rsz 1rsz satanische sekte bangAls je de waarheid vertelt heb je van niemand iets te vrezen en kan je iedereen recht in de ogen kijken.

Daarom verschijnen er nu berichten waarin jongeren worden beschuldigd een gevaar voor de democratie te zijn.

Naast mensen die de waarheid spreken heb je ook mensen die vanaf het moment dat ze wakker worden totdat ze weer gaan slapen, liegen.

Iemand die van liegen een ware kunst heeft gemaakt is Mark Rutte. Door al het liegen wat hij doet is deze man niet in staat om een simpele vraag met ja of nee te beantwoorden.

Na zijn benoeming als NAVO baas kreeg hij een simpele vraag van een journalist van Reuters. Die vraag was: Gaat Oekraïne de oorlog winnen?

Er zijn twee antwoorden mogelijk.

De eerste is ja, Oekraïne gaat de oorlog winnen.
De tweede is nee, Oekraïne gaat de oorlog niet winnen.

Kijk en luister wat Rutte ervan maakt.
Wat Rutte doet is de journalist geen enkele concrete informatie geven en beantwoordt ook simpelweg de vraag niet.

Rutte doet wat de mainstream media ook doen. Zij duiden een verhaal, geven het een bepaalde kleur en sturen de lezer een bepaalde richting op.

Als je dan ook totale wereldoverheersing wil, dan is het belangrijk dat de pers precies dat doet wat ze moet doen. En dat doen ze dan ook braaf.

Maar, wat gebeurt er nu wanneer blijkt dat er steeds minder mensen in al die propaganda trappen en elders op zoek gaan naar informatie?

Wat je dan krijgt is dat de machthebbers achter de schermen toch wel enigszins schrikken want dat was niet de bedoeling.

En dus krijg je nu berichten in diezelfde mainstream media dat als de informatie niet bij hen vandaan komt dit een bedreiging is voor de democratie.
Ze geven het open en bloot toe dat wanneer zij niet in staat zijn om het publiek te misleiden, er een gevaar voor de democratie ontstaat.

Met name jongeren (op wie het onderzoek zich richtte) die hun informatie vooral van sociale media halen, missen door de algoritmes een deel van het nieuws.

Het commissariaat noemt dat schadelijk omdat jongeren een gevarieerd en pluriform nieuwsaanbod nodig hebben om zich een mening te kunnen vormen en "een gezond publiek debat" te kunnen voeren.

Uit het onderzoek komt naar voren dat 78 procent van de jongeren het nieuws oppikt van Instagram, Tiktok en YouTube. Nieuws komt daar vaak automatisch voorbij. Jongeren zijn er niet bewust naar op zoek.

Tot zover de NOS die het voor elkaar krijgt om te doen voorkomen dat het lezen van het nieuws bij de mainstream media een soort broodnodige vitamine is voor de jeugd.

Bovenstaande is heel erg goed nieuws, want dat betekent dat de jongeren veel minder geprogrammeerd kunnen worden.

Ook bij de EU zijn ze doodsbang dat er toch ongewild waarheid binnenkomt en daarom hebben ze alvast websites zoals deze geblokkeerd.
Wij hadden dat graag gevierd met een mooie aanbieding voor onze lezers, maar die hebben we helaas niet vandaag. Of, misschien toch een beetje, want ze zijn bij Orjana vergeten een eerdere aanbieding te verwijderen, dus wat let je…