donderdag 3 oktober 2024

Met deze brief worden nietsvermoedende ouderen uitgenodigd voor coronaprik: ‘Hier word je toch niet goed van?’

 

Singer-songwriter Nicky Monreau kreeg woensdag een brief van het verpleeghuis waar haar moeder woont. Ze gaan weer iedereen prikken tegen corona met het mRNA-vaccin van Pfizer.

Want de prik is ‘veilig en beschermt goed’. “Het staat er gewoon! Hier word je toch niet goed van?” schrijft ze op sociale media.

Het gaat om een verpleeghuis voor dementerenden. Die kunnen zelf niet (meer) beslissen. De familie moet dit voor hen doen. Maar die familie moet dan wel juist geïnformeerd worden, en dat gebeurt dus niet, klaagt ze. “Deze brief rept niet over mogelijke bijwerkingen!”

Ook griepprik

Uit de brief: ‘We zijn blij dat wij u de mogelijkheid van deze coronaprik kunnen bieden’, ‘de coronaprik brengt uw afweer weer op peil’ en ‘het vaccin is veilig en beschermt goed tegen ernstig ziek worden door corona’.

Mensen kunnen tegelijkertijd de griepprik ontvangen: ‘Dit is veilig en wel zo makkelijk. Zo bent u in één keer beschermd tegen zowel het coronavirus als de griep’.

Heel erg dit

Medisch adviseur Wendy Mittemeijer merkt op: “’Het vaccin is veilig’ staat nog steeds in de brieven die nietsvermoedende ouderen in verpleeghuizen krijgen. En dit noemen ze dan ‘informatie’. Heel erg dit.”

“Hoelang moeten we dit nog aan blijven zien?” vraagt Mittemeijer.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...