donderdag 3 oktober 2024

“Experts” zeuren dat mensen de Coronahoax niet meer serieus nemen en de gif-injecties weigeren

 06/09/2024

Velen beseffen nu dat het letterlijk gewoon een griepje is.


Deskundigen op het gebied van infectieziekten zijn boos dat het Blanke doelpubliek vier jaar na de Coronahoax niet meer luistert naar hun ‘aanbevelingen’ over de joodse gif-injecties.

De Guardian:

Volgens deskundigen op het gebied van infectieziekten nemen veel mensen de recente Covid-19-golf in de VS niet serieus genoeg en laten ze zich niet vaccineren of gebruiken ze geen antivirale medicijnen als ze ziek zijn, ondanks dat de zomergolf groter was en eerder kwam dan verwacht.

Epidemiologen zeggen dat de symptomen van deze golf weliswaar milder zijn dan bij eerdere varianten, maar dat het virus nog steeds een bedreiging vormt, vooral voor ouderen en mensen met onderliggende gezondheidsproblemen.

Als reactie hierop dringen volksgezondheidsfunctionarissen erop aan dat mensen nu een booster halen – tenzij ze onlangs Covid hebben gehad, in welk geval ze drie tot vier maanden moeten wachten – en een sneltest moeten doen als ze ziek zijn. En als ze Covid hebben, moeten ze hun artsen om antivirale behandelingen vragen.

“Er is een hoop Covid daarbuiten”, zei Jennifer Nuzzo, epidemioloog en directeur van het Pandemic Center aan de Brown University School of Public Health. ” Als je symptomen ervaart, test jezelf dan, want het kan nuttig zijn om medicijnen te nemen. Je kunt er in ieder geval achter komen dat je besmet bent en thuisblijven, zodat je het niet aan anderen doorgeeft.”

Opvallend is dat de Covid-virale activiteit in afvalwater in augustus in de Verenigde Staten bijna twee keer zo hoog was als dezelfde periode vorig jaar en ongeveer hetzelfde als de piek van de zomer van 2023, volgens gegevens van Centers for Disease Control and Prevention. Toch zijn ziekenhuisopnames en sterfgevallen een fractie van wat ze in 2022 waren.

Zou het kunnen dat het aantal sterfgevallen lager is omdat mensen zich niet laten testen en daarom niet in de statistieken worden opgenomen als ze aan iets anders overlijden?

Misschien sterven er minder mensen aan het vaccin ?

Er wordt aan gewerkt om de cijfers weer op te krikken.


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/experts-zeuren-dat-mensen-de-coronahoax-niet-meer-serieus-nemen-en-de-gif-injecties-weigeren

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...