zondag 6 oktober 2024

De Britse opstand tegen de “Chicken License” – de GOEDE manier om met SLECHTE wetten om te gaan

04/10/2024

Vanaf vandaag is de Britse “Chicken License” volledig van kracht. 1 oktober markeert de deadline voor het registreren van uw kippen bij de juiste autoriteit.

Iedereen die vanaf nu betrapt wordt met een illegale kip, overtreedt de wet en riskeert boetes en schadevergoeding.

Ik meen het volkomen serieus, schrijft Kit Knightly.

In maart kondigde het Britse ministerie van Milieu, Voedsel en Plattelandszaken (DEFRA) wijzigingen aan in de wetgeving inzake de registratie van pluimvee. De definitie van een ‘kudde’ werd in feite gewijzigd van ’50 vogels of meer’ naar 1.

Vanaf nu moet iedereen in het land die ook maar één vogel houdt – niet alleen kippen, maar alle buitenvogels – zich registreren als pluimveehouder.

U begrijpt dat het hier draait om het beschermen van vogels en het publiek tegen de vogelgriep, en niet om het verscherpen van overheidstoezicht met als uiteindelijk doel het beperken van de zelfredzaamheid.

Verban die cynische gedachte uit je hoofd.

Gelukkig hebben de mensen in het Verenigd Koninkrijk een beproefde methode om met absurditeit om te gaan: nog meer absurditeit.

In de aanloop naar de deadline gingen duizenden mensen naar de DEFRA-website om hun ‘kippen’ te registreren – bevroren, nuggets, ongebroed en zelfs van rubber:

Het gevolg is dat de online dienstverlening onder druk staat…

…en toen begaf het systeem het:

Dat zijn allemaal vergiftigde data die het systeem overspoelen en het register zo goed als nutteloos maken. Een demonstratie van de kracht van kwaade naleving.

Goed werk.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/de-britse-opstand-tegen-de-chicken-license-de-goede-manier-om-met-slechte-wetten-om-te-gaan

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...