zaterdag 12 oktober 2024

Ze willen jullie allemaal vermoorden

zaterdag, 12 oktober 2024 09:05

rsz afbeelding 2024 10 11 163830679Hoe kan het dat uit meerdere bronnen voor wat betreft de ‘coronavaccins’ dezelfde boodschap komt.

En die boodschap is heel eenvoudig: Ze willen jullie allemaal vermoorden.


Sommigen van ons kunnen zich nog wel Luc Montagnier herinneren. De Nobelprijswinnaar die ‘toevallig’ stierf zes dagen na het volgende interview.

Montagnier gelooft in het bestaan van virussen en legt uit dat we met het 'coronavirus' te maken hebben met een vrij klassiek virus, maar dat er een stukje genetische codering handmatig aan is toegevoegd. En wel de codering voor wat men het HIV virus noemt.

Montagnier is heel duidelijk in zijn stelling dat dit geen natuurlijk voorkomend 'virus' is. Zes dagen nadat hij dit in een televisie interview vertelde was hij dood volgens het bericht hierna.

Als er een stukje HIV codering is toegevoegd aan het 'virus', dan zal datzelfde stukje codering ook terugkomen in de 'vaccins'  omdat de mRNA 'vaccins' ervoor zorgen dat het lichaam een deel van het 'virus' zelf aanmaakt.

Dit betekent in de praktijk dan weer dat 'gevaccineerden' uiteindelijk met AIDS te maken zullen krijgen.

Als bovenstaande waar is, dan zijn die ‘coronavaccins’ niets anders dan biowapens waarmee de bevolking langzaam maar zeker wordt uitgeroeid.

Met het bovenstaande in het achterhoofd, luister naar wat Naomi Wolf heeft te vertellen.

“Ze willen jullie gewoon allemaal vermoorden. Ik bedoel, je kunt er niet omheen.

Onze experts hebben gekeken naar de zogenaamde bio-distributie van de materialen van de injectie.

En in Canada, in de VS en in West-Europa werd ons dat het materiaal van het vaccin in de deltaspier op de injectieplaats blijft. Dat is niet waar.

De documenten van Pfizer laten zien dat ze zich biologisch door het hele lichaam verspreiden.

Zoals Dr. Robert Chandler, een van onze experts, zegt, het is als een granaatinslag in het lichaam, het verzamelt zich in de lever, bijnieren, milt, lymfestelsel, het passeert de bloed-hersenbarrière en accumuleeert in de eierstokken.

De reden waarom ik dat zei toen het ging om het pushen van meer en meer en meer injecties, zelfs op dit late tijdstip, is dat onze experts geen mechanisme hebben gezien waardoor deze materialen het lichaam verlaten.

En er is een studie die ik vond in Hong Kong, gedaan voor de Chinezen, die laat zien dat bij de eerste injectie er systemische schade is bij ratten.

Maar bij de tweede injectie raakt het hart steeds meer overbelast en zijn er zichtbare witte vlekken op hun hart en is er uitval van meerdere organen.

Dus na verloop van tijd, en mijn man, die een IT-man is, vond het document dat het CDC had voorbereid in 2020, 2021, dat zes injecties toont, dat ze altijd zes injecties voorbereidden. Dit was vóór al het taalgebruik over, oh, je hebt er nog een nodig, de werkzaamheid neemt af.

Het komt er dus op neer dat hoe meer injecties je krijgt, hoe groter de kans is dat je gehandicapt raakt, sterft of gesteriliseerd wordt.

En dat weten ze. En dat weten ze en ze blijven het doen.”


Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...