rsz schwab eeuwig levenAfgezien van chantage is het voorhouden van een wortel ook een goede manier om mensen voor je te laten werken.

Klaus Schwab, de man die er uit ziet als het prototype van een Bond schurk, heeft dat principe ook heel goed door.

Als je een nietsontziende psychopaat bent die uit is op macht kan je een slechtere keus maken dan om met Klaus Schwab in zee te gaan.

Want, het WEF selecteert bij voorkeur fanatieke psychopaten die het liefst ook nog te chanteren zijn.

Hier hebben we twee favorieten van Klaus:
Naast chantage wordt de wortel ook veel gebruikt door instanties zoals het WEF.

Naast ambitieus zijn de geselecteerde psychopaten ook vaak ijdel en het idee dat zij zullen voortleven terwijl de rest van de mensheid sterft is iets dat hen dan ook heel erg aanspreekt.

Klaus Schwab weet dat als geen ander en zo kan het dat hij zijn medewerkers probeert te motiveren met de belofte van een soort eeuwig leven. Ze zijn nog niet zover dat ze eeuwig leven kunnen bieden aan het stoffelijk menselijk lichaam, maar wel kunnen ze ervoor zorgen dat de avatar van de overleden persoon voortleeft, evenals hun hersenen.

En dat is dan ook precies wat Klaus belooft zoals je kunt zien in het volgende filmpje.
Hierboven zie je enkele kaarten uit het befaamde Illuminati spel van Steve Jackson.

Dat spel is ‘bedacht’ in 1995 en laat zoveel dingen zien die later precies zo zijn uitgekomen dat het niet anders kan dan dat de maker voorkennis had van dingen die zouden gebeuren.

En dat betekent dat wanneer de kaarten in het spel laten zien dat men in de achtergrond heel druk bezig is om toch een soort eeuwig menselijk leven voor elkaar te krijgen.

Dat Jackson een insider is die precies weet wat er gaat komen blijkt wel uit de volgende kaarten die in 1995 zijn ontworpen, ver voordat de echte aanslag plaats vond.

Het Illuminati kaartspel werd in 1990 bedacht door game-ontwerper Steve Jackson. Het bleek verbijsterend voorspellende 'gaven' te hebben; zo gaan 3 van de circa 100 kaarten over de aanslagen op 9/11/01 op de Twin Towers in New York en het Pentagon in Washington, die pas zes jaar na het verschijnen van het spel plaatsvonden.

Sinds 9/11 is het in snel tempo duidelijk geworden dat het hier echter om meer dan slechts een spel gaat; de kaarten beelden stuk voor stuk een groot aantal aspecten van en de gehele plannen af, die de machtselite achter de schermen al jaren van tevoren bedacht om te komen tot de al vaak besproken Nieuwe Wereld Orde.

Want hoe kan het dat op twee kaarten de aanslagen op 11 september worden afgebeeld? Op de kaart met de aanslagen op de Twin Towers is zelfs te zien dat eerst één toren wordt geraakt, vrijwel exact op dezelfde hoogte als dit zes jaar later daadwerkelijk gebeurde! Op een ander gebouw, helemaal links onderaan, is duidelijk het Illuminati symbool (piramide) te zien.

Hiermee wordt, zonder misverstanden, gezegd dat deze aanslagen het werk van de Illuminati zijn, of in ieder geval niet zonder hun medeweten zouden gaan plaatsvinden. Bovenaan de kaart staat 'Terrorist Nuke'. Met 'nuke' wordt een kernwapen bedoelt. Bij de aanslagen op 9/11 is geen kernwapen gebruikt. Althans, dat leek zo. Maar na de aanslagen op hotels op Bali en in India verschenen berichten in de alternatieve media op internet, dat deze aanslagen mogelijk zouden zijn gepleegd met een micro-nucleair wapen van circa 0,1 kiloton. De theorie luidt dat zo'n mini-kernwapen mogelijk ook gebruikt zou kunnen zijn om, na de impact van de vliegtuigen, de Twin Towers van onderaf op te blazen.

De kaart van de aanslag op het Pentagon is eveneens verbijsterend. Hierop is te zien dat er na de aanslag weliswaar een brand uitbreekt, maar dat het Pentagon zélf gespaard blijft. Dat is wat er zes jaar later in werkelijkheid ook gebeurde!

illuminati cardsAls we figuren zoals Klaus Schwab en consorten hun gang laten gaan, dan zijn er in de nabije toekomst nog nauwelijks originele mensen.

Het grootste deel van de bevolking zal na de zoveelste ‘vaccinatie’ rondlopen als GMO’s. Dat wil zeggen als een genetische gemodificeerde organisme.

Daarnaast worden er ontelbare zelf assemblerende nanobots ingespoten die mogelijk ook verklaren waarom er bij ‘gevaccineerden’ zoveel vreemde strengen worden aangetroffen als ze zijn overleden.
Wen maar vast aan het feit dat ze alles op alles zullen zetten om over je lichaam te kunnen beschikken.

Voor hen zijn we slechts goyim, waarmee naar hartenlust mee geëxperimenteerd mag worden.