woensdag 9 oktober 2024

Dr. Robert Malone doet verslag van 30.000 man sterke demonstratie tegen zelf-replicerende injecties in Japan: “Ze noemen het de derde atoombom”

 7 October /2024 // Ramon Tomey // 2,1K Weergaven

Tags: badhealthbadmedicinebadsciencecovid-19Dangerous Medicinefreedomharmful medicinehealth freedominfectionsJapanLibertymRNA vaccineoutbreakpandemicPlaguerallyRepliconResistRobert Malonesa-mRNAself-amplifyingvaccinevaccine warsWuhan coronavirus

Dr. Robert Malone, uitvinder van de technologie voor messenger RNA (mRNA)-vaccins, vertelde over een demonstratie tegen zelfversterkende mRNA (sa-mRNA)-vaccins die plaatsvond tijdens zijn recente reis naar Japan.

Hij deelde de details van de demonstratie tijdens het "Rescue the Republic" evenement, dat op 29 september werd gehouden in het District of Columbia. Volgens Malone spraken 30.000 mensen zich uit tegen sa-mRNA- of zelf-replicerende injecties tijdens de eerder genoemde bijeenkomst in het Land van de Rijzende Zon.

"Ik ben net terug uit Tokio, waar ze een demonstratie van 30.000 mensen hielden omdat ze op het punt staan ​​om zelfreplicerende RNA-vaccins te gaan inzetten. Japan wordt gebruikt als proefkonijn voor de wereld voor deze nieuwe technologie. De Japanners noemen dit de derde atoombom," vertelde Malone aan de aanwezigen bij het evenement in Washington, D.C. (Related: How Japan plans to destroy the world with new "self-amplifying" RNA "vaccine.")

Malone zei dat het repliconvaccin genaamd ARCT-154, ogenschijnlijk voor het Wuhan-coronavirus (COVID-19), het product was van de samenwerking tussen drie bedrijven: Arcturus Therapeutics uit San Diego, CSL uit Melbourne en Meiji Seika Pharma (MSP) uit Tokio.

De sa-mRNA COVID-19-injectie, ontwikkeld door Arcturus en CSL en gedistribueerd door MSP, de exclusieve Japanse partner van de twee bedrijven, kreeg afgelopen november goedkeuring van het Japanse ministerie van Volksgezondheid, Arbeid en Welzijn.

"[De goedkeuring in november 2023] markeert een historische en opwindende mijlpaal als het eerste sa-mRNA-vaccin ter wereld dat is geregistreerd, en ondersteunt CSL's belofte om de wereldwijde gezondheid te beschermen", aldus Dr. Jonathan Edelman, senior vice president voor vaccininnovatie bij CSL, in een verklaring. "We zijn toegewijd aan samenwerking met gezondheidsautoriteiten over de hele wereld om ervoor te zorgen dat deze belangrijke vaccintechnologie beschikbaar zal zijn voor mensen die risico lopen op COVID-19."

Ondertussen zei Arcturus CEO Joseph Payne: "Deze goedkeuring voor het sa-mRNA COVID-19-vaccin is een grote prestatie. We zijn verheugd om toekomstige inspanningen te starten die gebruikmaken van ons innovatieve sa-mRNA-vaccinplatform samen met onze wereldwijde exclusieve partner, CSL."

Malone: ​​CEO van MSP dreigt critici van replicon-injecties aan te pakken

Malone vervolgde door te vertellen dat de CEO van MSP dreigde degenen die kritisch waren over het zogenaamde replicon-vaccins aan te pakken, ook al heeft de Japanse medicijnfabrikant geen idee in hoeverre zijn mRNA COVID-19-injectie zal repliceren.

Hij zei: "Nu gaf de CEO van het Japanse bedrijf onlangs een persconferentie. Wat zei hij? Hij zei dat iedereen die verkeerde informatie verspreidt, we juridisch achter [hen] aan zullen gaan, we zullen proberen ze gevangen te zetten als [de critici] iets zeggen tegen hun [sa-mRNA] vaccintechnologie die nooit grondig is getest.

"We weten niet of het andere mensen gaat infecteren.

We weten niet of het zich gaat verspreiden.

We weten dat het zich gaat vermenigvuldigen.

We weten niet of het in de hersenen van de ouderen in Japan terechtkomt.

Maar we weten wel dat als we iets over deze zorgen zeggen, de CEO achter ons aan zal komen en zal proberen ons in de gevangenis te stoppen.

Dat is de nieuwe wereldorde. Dat is waar we in terechtkomen. Dat is wat ze op ons willen toepassen.

"Ze willen ons de mond snoeren.

Ze willen voorkomen dat we spreken.

Ze willen het verhaal volledig controleren en

ze willen psychologische oorlogsvoering op jullie allemaal kunnen inzetten om jullie te controleren, te trainen, te reageren op de angstverhalen over vogelgriep en apenpokken en wat ze dan ook nog willen inzetten om jullie te controleren, om jullie te leren om je mond te houden, te gaan zitten, in je huis te blijven en te doen wat je wordt opgedragen.

"Ik vind dat niet oké, ik denk niet dat jij dat oké vindt en ik hoop dat je je bij ons allemaal aansluit in de strijd tegen deze nieuwe tirannie."

Bezoek VaccineWars.com voor meer verhalen over sa-mRNA-vaccins.

Watch this video warning against the sa-mRNA COVID-19 replicon vaccine set to be deployed in Japan.

Video Link  https://www.brighteon.com/a431ca06-0cb9-4535-b873-ce842492372c


This video is from the Son of the Republic channel on Brighteon.com.

 


More related stories:

Dr. Daniel Nagase warns of possible GLOBAL CATASTROPHE as Japan plans to roll out world’s first self-replicating mRNA COVID-19 vaccine.

GLOBAL EMERGENCY UNFOLDING: Japan will unleash Bill Gates-approved, SELF-REPLICATING mRNA vaccines starting next month.

Japanese experts warn: "Self-amplifying" mRNA injections will trigger WORLDWIDE DISASTER.

Sources include:

1ooPercentFedUp.com

PRNewswire.com

Brighteon.com

https://www.naturalnews.com/2024-10-07-malone-recounts-rally-against-replicon-injections-japan.html

 

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...