donderdag 17 oktober 2024

Japanse wetenschappers vinden ABORTUS DRUGS in de VACCINS die door Bill Gates werden opgedrongen, en waarschuwen nu dat ze hem kunnen beschuldigen van misdaden tegen de menselijkheid

 15/10/2024 // S.D. Wells // 3,9K Weergaven

Tags: badhealthbadmedicinebird fluCensored ScienceCensorshipclot shotsCOVIDDangerous Medicinedirty vaccinesdr. malonehealth freedomjapanese scientistsMedical TyrannymRNAmrna dangersmRNA deadlyoutragepandemicPlandemicResistriggedscamdemicscience deceptionvaccine warsvaccinesWhistleblower


Is mRNA-nanotechnologie een massavernietigingswapen waardoor zwangere vrouwen ongewenste abortussen krijgen? Japanse wetenschappers denken van wel. Dezelfde klokkenluiders (Japanse wetenschappers) waren een van de eersten die de valse PCR Covid-tests uitriepen, die valse positieven gaven voor de Covid Griep, ongeacht  aan welke ziekte iemand leed, van verkoudheid van het hoofd tot seizoensgriep en van bacteriële infecties veroorzaakt door de Covid-gezichtsluiers (maskers) naar andere virusinfecties.

Nu heeft de Japanse medische industrie miljoenen flesjes teruggegeven van  Pfizer en Moderna met dodelijke stolsels door besmetting waarvan zij zeggen dat ze ervoor zorgen dat ze bij zwangere vrouwen hun zwangerschap afbreken. Als dit een wetenschappelijk feit is, dan gaan  Bill “Bevolkingsreductie ” Gates en Anthony “Frauduleuze feiten ” Fauci  misschien de rest van hun leven de gevangenis in, als Japanse aanklagers hun zin krijgen. Het bericht van deze Japanse wetenschappers aan Bill Gates is “je dagen zijn geteld. ”

Ondertussen tart het Japanse medische establishment deze wetenschappers, waaronder de wereldberoemde vaccinexpert Dr. Fukushima, door het uitrollen van een nieuwe mRNA-dood prik die zichzelf voor altijd in het menselijk lichaam repliceert. Dit is zeker genocide door vervuilde vaccins, en een klap in het gezicht  tegenover de wetenschappers die abortusgeneesmiddelen ontdekten in de laatste enorme batches met dodelijke mRNA-vaccins.

Japanse medische instelling roept nu op om alle mRNA-vaccins van de wereldmarkt te halen

Eind september gingen meer dan 30.000 Japanse burgers in Tokio de straat op om te protesteren tegen de uitrol van deze nieuwe stolsels. Deze mensen leerden al de gevaren van het injecteren van het menselijk lichaam met miljarden microscopische nanodeeltjes die samenkomen in het vaatstelsel en vitale organen, waardoor hartaanvallen, beroertes en onmiddellijke abortussen ontstaan.

Dr. Robert Malone, uitvinder van mRNA-technologie, woonde het protest in Tokio bij, goed en wel wetende dat de nieuwe zelfreplicerende mRNA-prikken massavernietigingswapens en genocide zijn die het medisch-industriële complex in Japan binnenkort zal ontketenen en hoogstwaarschijnlijk alle burgers zal vereisen om te injecteren. Kort daarna zullen de VS dit voorbeeld volgen, zeker met een nieuwe “plandemische scamdemie” om honderd miljoen Amerikanen of meer te doden en ons allemaal te vervangen door illegale immigranten die ze gemakkelijker onder het communisme kunnen regeren.

Het Vaccine Industrial Complex (VIC) in Japan probeert deze klokkenluiders het zwijgen op te leggen door de ernstige gevaren van de mRNA-stolsels aan het grote publiek te verzwijgen. Klinkt heel bekend. Dr. Malone waarschuwt Amerikanen dat het Japanse volk “wordt gebruikt als cavia's voor de wereld voor deze nieuwe technologie ” en hij zei ook dat het Japanse volk deze dodelijke vaccins nu de “derde atoombom noemt. ”

De Japanse VIC dreigt ermee om iedereen OP TE SLUITEN die de gevaren van de nieuwe zelfreplicerende mRNA-‘kill shots’  blootlegt voor wat ze zijn, en noemt het “verkeerde informatie. ” Ook al zijn deze nieuwe mRNA-staafjes NIET rigoureus getest op veiligheid bij mensen, iedereen die het gebruik ervan in twijfel trekt, wordt door de hoge rechtbanken als een crimineel beschouwd en krijgt levenslang in de gevangenis. Maak je klaar VS, want jij bent de volgende.

De angstverhalen komen door de pijp, van Monkeypox tot Bird Flu, en van RSV tot Covid-25, maak je klaar om de “-wetenschap ” door je keel te laten duwen door Bill Gates en de volgende kliek van “ziekte-experts ” op nepnieuws CNN en uit de mondstukken van de door Big Pharma-gecontroleerde CDC(= dienst voor volksgezondheid in de VS).

De zelfversterkende, zelfreplicerende mRNA-vaccins zullen in staat zijn om voor altijd piekprionen in het menselijk lichaam te produceren, wat hoogstwaarschijnlijk constante aanvallen van het immuunsysteem, hypertensie en andere grote systeemstoringen veroorzaakt die leiden tot “onverklaarbare ” plotselinge dood.

Realiseer je dat de klinische onderzoeken voor deze nieuwe clotshots na slechts de eerste dosis bijna 90 procent bijwerkingen opleverden. Dit is verre van “veilig. ” Het is een biologische drukpers die in het menselijk lichaam zal ontstaan en die nooit kan worden afgesloten. Snap je?

Ga naar Vaccines.news voor je favoriete onafhankelijke websites voor updates op Lang-Vax-syndroom dat de natie rechts en links overspoelt en baby’s.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Pandemic.news

NaturalNews.com

x.com

https://www.naturalnews.com/2024-10-15-japanese-scientists-find-abortion-drugs-in-vaccines.html

‘Je wint het niet, nooit!’ Baudet dwingt premier Schoof tot reality check

  Het kabinet is bereid volgend jaar meer geld uit te trekken voor Oekraïne als dat nodig blijkt. Het zou daar ‘echt zonder meer positief na...