donderdag 17 oktober 2024

Top 12 moderne WAPENS VAN MASSA-VERNIETIGING en hun valse covernamen gegeven door MSM, Big Tech & Pharma

 15/10/2024 // S.D. Wells // 2,6K Weergaven

Tags: badhealthbig governmentbiotechbrainwashedCollapseconspiracycorrupt electionscorruptiondeceptiondeep statedepopulationdirty vaccinesdistrationdivisiongenocideGMOillegal immigrationmRNAtoxic prescriptionstoxic vaccinestoxinsweaponsWeather modificationweather weaponswmd


Sinds het begin van de twintigste eeuw zijn de “powers that be” die in Amerika ” bezig zijn met bevolking beheersings- en reductie-programma's om mensen ziek te houden, te laten sterven en de regering er de hele tijd voor te betalen. De American Medical Association begon ermee toen ze alle natuurlijke remedies “kwakzalver medicijnen ” en “slangenolie ” bestempelden en alle in het laboratorium bereide chemische geneesmiddelen als “voorgeschreven medicijnen”. ” Na de Tweede Wereldoorlog werd de massale vergiftiging van Amerikanen opgevoerd met gefluorideerd water, bewerkte voedingsmiddelen en de massale injectie van ziekte-verspreidende, geestdodende, immuunsysteem-crashende “vaccins”.

Tegen de jaren tachtig waren Amerikaanse voedingsmiddelen verder gecorrumpeerd, vervalst en vergiftigd met giftige pesticiden, orgaan-decimerende herbiciden (denk aan glyfosaat / razzia) en genetisch gemodificeerde gewassen en zaden die kanker en dementie door het dak drijven. Voeg daarbij bewerkte oliën, fructose-glucosestroop, aspartaam, nitraten en mononatriumglutamaat toe, en je hebt een paar honderd miljoen Amerikanen die regelmatig naar de artsen en ziekenhuizen rennen voor chronische ziekenzorg.

Het wordt erger. De Democraten hebben, sinds Obama aantrad, de Grondwet, het internet en de regelgevende instanties zodanig gewijzigd en vervormd dat er nu veel meer massavernietigingswapens zijn waarvoor de meeste Amerikanen te gehersenspoeld en afgestompt zijn om ze als zodanig te erkennen.

Van massale abortussen tot plandemieën en van vasculaire-stollingsinjecties (mRNA) tot “klimaatverandering ” met weermodificatiewapens, en van de bewapende DOJ, FBI en CIA tot corrupte verkiezingen, de communistische regering die Amerika nu leidt, is er allemaal klaar voor om de middenklasse uit te roeien en ons allemaal te vervangen door illegale immigranten.

Afgelopen maand hebben twee enorme stormen hele provincies in Georgia, North Carolina en Florida uitgeroeid, met achteraf NUL aan federale hulp. Deze stormen zijn ontstaan op vreemde plaatsen, reisden in vreemde richtingen en vernietigden toevallig gebieden waar voornamelijk Trump-stemmers wonen, zoals blijkt uit de stemming die plaatsvond bij de verkiezingen van 2020. Toeval? Weer modificatie wapentechnologie (weer-mod WMD's) is echt, en je kunt gewoon naar de NOAA-website kijken en verwijzen naar de DoD- en FEMA-acties die de wens weerspiegelen om Amerikaanse levens te ruïneren in plaats van te redden en te helpen tijdens een crisis, als bewijs.

Hier zijn de top 12 moderne WMD's en hun nep-coversamen geleverd door MSM, Big Tech & Big Pharma

#1. Extreme Weermodificatie & Bewapende technologie – MSM en globalisten noemen het “Klimaatverandering.”

#2. Opzettelijk ontworpen en vrijgelaten gain-of-function virussen, parasieten, bacteriën en ziekteverwekkers die in laboratoria zijn gefabriceerd – MSM noemt het een “Pandemie.”

#3. Kloter-prik gen-mutatie injecties, turbokankeren grafeen nanodeeltjes technologie – MSM, CDC en Big Pharma noemen het mRNA “vaccins” en “spike-eiwitten.”

#4. Computergegenereerde decision-making technologie – “Kunstmatige Intelligentie” (een sleutelcomponent voor de bewapening van informatie, desinformatie).

#5. Vuile energie – MSM en Big Tech noemen het het “5G Netwerk,” of 5e generatie draadloze netwerktechnologie.

#6. Smartphone- en semafoonbommen – “lithiumbatterijen” genoemd.

#7. Farmaceutische producten met gif – “receptmedicijnen” genoemd.

#8. Dementie- en kankerverwekkende pesticiden en herbiciden verweven in zaden van gewassen – het is in laboratoria gemaakt GMO Frankenfood – Big Food noemt het “genetische manipulatie” of “biotechnologie.”

#9. Bevolkingsvermindering en genocide door massa-abortussen en vaccinaties – MSM noemt het “Planned Parenthood”en “vrouwengezondheid.”

#10. Hersenspoeling van de jeugd om gender-bender ideologie, socialisme, satanisme, CRT, haatmisdaden en massale vaccinatie te ondersteunen – Big Tech noemt het “social media.”

#11. Chemische lozingen, explosies, brandstichting en chemische brandwonden (denk aan Palestina, Ohio) – MSM en corporate America noemen ze allemaal “ongelukken.”

#12. Illegale immigratie van criminelen, drugsdealers, drugshandel, mensenhandel en terroristische migratie naar de Verenigde Staten – MSM noemt het gesloten grenzen en “The American Way.”

Stem uw scamdemische frequentie af op Censored.news voor waarheidsnieuws over het weerstaan van de door de democraten geleide agressie van de regering en massavernietigingswapens met geheime covernamen die we nu alle rangen en standen zien binnenvallen, manipuleren en vernietigen.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

NaturalNews.com

TheGatewayPundit.com

Bron: https://www.naturalnews.com/2024-10-15-top-modern-day-weapons-of-mass-destruction.html

‘Je wint het niet, nooit!’ Baudet dwingt premier Schoof tot reality check

  Het kabinet is bereid volgend jaar meer geld uit te trekken voor Oekraïne als dat nodig blijkt. Het zou daar ‘echt zonder meer positief na...