woensdag 16 oktober 2024

NIET LOGISCH: Top 5 giftige ingrediënten waarvan ons verteld wordt dat ze SLECHT zijn in VOEDSEL en andere producten, maar GOED in VACCINS

 oktober 15, 2024    4

     Image by freepik

De belangrijkste reden waarom er fluoride in kraanwater zit, canola-olie in voedsel en nepnieuws op televisie is om de kennis van de bevolking op een minimaal niveau te houden, zodat niemand logica gebruikt om erachter te komen dat ze dagelijks worden bedrogen. Als de 270 miljoen Amerikanen die ervoor kiezen om zich te laten vaccineren met alles wat de CDC als “veilig en effectief” presenteert, gewoon logica zouden gebruiken om erachter te komen dat de ingrediënten gevaarlijk zijn voor hun gezondheid, zouden ze misschien niet zo ziek en ellendig zijn en dagelijks receptmedicijnen nodig hebben voor al hun “beheersbare” symptomen.

Big Food herinnert ons er voortdurend aan dat we moeten oppassen voor kwik in vis, vooral bij zwangere vrouwen en baby’s, maar wist je dat er 100 keer de “waarschuwingshoeveelheid” in griepvaccins zit dan in de vis waar de EPA consumenten voor waarschuwt? Dat klopt, tientallen miljoenen Amerikanen krijgen elk jaar een injectie, inclusief zwangere vrouwen en hun pasgeboren baby’s, met 100 keer de hoeveelheid kwik waarvoor de EPA waarschuwt dat die mogelijk aanwezig is in tonijn of zalm die ze eten, schrijft S.D. Wells.

Toch liegen de medische “gemeenschap” van experts tegen hen en zeggen dat het zo’n “minuscule hoeveelheid” is in vaccins dat het geen kwaad kan, of dat het ethylkwik is en geen methylkwik, dus het is veilig. Fout. Beide soorten zijn neurotoxines en zouden nooit bij mensen geïnjecteerd mogen worden.

Als deze vaccinfanatici, die zo bezorgd zijn over kwik in hun vis, een beetje logica zouden gebruiken en een beetje eigen onderzoek zouden doen, zouden ze erachter komen dat kwik in vaccins, dat “thimerosal” wordt genoemd, een van de giftigste zware metalen op aarde is en dat elke hoeveelheid die in een mens wordt geïnjecteerd gevaarlijk is, vooral voor een zwangere vrouw of een pasgeboren kind.

Dat kwik kan zich ophopen in de hersenen, dus tel al die griepprikken door de jaren heen bij elkaar op en wat heb je? Miljoenen chronisch zieke mensen van wie de artsen er maar niet achter kunnen komen wat ze mankeren. Misschien komt dat omdat hun artsen ook elk jaar een griepprik krijgen (en gefluorideerd kraanwater drinken).

Wat nog erger is, is dat consumenten gewaarschuwd worden voor aluminium in voedsel en aluminiumfolie dat in voedsel sijpelt, maar aluminium in vaccins helpt het kwik de bloed-hersenbarrière te passeren, waardoor de giftigheid en schade daar nog groter wordt.

De mainstream media waarschuwt voor giftige ingrediënten in voedsel en andere producten, maar Big Pharma beweert dat ze “veilig en effectief” zijn om te injecteren via vaccins.

Hier zijn enkele van de ingrediënten waar mainstream bronnen voortdurend voor waarschuwen in voedsel, maar die niet worden genoemd als het gaat om vaccins:

#1. Kwik

#2. Mononatriumglutamaat (MSG)

#3. Aluminium

#4. Formaldehyde

#5. Glyfosaat

Amerika mag dan het “Land of the Free” zijn, het is ook het land van de domme, gehersenspoelde massa. Er zijn talloze artikelen gepubliceerd over het geconcentreerde zout MSG (mononatriumglutamaat) dat je vreselijke migraine kan bezorgen en zelfs de hersenen van een kind kan beschadigen. Je vindt het in gekruid voedsel, zoals Chinees eten, chips, soepen en het wordt vaak gebruikt als conserveermiddel in vleeswaren. Pas op, we zijn gewaarschuwd, eet niet te veel van dit spul.

Kijk dan eens naar de ingrediënten van vaccins, zoals vermeld op de eigen website van het CDC, en je vindt MSG in verschillende “aanbevolen” kindervaccins. Het is zelfs nog gevaarlijker om MSG in te spuiten dan om het op te eten, omdat vaccins het beschermende spijsverteringskanaal van het lichaam omzeilen, zodat de MSG rechtstreeks van het spierweefsel in de bloedbaan terechtkomt en de bloed-hersenbarrière kan passeren. Gebruik hier je gezonde verstand.

De mainstream media waarschuwt consumenten ook voor formaldehyde in bouwproducten en tapijt, dat slecht kan zijn voor de gezondheid, vooral voor baby’s en kinderen. Pas daarvoor op, maar maak je geen zorgen over balsemvloeistof in vaccins. Niets om over na te denken.

Er wordt ons ook verteld dat we geen onkruidverdelger moeten gebruiken, zoals Roundup dat glyfosaat bevat. Op de fles staat de waarschuwing om het niet in te nemen (toch sijpelt het in tuinen en gewassen). Toch bleken sommige vaccins die onafhankelijk getest zijn glyfosaat te bevatten, dus het is niet veilig om het te eten, maar wel om het in te spuiten? Sinds wanneer?


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.
https://www.frontnieuws.com/niet-logisch-top-5-giftige-ingredienten-waarvan-ons-verteld-wordt-dat-ze-slecht-zijn-in-voedsel-en-andere-producten-maar-goed-in-vaccines/

Linksen gaan uit hun dak in EU parlement waneer Orbán oproept tot Trump-achtige reactie op migrantencrisis

  oktober 11, 2024   25       European People's Party / Wikimedia / ( CC BY 2.0 ) D e toespraak van de Hongaarse premier Viktor Orbá...