zondag 6 oktober 2024

Orkaan Helene ontmaskerd als ‘geconstrueerd wapen’ als onderdeel van Elite’s landroofproject

 6/10/2024

Orkaan Helene raasde door Florida, Georgia en North Carolina, en veroorzaakte catastrofale winden en aanhoudende regenval, en liet een spoor van lijden achter. Na deze ramp was de regering Biden-Harris er snel bij om te beweren dat deze orkaan het debat over door de mens veroorzaakte klimaatverandering beslecht, meldt TPV.

Maar is dat echt zo? Of suggereert het feit dat Helene de wetten van de natuur trotseerde en zich gedroeg als een nauwkeurig gekalibreerd wapen dat er iets diepers en sinisterders achter dit verhaal schuilgaat?

Orkaan Helene was niet zomaar een natuurlijke storm — het was geconstrueerd. Hoe kunnen we daar zo zeker van zijn?

Het gedroeg zich niet zoals een orkaan in de geschiedenis zich ooit heeft gedragen.

Deze regio heeft al veel stormen meegemaakt, maar niemand die leeft kan zich dit weer herinneren. Hoe kreeg Helene zoveel kracht, zoveel regen?

En waarom werd Helene krachtiger nadat het aan land was gekomen?

Normaal gesproken verzwakt een orkaan aan land. Dit is de reden:

  1. De vochtvoorraad droogt op : orkanen voeden zich met het warme water van de oceaan. Zodra ze over land trekken, verliezen ze hun energiebron en beginnen ze te verzwakken.
  2. Wrijving neemt toe : het ruwe oppervlak van het land verstoort de georganiseerde circulatie van de storm, waardoor de windsnelheid afneemt.
  3. Land heeft een verkoelend effect : Land is koeler dan de oceaan, waardoor de hitte die de kracht van de storm in stand houdt, wordt tegengehouden.

Onder natuurlijke omstandigheden zou een orkaan als Helene snel aan kracht hebben ingeboet nadat hij aan land was gekomen. In plaats daarvan tartte Helene de wetten van de natuur, werd sterker en veroorzaakte verwoesting zoals geen enkele andere storm ooit had gedaan.

De vraag is dus: als de storm niet volgens het script van de natuur verliep, welke krachten speelden dan een rol bij deze gemanipuleerde storm?

Ze richten zich op dit deel van North Carolina vanwege de rijke hoeveelheden hardrocklithium en zuiver kwarts die daar te vinden zijn. Dit zijn essentiële grondstoffen voor moderne technologie.

In nieuwsberichten van de afgelopen jaren werd gesproken over de rijkdom aan lithium in deze regio, ook wel bekend als het nieuwe ‘goud’, en over het zeer specifieke type kwarts dat de basis zal vormen voor de technologie die de wereld zal regeren.

Als u het nog niet heeft opgemerkt: lithium is een essentieel onderdeel geworden van batterijen die energie opslaan en onze elektronica van stroom voorzien.

Het kwarts uit slechts één mijn hier is van vitaal belang voor industrieën over de hele wereld: het wordt gebruikt in kernwapens, farmaceutische producten en misschien wel het belangrijkste in de productie van chips, die essentieel zijn voor AI en geavanceerde computers.

Dit is meer dan alleen landroof: het gaat om de controle over de toekomst van technologie en energie.

Infowars meldt:

Chris Martenson, oprichter van mediakanaal Peak Prosperitymeldde woensdag op sociale media dat een bron, die anoniem wil blijven, beweerde dat hij van een lokale functionaris in Chimney Rock, North Carolina, had gehoord dat er een stadsvergadering was gehouden waar werd onthuld dat de stad met de grond gelijk zou worden gemaakt en dat huizen die er nog stonden niet achtergelaten zouden worden. De federale overheid zal huiseigenaren hun eigendom in beslag laten nemen. Nog gruwelijker is dat er massa’s lijken zijn achtergelaten om te rotten. De bron beweerde dat de lichamen met de rest van het puin met de grond gelijk gemaakt zouden worden.

“… overheidsfunctionarissen hadden een stadsvergadering met alle inwoners van Chimney Rock en vertelden hen in feite dat de stad werd platgewalst, met lichamen en al, en dat het land in beslag werd genomen door de federale overheid. Ze konden er niet meer terug en in feite waren hun huizen, de huizen die er nog stonden, niet meer van hen en de federale overheid was eigenaar van alles,” vertelde Martenson, die zijn bron vertelde. “Ik weet niet wat voor een gekke zet dit is om land te krijgen, maar er is veel samenzwering over lithiummijnen en laat me je vertellen, als iemand die in Charlotte woont en vrienden heeft die in het gebied van West-North Carolina wonen, worden ze niet geholpen en dit is eigenlijk een stand-down operatie van de federale overheid.”

De bron sprak over grote hoeveelheden lijken.

“…ze ruimen de lichamen niet op. De stank van de lichamen overal is krankzinnig en om een ​​of andere reden wil de overheid de lichamen niet opruimen. Ze ruimen de lichamen niet op. Ze willen de lichamen niet identificeren en ze laten ze gewoon rotten op straat,” vertelde Martenson zijn bron. “Twee mensen die gisteren en vandaag naar Charlotte reden, een van hen die we hielpen, zei dat de lichamen in bomen lagen, overal in greppels op de hoofdwegen. Er is iets vreemds aan de hand hier in NC.”

Volgens Martensons bron zijn de vrachtwagens die goederen vervoerden kapotgemaakt en zijn de bezorgers onder schot beroofd.

“Meerdere tuckers hebben gemeld dat hun banden zijn doorgesneden. Onze vrienden van Chimney Rock zeiden dat ze meerdere verhalen hebben gehoord van mensen die onder schot zijn beroofd toen ze bevoorradingsroutes volgden,” vertelde Martenson aan zijn bron.

Een vrouw genaamd Jessica Rojas zei donderdag in een bericht op sociale media, dat vrijdagmorgen al meer dan 5 miljoen keer bekeken was, dat ze met een familielid had gesproken dat een hoge positie bekleedt in het leger. Het familielid zou haar hebben verteld dat functionarissen het leger blokkeren om op de tragedie te reageren en dat dit om politieke redenen is. Uit de verklaring van het familielid blijkt dat ze mogelijk ter plaatse zijn in het verwoeste gebied.

De Florida Keys worden op een vergelijkbare manier behandeld door FEMA. Ryan Tyre, een persoon die hulpgoederenleveringen organiseert aan de getroffen gebieden, meldde dat hulpgoederenzendingen naar verluidt worden afgewezen door FEMA.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/orkaan-helene-ontmaskerd-als-geconstrueerd-wapen-als-onderdeel-van-elites-landroofproject

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...