donderdag 3 oktober 2024

Ziekenhuizen oogsten organen van donoren die NOG LEVEN

3/10/2024

 

Dr. Heidi Klessig, MD, was onlangs te gast bij Children’s Health Defense (CHD) TV om mensen te waarschuwen dat het registreren als orgaandonor hen in gevaar brengt dat hun organen uit hun lichaam worden geoogst terwijl ze nog leven, schrijft Ethan Huff.

Wanneer mensen zich registreren om orgaandonor te worden bij de DMV, wordt hen goedbedoelend verteld dat ze “het geschenk van het leven geven”, maar Dr. Klessig zegt dat dit een volkomen verkeerde benaming is, gebaseerd op wat zij weet over hoe het proces werkelijk werkt.

“Wanneer je je aanmeldt als orgaandonor, ga je naar de afdeling Motorvoertuigen ( ? ) en zie je de felgekleurde borden met ‘geef het geschenk van leven’, maar je krijgt geen toestemmingsformulier aangeboden”, legt ze uit in de onderstaande video.

“Je wordt nooit verteld dat wanneer je een hersendode orgaandonor wordt, je niet biologisch dood bent. Deze mensen hebben een kloppend hart. Hun longen werken. Hun spijsverteringsstelsel werkt. Hun nieren werken.”

Hersendood betekent niet dood

Vanwege de klank van het woord  kan hersendood het lijken alsof iemand al dood is en klaar is om zijn organen te laten oogsten en aan iemand anders in nood te geven. De waarheid is echter dat hersendood niet betekent dat iemand daadwerkelijk dood is.

“Mensen die hersendood zijn verklaard, hebben gezonde baby’s ter wereld gebracht,” zegt Dr. Klessig. “Deze mensen zijn absoluut niet dood.”

De afgelopen weken zijn er twee van zulke gevallen geweest van orgaandonoren die hersendood werden verklaard voordat hun organen werden verwijderd voor transplantatie. Beide personen hadden mogelijk kunnen herstellen als ze niet waren uitgebuit, zo lijkt het, door de orgaantransplantatie-industrie.

Een 19-jarige atleet genaamd Terrance Howard werd hersendood verklaard na een ernstig auto-ongeluk waarbij hij een vreselijk hersenletsel opliep. Howards ouders hebben wat Dr. Klessig omschrijft als “schokkende en vreselijke” videobeelden die ze op sociale media deelden waarin ze medische professionals smeekten om hun zoon beter te maken, maar tevergeefs.

De andere zaak betreft de 23-jarige Jamaicaanse studente bedrijfskunde Amber Ebanks die, na haar hersendooddiagnose, werd verwaarloosd en aan haar lot werd overgelaten om te sterven van de honger. Ebanks liep een soort verwonding op waardoor ze zelf naar het Montefiore Hospital in de Bronx reed, om 10 dagen later daadwerkelijk dood te zijn en haar organen door het ziekenhuis te worden geoogst.

“Ze had een kloppend hart. Ze had longen die werkten. Ze zag eruit als elke andere patiënt in het ziekenhuis die beter werd. En haar familie vocht voor haar. Ze wilden zorg voor haar, maar ze werden bijna elke dag onder druk gezet – artsen wilden haar beademing stopzetten.”

“Het orgaanverwervingsteam kwam eigenlijk al op de allereerste dag na haar procedure opdagen, zelfs voordat ze hersendood werd verklaard – weet je wel, ze wilden graag dat ze orgaandonor werd, wat haar familie weigerde.”

Als u geïnteresseerd bent in het volledige video-interview met Dr. Klessig, bezoek dan ChildrensHealthDefense.org.

“Als je eenmaal orgaandonor bent, is het niet makkelijk om er weer vanaf te komen,” schreef iemand op X over orgaandonor worden. “Je kunt het niet zomaar aanvragen, zoals je dat wel kunt doen. Je kunt het zelfs niet online doen. Je vult een formulier in en stuurt het op. Je hoort nooit van iemand dat het is voltooid. Dan ga je verlengen en vertel je ze dat je geen donor meer bent en ze zeggen dat de computer dat zegt.”


Als u de artikelen van Dissident.one waardeert, kunt u HIER een donatie doen om de site in de lucht te houden.

Bron: https://dissident.one/ziekenhuizen-oogsten-organen-van-donoren-die-nog-leven

DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt

  12 oktober 2024door  dr. Peter F. Mayer 6,7 minuten leestijd         DMSO – eeuwenoude en krachtige remedie herontdekt   Met de Pand...