zondag 4 februari 2024

De mRNA-boosterkanker tijdbom

 februari 3, 2024   19  

 

    Prefeitura de Pelotas / Wikimedia / (Public Domain)

Ik heb al eerder mijn bezorgdheid geuit over de toename van het aantal stabiele terugvallen van kanker in mijn melanoomkliniek.

Geen van deze patiënten van mij presenteerde zich met het klassieke prodroom van terugval dat ik eerder altijd had opgemerkt, zoals ernstige depressie als gevolg van rouw, echtscheiding of faillissement. Het enige wat ze gemeen hadden, was dat ze onlangs een booster mRNA-boostervaccin hadden gehad, schrijft Professor Angus Dalgleish.

Ik belde mijn collega’s op, niet alleen in het Verenigd Koninkrijk maar ook in Australië, om hun ervaringen te controleren. In geen enkel geval ontkenden ze een dergelijk verband. Sterker nog, ze waren net zo verontrust over het verband tussen boostervaccins en terugval dat ook zij zagen, als een toename van nieuwe kankers, vooral bij mensen onder de 50 jaar. Naast melanoom waren deze collega’s ook zeer bezorgd over een plotselinge grote toename van jonge patiënten met darmkanker.

In plaats van een goed onderzoek in te stellen om dit te onderzoeken toen we deze zorgen naar voren brachten, vertelden de medische autoriteiten ons allemaal dat wat we zagen toeval was, dat we het moesten bewijzen en vooral dat we onze patiënten niet van streek mochten maken.

Onlangs heeft de American Cancer Society (ACS) gewaarschuwd voor een stijging van het aantal nieuwe kankergevallen in de VS dit laatste jaar met meer dan 2 miljoen, waarbij veel van deze gevallen zich voordoen bij jongere patiënten. De chief scientific officer van de ACS, William Dahat, kondigde bovendien aan dat kankers zich bij de diagnose presenteren met een agressievere ziekte en grotere tumoren, vooral bij jongere patiënten. Wat verder interessant is, is dat er een verschil is in het microbioom (de gemeenschap van micro-organismen zoals schimmels, bacteriën en virussen die in een andere omgeving bestaan) tussen patiënten jonger dan 50 jaar in vergelijking met patiënten ouder dan 50 jaar.

Deze toename weerspiegelt een rapport van Phinance Technologies van eind vorig jaar, dat een gedetailleerde analyse maakte van gegevens van het Britse Office for National Statistics (ONS) waaruit bleek dat invaliditeit en sterfgevallen in 2021 en 2022 dramatisch waren toegenomen in alle leeftijdsgroepen, maar vooral in de leeftijdsgroep 15-44 jaar.

The Lancet publiceerde voor Kerstmis ook een artikel waarin werd gemeld dat het oversterftecijfer na de pandemie 11-15 procent hoger was dan verwacht voor jongeren onder de 25 jaar en voor de leeftijdsgroep van 25-49 jaar. Dit is in feite het patroon dat is gevonden in veel landen die naar de gegevens hebben gekeken. Duitsland bijvoorbeeld meldt een stijging van het oversterftecijfer van 7 procent in 2020 naar 24 procent in 2023.

Wat dit des te verrassender maakt, is dat negatieve sterfgevallen de norm zouden moeten zijn na een pandemie, omdat je niet twee keer dood kunt gaan!

Het verband tussen covidvaccins en myocarditis en vroegtijdige sterfte, vooral bij jongeren, dat werd aangetoond door Peter McCullough en collega’s en door Aseem Malhotra hier in het Verenigd Koninkrijk, is onbetwistbaar. Nu hebben we een bevestigend rapport van het CDC in de VS, gegevens waar de autoriteiten hier niets mee willen doen om gevaccineerde patiënten niet te alarmeren!

Hoewel het duidelijk is dat dit oversterftecijfer echt is en blijft stijgen, krijgen we van onze Chief Medical Officer, Sir Chris Whitty, alleen maar lachwekkende pogingen om de stijging te verklaren, zoals dat het een gevolg is van patiënten die hun statines niet krijgen tijdens de lockdown (hé, patiënten onder de 55 krijgen niet routinematig statines!) De situatie is niet beter in de VS, waar onderzoekers van Harvard de schuld hebben gelegd bij slaapstoornissen!

De eerste voor de hand liggende kandidaat is de lockdown zelf, toen de National Health Service de National Covid Service werd en alle screenings werden geannuleerd of uitgesteld, wat resulteerde in een toename van kankeropsporing en late presentatie. Veel negatieve leefstijlfactoren namen vrijwel zeker toe als gevolg van de lockdown, zoals een gebrek aan lichaamsbeweging en te veel eten, vooral afhaalmaaltijden.

 

Waar maar heel weinig van deze beoordelingen rekening mee houden, is dat deze stijging van het aantal sterfgevallen een gevolg zou kunnen zijn van het boostervaccinprogramma, ook al volgt het duidelijk het uitrolprogramma van het vaccin dat in 2021 begint en in 2022 en 2023 toeneemt.

Met betrekking tot het verband met kanker zijn er in de literatuur talloze meldingen van kankers die binnen enkele dagen na toediening van de vaccins ontstaan, vooral in het geval van lymfomen en leukemieën. Er zijn verschillende meldingen van met PET-scan in kaart gebrachte tumoren die exploderen op de locatie en het drainagegedeelte van covid-injecties met het advies om covid vaccins niet in de buurt van bekende kankers te injecteren! Buiten mijn klinische observaties hebben verschillende vrienden kanker ontwikkeld na een totaal onnodige covid boostervaccin die alleen werd genomen om reizen te vergemakkelijken.

Voor een mogelijk verband tussen een boostervaccin en het ontstaan van kanker hebben we een plausibele wetenschappelijke causale verklaring nodig. Helaas voor degenen die nog steeds volhouden dat deze gevallen louter toeval zijn, zijn er verschillende dwingende verklaringen om uit te kiezen:

Ten eerste is gerapporteerd dat de T celresponsen worden onderdrukt na de boosters (niet de eerste twee injecties) en dat dit vooral duidelijk is bij sommige kankerpatiënten.

Ten tweede schakelt het antilichaamrepertoire na de eerste booster over van een beschermende IgG1- en IgG3-dominante B-celrespons naar een tolerante IgG4-respons, die wordt verergerd door verdere boosters, zoals gerapporteerd in een recent Science Immunology-paper. Aangezien veel kankers onder controle worden gehouden door effectieve T cel geleide immuniteit, zou de plotselinge verstoring van deze controle een duidelijke verklaring zijn voor de ontwikkeling van B cel leukemie en lymfomen, melanoom niercel kanker en colorectale kanker, allemaal tumoren die kunnen reageren op immunotherapie.

 

Een ander rapport van Loacker et al. in Clin Chem Lab Med laat zien dat mRNA-vaccins PD-L1 verhogen op granulocyten en monocyten, wat betekent dat ze precies het tegenovergestelde effect hebben van wat de immunotherapiemiddelen doen tegen deze tumoren en wat op zijn beurt verklaart waarom veel van deze tumoren resistent lijken te zijn tegen deze anders effectieve therapie. Alles bij elkaar kan het effect op de immuunrespons van deze boosters gemakkelijk de terugval en het verschijnen van zogenaamde turbokankers verklaren.

Andere rapporten documenteren de aanwezigheid van DNA-plasmiden en SV 40-sequenties (een bekend kankerverwekkend gen), evenals het vermogen van mRNA om te binden aan belangrijke onderdrukkende genen. Hoewel dit controversieel is en in twijfel wordt getrokken, heeft het geleid tot het besef van significante variatie van partij tot partij die het kankerproces zou kunnen versterken maar zich waarschijnlijk pas over een paar jaar manifesteert. Alleen al de mogelijkheid dat we op een vaccin-veroorzaakte kanker tijdbom zitten, betekent dat we nooit meer betrokken moeten raken bij een massaal vaccin programma voor een andere mogelijke Ziekte X.

Maar als de regering dit nu niet inziet, zijn we overgeleverd aan de genade van de Wereldgezondheidsorganisatie die precies hetzelfde doet als ze besluiten het Ziekte X-virus vrij te laten om de controle terug te nemen en onze levens opnieuw te vernietigen.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/de-mrna-boosterkanker-tijdbom/

 

 

De waarheid achter “Turbokanker” (Video’s)

Artsen zien iets dat zo vreemd is dat ze het een gloednieuwe naam hebben gegeven: “Turbokanker”. Hoe verschrikkelijk is dat? De naam is precies hoe het klinkt: kanker die zo extreem en agressief is dat je er vaak binnen een paar maanden dood aan bent. Niets wat artsen ooit eerder in hun carrière hebben gezien, … Meer lezen overDe waarheid achter “Turbokanker” (Video’s)

https://www.frontnieuws.com/de-waarheid-achter-turbokanker-videos/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...