverschuivingen te veroorzaken”, aldus Wikipedia.

Een luchtfoto van Operatie Popeye.

Wikipedia stelt ook “Het programma voor chemische weermodificatie werd uitgevoerd vanuit Thailand boven Cambodja, Laos en Vietnam en naar verluidt gesponsord door minister van Buitenlandse Zaken Henry Kissinger en de CIA zonder toestemming van de toenmalige minister van Defensie Melvin Laird, die tegenover het Congres categorisch had ontkend dat er zelfs maar een programma bestond om het weer te modificeren voor gebruik als tactisch wapen.

Ja, cloud seeding is een soort “chemtrail”. Zilverjodide is het chemische bestanddeel van zilver.

Het Pentagon heeft uiteindelijk Operatie Popeye gedeclassificeerd. Bekijk hier een regeringsmemorandum van het Ministerie van Buitenlandse Zaken over Operatie Popeye.

Volgens het memorandum van het Ministerie van Buitenlandse Zaken: “Men gelooft dat de hoeveelheid neerslag veroorzaakt door het zaaien (tijdens Operatie Popeye) voldoende is geweest om substantieel te hebben bijgedragen aan het onbruikbaar maken van de wegen in dit gebied. Sinds het einde van het regenseizoen zijn de communisten er niet in geslaagd om de routes te repareren en is er geen verkeer meer geweest.

In lekentaal: “ze” verwoestten de plaats met overstromingen en doodden veel mensen als bijkomende schade.

Operatie Popeye van de CIA maakte van het weer een oorlogswapen.

Volgens deze overheidsdocumenten werden de resultaten van Operatie Popeye door het Ministerie van Defensie gezien als “buitengewoon succesvol.”

In het regeringsmemorandum staat: “Als er al iets was, dan waren de tests ‘te succesvol’ – noch het volume van de geïnduceerde regenval, noch de omvang van het getroffen gebied kan precies worden voorspeld. De enige absolute controle is daarom achteraf, d.w.z. het stoppen van cloud-seeding missies… In één geval ging de regen door toen de wolk oostwaarts bewoog over de grens met Vietnam en overspoelde een U.S. Special Forces kamp met negen inches regen in vier uur.”

Met andere woorden, cloud seeding missies kunnen fout gaan en in sommige gevallen TERUGSLAAN.

Onwetende Amerikaanse soldaten werden blootgesteld aan uitgebreide door de mens gemaakte moessons, Agent Orange en wetenschappelijke experimenten als bijkomende schade van Operatie Popeye en Operatie Ranch Hand.

Lees dit fascinerende archiefartikel van 3 juli 1972, gepubliceerd door The New York Times, over Operatie Popeye. Het artikel heet “Rainmaking Is Used As Weapon by U.S.

Volgens het uitstekende artikel – “Het algemene gevoel werd samengevat door een voormalige ambtenaar van het State Department die zei dat hij bezorgd was dat het regen maken ”in strijd zou kunnen zijn met wat wij beschouwden als de algemene vuistregel voor een illegaal oorlogswapen – iets dat ongewoon lijden of onevenredige schade zou veroorzaken.”

Heeft de Amerikaanse regering hippies politiek vervolgd met behulp van cloud seeding? Het weerwapen werd tegelijkertijd gebruikt voor Operatie Popeye… en Woodstock was beroemd om die stortregen… zie video hieronder.

De wortels van Operatie Popeye lagen in het eerdere Project Cirrus van 1947. Project Cirrus was de eerste poging om een orkaan aan te passen in 1947. General Electric Corporation, het Signal Corps van het Amerikaanse leger, het Office of Naval Research en de Amerikaanse luchtmacht werkten samen aan het project.

Project Cirrus bemanning, 1947

Een vliegtuig vloog langs de “regenbanden” van een orkaan en liet 80 pond (36 kilogram) droog ijs in de wolken vallen in een poging om de storm voor de kust van Florida om te leidenom hem vervolgens kunstmatig om te leiden en delen van Georgia te verwoesten.

Hoewel er weinig publiek bewijs is dat een orkaan kan worden “gecreëerd”, bewees Project Cirrus dat een orkaan kan worden “omgeleid.”

Het gemanipuleerde pad van een orkaan in Project Cirrus.

Volgens EarthMagazine.org probeerde Project Cirrus een orkaan voor de kust van Florida en Cuba te veranderen- “Wat er vervolgens gebeurde was een worst case scenario: in plaats van te verdwijnen, zwenkte de storm woedend bijna 130 graden naar het westen en beukte in op Georgia, waar hij voor $2 miljoen aan schade veroorzaakte. Er volgden al snel dreigende rechtszaken, waarbij inwoners van Georgia de regering de schuld gaven van de verwoesting.”

Zie X post hieronder:

Nobelprijswinnaar Irving Langmuir zei dat het cloud seeding door Project Cirrus de verandering van richting van de storm had veroorzaaktProject Cirrus werd geannuleerd en opgevolgd door Project Stormfury, waarmee een nieuw tijdperk van mislukte orkaan cloud seeding projecten begon.

Wetenschapper Irving Langmuir was een Nobelprijswinnaar voor scheikunde die overtuigd was dat de orkaanmodificatie van Project Cirrus verantwoordelijk was voor het omleiden van de storm naar Georgia en het verwoesten van steden.

Cloud seeding werd het jaar vóór Project Cirrus in 1946 ontdekt door Vincent Schaefer. In datzelfde jaar ontdekte Bernard Vonnegut, de oudere broer van de Amerikaanse sciencefictionschrijver Kurt Vonnegut, het moderne proces om zilverjodium te gebruiken voor cloud seeding en kunstmatige regen te creëren.

Zijn zilverjodiumproces diende als inspiratie voor zijn broer Kurt’s fictieve “ice-nine” in zijn meesterwerk Cat’s Cradle ”, waarin hij zich ice-nine voorstelde als een zaadkristal dat mensen onmiddellijk doodt wanneer het wordt ingenomen of in contact komt met zacht weefsel of de bloedsomloop.

Wetenschapper Bernard Vonnegut experimenteert en creëert zilverjodide rook om cloud seeding-technieken te onderzoeken in 1946.

IS CLOUD SEEDING VEILIG?

Door de jaren heen hebben milieuactivisten hun bezorgdheid geuit over de effecten van zilverjodide op mensen, op de grond waarop voedsel wordt verbouwd en op waterbronnen. Zoals je je kunt voorstellen, is hun stem het zwijgen opgelegd.

Zie het X bericht hieronder:

Organisaties zoals de Weather Modification Association, opgericht om in te staan voor (je raadt het al, weermodificatie) zeggen dat zilverjodide veilig is.

Het probleem is dat het grote publiek niet op de hoogte is van deze informatie, dus er zijn geen vragen of eisen voor onbevooroordeelde studies.

Zie deze video over geoengineering:

Volgens dit artikel over “zilvergiftigheid” is zilverjodide in verband gebracht met tal van gezondheidsrisico’s, waaronder toxiciteit, voortplantingsstoornissen, ontwikkelingsstoornissen en kanker. Symptomen van zilverjodidevergiftiging zijn hoesten, een piepende ademhaling en ademhalingsmoeilijkheden. Zilverjodide is extreem giftig en kan ernstige brandwonden veroorzaken als het in contact komt met de huid. Het inademen van zilverjodide kan ook dodelijk zijn. Lees dit artikel over hoe zilverjodide je gezondheid kan beïnvloeden.

Er is bezorgdheid dat het cloud seeding en het manipuleren van het weer gebruikt zouden kunnen worden door regeringen of particuliere entiteiten voor duistere doeleinden, zoals het veroorzaken van droogte of het veroorzaken van schade in concurrerende naties of als oorlogswapen.

Er is getheoretiseerd dat “decennia van cloud seeding met zilverjodide in Californië droogte heeft veroorzaakt en explosieve brandgevaar heeft vergroot”.

Het kan niet genoeg benadrukt worden dat cloud seeding deels een PRIVATE INDUSTRIE is met weinig regelgeving of nationaal/internationaal overheidstoezicht. Het kan worden gebruikt door elke entiteit die het zich kan veroorloven, voor zowel goede als slechte doeleinden.

“Het grootste nadelige effect is de verdenking wekken dat een buurland zijn regen probeert te stelen of misschien wel heimelijke milieuoorlog voert”, zegt James Fleming, een atmosferisch wetenschapper en wetenschapshistoricus aan het Colby College in Maine.

Zelfs het dubieuze World Economic Forum lijkt zich zorgen te maken. Zie deze pagina op de WHO website: “Weather Wars- Use of Weather Manipulation Tools Stokes Geopolitical Tensions“.

Hoewel cloud seeding-programma’s zwaar worden gefinancierd door staats- en federale belastinggelden, zijn ze op de een of andere manier ontsnapt aan de kritische blik van het hedendaagse Congres. Bovendien is cloud seeding er in de loop van haar lange geschiedenis in geslaagd om de regels van belangrijke overheidsinstanties en beleidsdiscussies te omzeilen.

“Een vliegtuig vliegt in de wolken met fakkels gevuld met zilverjodide die worden vrijgelaten om meer sneeuw te maken.” – Weather Modification International 2022

“Op een paar kleine rapportagevereisten na, heeft de federale overheid zich grotendeels afzijdig gehouden van de regulering van weermodificatie-activiteiten”, aldus de American Bar Association.

Het is niet vergezocht om aan te nemen dat de voor de hand liggende belanghebbenden (overheden en particuliere industrieën die profiteren van cloud seeding) dit graag zo willen houden.

*Ongelooflijk genoeg sprak deze verslaggever met een meteoroloog van een groot nieuwsstation en hij vertelde me dat meteorologen op geen enkele manier kunnen weten wanneer cloud seeding gaat plaatsvinden! Er is geen site die ze kunnen bezoeken om te zien of cloud seeding van invloed kan zijn op het gebied waarover ze verslag uitbrengen. Geen wonder dat het weer altijd verkeerd is!

De laatste wet die betrekking had op weermodificatie was de Weather Modification Policy Act van 1976, een grotendeels genegeerde en onzichtbare wet die door het Congres zou moeten worden herzien.

Met weinig tot geen toezicht is het net het Wilde Westen in de lucht – een vrijplaats voor elitisten om mee te spelen!

Tot op heden zijn er vrijwel geen publieke beleidsdiscussies geweest over hoe weermodificatie, inclusief maar niet beperkt tot cloud seeding, gebruikt kan worden als wapens of op een snode manier.

Lang geleden, in 1965, riep de National Science Foundation op tot “dringend onderzoek” naar de gevolgen/menselijke consequenties van weermodificatie met de volgende woorden: “Als de zich ontwikkelende technieken van weer- en klimaatmodificatie op een intelligente manier moeten worden gebruikt, dan moeten de menselijke gevolgen van opzettelijke of onopzettelijke interventie worden voorzien voordat ze zich voordoen.” Lees hun artikel hier.

Volgens een artikel in The Bulletin of the Atomic Scientists getiteld “How Cloud Seeding Can Go Wrong – “Ondanks de mogelijkheden zijn de risico’s van cloud seeding groot en bestaat er een groot gevaar dat cloud seeding meer kwaad dan goed doet.

CLOUD SEEDING IN DE PARTICULIERE SECTOR.

Cloud Seeding maakt deel uit van de particuliere sector, waar bedrijven cloud seeding-diensten verkopen en worden ingehuurd door overheden, van federaal tot lokaal, overheidsinstellingen, verzekeringsmaatschappijen en zelfs vermogende particulieren die zich hun diensten kunnen veroorloven.

RHS Consulting, LTD is bijvoorbeeld een particulier weermodificatiebedrijf uit Nevada. Volgens hun website – “Sinds de oprichting in 1999 heeft RHS Consulting haar gecombineerde expertise gebruikt om haar klanten weermodificatie en cloud seeding diensten aan te bieden.”

Het doorspitten van die klantenlijst moet sappig zijn…

Verder biedt een Britse luxe reisorganisatie genaamd “Oliver’s Travels” rijke mensen weermodificatiediensten aan om het weer op hun trouwdag te regelen. Volgens hun website kun je vanaf £100.000 (Britse ponden) een contract afsluiten voor “een ‘wolkbreuk’-service die 100% mooi weer en een heldere hemel kan garanderen voor je trouwdag! 100% garantie op mooi weer en een heldere hemel voor jullie trouwdag! Als je de service aanvraagt, zal een team van piloten en meteorologen de operatie nauwgezet plannen.”

Als je rijk genoeg bent, kun je ongerept weer kopen voor je trouwdag, ongeacht de gevolgen die het kan hebben voor anderen.

INTERNATIONAAL CLOUD SEEDING

Meer dan 52 landen hebben momenteel programma’s voor weermodificatie. Veel van deze landen gebruiken extreme weersveranderingsprogramma’s die als legitieme oorlogswapens kunnen worden gebruikt. Hieronder vallen de Verenigde Staten, China, Rusland, Israël, India, Thailand, de Verenigde Arabische Emiraten en Saoedi-Arabië. Ontwikkelde weerwapens kunnen tegen vijanden worden gebruikt. Iran heeft bijvoorbeeld Israël, de Verenigde Arabische Emiraten en Turkije ervan beschuldigd dat ze cloud seeding gebruiken om hun water te stelen.

Al in 1954 schreef wetenschapsjournalist Frank Carey van Associated Press: “Misschien is het ooit mogelijk om stortregens boven Rusland te veroorzaken door cloud seeding die zich in de richting van de Sovjet-Unie bewegen. Of het is mogelijk – als een tegenovergesteld effect gewenst is – om destructieve droogtes te veroorzaken waardoor voedselgewassen opdrogen door diezelfde wolken “te “over cloud seeding”.

Het hedendaagse China verandert het weer boven grote steden en is van plan om het weer boven de helft van zijn grondgebied te veranderen in 2025. Er wordt zelfs gevreesd dat China’s weermodificatie zo geavanceerd is dat het als oorlogswapen kan worden gebruikt. Volgens TheDiplomat.com– “heeft geoengineering de potentie om een belangrijk instrument te worden voor Pekings implementatie van een hybride oorlogsstrategie.

De Chinezen hebben de weermodificatie echt onder de knie. In 2009 sneeuwde het in China, dat net te kampen had gehad met de ergste droogte in tientallen jaren. De Chinese regering ging met de eer strijken voor een massale en welkome sneeuwstorm.

Volgens Scientific American– “Brachten ingenieurs kort voor de storm meer dan 400 staafjes zilverjodide ter grootte van een sigaret de lucht in en een senior ingenieur vertelde Reuters dat het “een procedure was die de sneeuw een stuk zwaarder maakte.”

China heeft het weer op beroemde wijze aangepast tijdens de Olympische Spelen van 2008 in Peking.

Het Beijing Weather Modification Office is een eenheid van het Beijing Meteorological Bureau dat belast is met de controle over het weer in Beijing en de omliggende gebieden, waaronder delen van Hebei en Binnen-Mongolië,” aldus Wikipedia.

Volgens de South Morning China Post “heeft China meer water nodig. Dus bouwt het een netwerk om regen te maken dat drie keer zo groot is als Spanje.” Volgens ScienceAlert.com – “Het plan, dat een uitbreiding is van een project met de naam Tianhe of “Sky River,” ontwikkeld door onderzoekers in 2016 aan de Chinese Tsinghua Universiteit, hoopt extra regen te brengen naar een enorm gebied dat ongeveer 1,6 miljoen vierkante kilometer beslaat.

In de Verenigde Arabische Emiraten, 100 km van Dubai, werd 256 mm regen geregistreerd in slechts 24 uur. In Dubai valt gemiddeld JAARLIJKS minder dan 100 mm regen per jaar.

De 24-uurs overstroming leverde in ÉÉN DAG meer dan het dubbele op van de regen die het gebied per jaar krijgt en veroorzaakte vele doden en de vernietiging/verzakking van huizen, wegen en voertuigen. Het National Center of Meteorology van de regering van de VAE gaf “klimaatverandering” de schuld van deze anomalie.

Toch hebben de VAE een agressief en experimenteel programma voor weersmanipulatie intact. Experts speculeerden dat weermanipulatie logischer was dan klimaatverandering als oorzaak van de nooit eerder geziene overstromingen in een woestijngebied ter wereld, en dat alles in ÉÉN DAG.

Er is niets mis met niet geloven en vragen stellen over iets dat ABSOLUUT GEEN ZIN HEEFT.

We kunnen dit verhaal afsluiten met onze vrienden in Rusland. “Rusland gaf miljoenen uit aan ‘Cloud Seeding’ technologie om regen te voorkomen op zijn nationale feestdag,” volgens dit artikel.

Tijdens de Koude Oorlog waren de Verenigde Staten bang dat de Sovjet-Unie “weercontrole als wapen in de Koude Oorlog” zou gebruiken.

De vraag die door zoveel Amerikanen spookt is: “Was orkaan Helene een volledig natuurlijke gebeurtenis? Of was het op een of andere manier gemanipuleerd?”

De video hieronder stelt die vraag:

Als je nog steeds denkt dat weercontrole een “samenzweringstheorie” is, plaats dan een reactie in de commentarensectie hieronder zodat andere lezers je kunnen proberen te overtuigen! Deel dit artikel met iedereen die je kent. Hopelijk ga je net als deze verslaggever door het wormgat van de weermodificatie en kom je gesterkt met meer kennis terug.

*Burgerjournalisten zijn de 5e tak van de overheid geworden sinds de 4e tak (de media) ons in de steek heeft gelaten. Het is aan gewone mensen zoals jullie om onderzoek te doen, feiten te eisen van jullie regering en informatie te verzamelen om het nepnieuws en de drie takken van de regering te bestrijden. Laat ons weten wat je vindt in de commentaren hieronder. Veel plezier met rapporteren!

…en onthoud, uiteindelijk wint God!

Bron: https://www.frontnieuws.com/beweringen-over-weermanipulatie-gestaafd-door-wetenschap-deep-dive-in-de-geschiedenis-van-weermanipulatie-schokkende-feiten-onthuld/

Linksen gaan uit hun dak in EU parlement waneer Orbán oproept tot Trump-achtige reactie op migrantencrisis

  oktober 11, 2024   25       European People's Party / Wikimedia / ( CC BY 2.0 ) D e toespraak van de Hongaarse premier Viktor Orbá...