donderdag 3 oktober 2024

Vergeet de “klimaatverandering ” hoax, we hebben grote actie nodig om BODEM HERSTEL en GENEESKUNDE VERANDERING aan te pakken, anders is de mensheid echt gedoemd

 29-09-2024 // S.D. Wells // 3,5K Weergaven

Tags: slechte gezondheidslechte vervuilingGrote AGgrote regeringgecensureerde scienechemicaliënklimaatveranderingCollusiesamenzweringconventioneel voedselcorruptieGevaarlijke geneeskundemisleidingvoedselveranderingglyfosaatherbicidenhoaxmedicijn veranderenbiologisch voedselpesticidenwetenschappelijk bedrogbodemveranderingOnderdruktoverlevengifstoffenwereld landbouw



Als je nog steeds gelooft in “klimaatverandering, ”, moet je naar het huis van Al Gore gaan en hem al je spaargeld geven, zodat hij kan blijven voorkomen dat de oceanen de continenten opslokken en alle mensen in vlammen opgaan van de verbranding van de zon warmte-index. Trouwens, Al Gore, de “hogepriester van milieu-oorzaken, ” heeft een nettowaarde van $200 miljoen, voornamelijk gemaakt van het leiden van de “opwarming van de aarde” Ponzi-schema gedurende de laatste twee decennia. Als je nu "gehersenspoeld" bent, kun je eruit springen door de volgende zin drie keer snel te herhalen: "Bevrijd me van de klimaatverandering cult. ."

Als u wilt dat uw energie, inspanningen, organisaties en monetaire steun in dit land echte veranderingen doorvoeren, voor de verbetering van de mensheid, gezondheid, welvaart en een werkelijk duurzame toekomst (inclusief overigens de werkelijke gezondheid van het milieu), dan moet u vanaf nu actie ondernemen in de richting van BODEM HERSTEL en GENEESKUNDIGE VERANDERING.

Amerikaanse bodem is al tientallen jaren vervuild en vervalst met chemische pesticiden, kankerverwekkend glyfosaatherbicide en gefluorideerd water

Waar zijn alle rijke en machtige politici, leidinggevende aan organisaties en de financiering voor bodemsanering? Ondersteunen ze geen goede gezondheid voor Amerikanen en beëindigen ze al deze te voorkomen ziekten die voortkomen uit en worden bestendigd door chemisch vervuilde, voedselvrije grond?

Meer dan 90% van het Amerikaanse voedsel wordt verbouwd in grond die – bij gebrek aan een betere term – dood is. Wat erger is, is dat het vervuild is met kanker- en dementie-veroorzakende chemicaliën die mensen dagelijks consumeren in conventionele voedingsmiddelen, waaronder vlees en zuivelproducten die afkomstig zijn van dieren die eten en leven op deze giftige grond.

Als je niet voor bodemsanering bent, ben je een probleem voor jezelf en anderen. Steunt u echt vies voedsel en vervuild water voor mensen? Je moet dan “anti-wetenschap ” zijn, omdat de wetenschap onthult dat wanneer mensen chemische insectenmoordenaar en onkruidverdelger eten (denk hier aan glyfosaat in Roundup ) worden hun reinigende organen buiten werking gezet en krijgen ze kanker en dementie. Bovendien worden de gewassen vaak bewaterd met gefluorideerd water en veroorzaakt fluoride een verlaagd IQ (daarom vallen mensen in de eerste plaats voor oplichting), kanker, broze botten en dementie.

Ondersteunt u DNA-veranderende GGO's in voedselgewassen? U bent misschien een van die “binnenlandse terroristen ” die de criminele besmetting van de Amerikaanse voedselvoorziening helpt en bevordert. Schaam je. Begin een aantal goede doelen te steunen, in plaats van die nepfronten op basis van hoaxes, nepwetenschap en de rijken die rijker worden terwijl de rest van ons lijdt.

Help bodemsanering te ondersteunen door biologisch voedsel te kopen, je eigen voedsel in biologische grond te verbouwen en voor alles gefilterd water te gebruiken.

De westerse geneeskunde is nu al een eeuw corrupt, met giftige voorgeschreven medicijnen en gezondheidsdecimerende en ziekteverspreidende vaccinaties

Bent u een van die “anti-wetenschap ” mensen die de voortdurende corruptie van de Amerikaanse geneeskunde door de FDA, AMA, CDC en USDA ondersteunt? Misschien heb je nooit de geschiedenis gelezen over de American Medical Association en hoe ze een eeuw geleden een crimineel de leiding over de regelgevende instantie gaven. Ja, de snode Morris Fishbein die de natuurlijke remedies verbood als medicijn en alle chemische, laboratoriumgeconstrueerde vergiften met zijn goedkeuringstempel gaf voor veel geld.

Medische hogescholen leerden aankomende artsen niet langer over voeding. Zo is het vandaag nog steeds. Big Pharma financiert en beheert de medische hogescholen, de ziekenhuizen en artsen ’ licenties.

Tegenwoordig zijn veel voorgeschreven medicijnen gemaakt met gezondheidsdecimerend gif (peptiden) van giftige slangen, slakken, kikkers, schorpioenen en spinnen. Wat wist je dat niet? Het is juist, VenomTech heeft een enorme bibliotheek en voorraad giftige gifpeptiden die Big Pharma in “-medicijnen ” voor mensen gebruikt. Waarom denk je dat alle voorgeschreven medicijnen gruwelijke bijwerkingen opsommen en patiënten waarschuwen voor vitaal orgaanfalen, hartproblemen, steriliteit, miskramen, angst, depressie, zelfmoordgevoelens enzovoort?

Help de verandering van medicijnen te ondersteunen door de giftige 'medicijnen' van Big Pharma te vermijden, geen dodelijke prikken te nemen en je eigen onderzoek te doen en te winkelen voor natuurlijke remedies die al duizenden jaren voor mensen werken. Sta niet in de rij achter alle andere schapen die van een steile klif worden geleid door mensen als Al Gore, Bill Gates en de Big Pharma-cabal van criminelen die verantwoordelijk zijn voor de platemische en mRNA-dodelijke prikken. Stem in plaats daarvan uw voedselnieuwsfrequentie af op FoodSupply.news en krijg updates over echte verandering die we echt nodig hebben, vooral als het gaat om de voedselvoorziening en de westerse geneeskunde.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

NaturalNews.com

CSmonitor.com

TruthWiki.org

https://www.naturalnews.com/2024-09-29-forget-climate-change-we-need-soil-change-and-medicine-change.html

 

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...