vrijdag 4 oktober 2024

Kinderen die gevaccineerd zijn tegen Covid hebben zes keer meer kans om te sterven dan kinderen die niet gevaccineerd zijn — Studie

4/10/2024

 

“Ze laten zien dat 354 van de 64.000 kinderen en tieners die een Covid mRNA-injectie kregen, binnen een jaar na vaccinatie stierven – een sterftecijfer van bijna zes kinderen per 1.000. Ter vergelijking: slechts 309 van de 320.000 niet-gevaccineerde kinderen stierven, minder dan één per 1.000,” zei Alex Berenson dinsdag op Substack.

Een eerder dit jaar gepubliceerde maar grotendeels ongerapporteerde studie toonde een verband aan tussen nieuw ontstane astma bij kinderen en Covid-infectie, met slechtere uitkomsten voor geïnfecteerde kinderen die de Covid-vaccinatie kregen. Nog alarmerender, begraven in de data, is het feit dat gevaccineerde kinderen zes keer meer kans hebben om te sterven dan niet-gevaccineerde kinderen, schrijft Sean Miller.

“De studie benadrukt een sterk verband tussen een COVID-19-infectie en een verhoogd risico op nieuw ontstane astma bij kinderen, dat nog duidelijker is bij gevaccineerde kinderen”, aldus de studie in het gedeelte ‘Conclusie’.

Bij kinderen die een Covid-infectie hadden zonder gevaccineerd te zijn, was de kans op nieuw ontstane astma 4,7 procent. Bij geïnfecteerde en gevaccineerde kinderen was de kans op nieuw ontstane astma 8,3 procent.

In het resultatengedeelte werden deze percentages wel vermeld, maar alleen astma. Later in het onderzoek blijkt echter dat deze getallen betrekking hebben op astma of overlijden.

“4,7% van de met COVID-19 geïnfecteerde, niet-gevaccineerde kinderen ontwikkelde nieuw ontstane astma of overleed, vergeleken met 2,0% bij hun niet-COVID-19-tegenhangers binnen een jaar. Voor cohort 2 vertoonden met COVID-19 geïnfecteerde, gevaccineerde kinderen een incidentie van 8,3% van nieuw ontstane astma of overlijden, wat hoger was dan de 3,1% die werd waargenomen bij degenen die niet geïnfecteerd waren”, aldus de studie in het gedeelte ‘Incidentie van nieuw ontstane astma in de COVID-19- en niet-COVID-19-groepen’.

“Ze laten zien dat 354 van de 64.000 kinderen en tieners die een Covid mRNA-injectie kregen, binnen een jaar na vaccinatie stierven – een sterftecijfer van bijna zes kinderen per 1.000. Daarentegen stierven slechts 309 van de 320.000 niet-gevaccineerde kinderen, minder dan één per 1.000”, zei

 Alex Berenson dinsdag op Substack. “Zowel het verschil als de absolute sterftecijfers die in de studie worden gerapporteerd, zijn schokkend hoog (Covid-infecties veroorzaakten niet meer sterfgevallen, zo blijkt uit de gegevens).”

De onderzoekers definieerden de pathologie van astma, evenals de brede waaier aan gezondheidsklachten die eruit kunnen voortvloeien. Interessant genoeg noemden ze ook dat astma toekomstige maatschappelijke uitkomsten kan beïnvloeden, mogelijk vanwege gemiste kansen en lagere productiviteitscijfers.

“Astma, gekenmerkt door luchtwegontsteking en hyperreactiviteit, heeft een grote invloed op de gezondheid van kinderen over de hele wereld. Kinderastma heeft een significante impact op de gezondheid op de lange termijn, wat leidt tot verslechtering van de gezondheidsstatus, hogere obesitaspercentages en een toename van 40-50% in absentie in de vroege volwassenheid. Deze uitkomsten benadrukken de grote invloed van vroege gezondheidsomstandigheden op toekomstige gezondheids- en maatschappelijke uitkomsten”, aldus de studie in het gedeelte ‘Inleiding’.

Er wordt aangenomen dat Covid-infectie het begin van astma beïnvloedt vanwege de ontstekingsachtige aard ervan die het ademhalingsstelsel beïnvloedt. Opgemerkt moet worden dat de Covid-vaccins op zichzelf een ontstekingseffect hebben.

“Nieuwe bewijzen duiden op een mogelijk verband tussen een COVID-19-infectie en een verhoogd percentage nieuw ontstane astma bij volwassenen, mogelijk als gevolg van de ontstekingsreactie van het virus, die permanente veranderingen in de functionaliteit en gevoeligheid van de luchtwegen kan veroorzaken”, aldus de studie in het gedeelte ‘Inleiding’.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/kinderen-die-gevaccineerd-zijn-tegen-covid-hebben-zes-keer-meer-kans-om-te-sterven-dan-kinderen-die-niet-gevaccineerd-zijn-studie

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...