zondag 4 februari 2024

Pandemieën faken in 4 eenvoudige stappen

 februari 4, 2024   2  

 

   Gencat cat / Wikimedia / (CC0 1.0 DEED)

Wie hier gelooft nog steeds dat covid een echte virale pandemie was? Of zelfs een epidemie? Welkom! We oordelen niet! Eigenlijk wel – je bent een idioot als je na 4 jaar van deze poppenkast nog steeds gelooft dat het een epidemie was. De gegevens zijn duidelijk dat er geen was, de Amerikaanse regering/Trump kondigde een “noodtoestand voor de volksgezondheid” aan op basis van ongeveer 40 gevallen in China zonder enig significant bewijs van echte ziekte of economische impact. Gouverneurs van staten kondigden noodsituaties voor de volksgezondheid aan op basis van niets. In Ohio waren het 3 “covid”-gevallen die de basis werden om de hele staat in lockdown te gooien. Dit komt omdat het afkondigen van een noodtoestand voor de volksgezondheid volgens de wet geen bewijs vereist dat er sprake is van een noodtoestand. De mening van een ongekozen bureaucraat is alles wat nodig is, schrijft Sasha Latypova.

De VS-regering zorgde vervolgens voor massale financiering om “covid”-gevallen met een valse PCR te bestempelen en mensen in ziekenhuizen te vermoorden met remdesivir+vent protocollen terwijl vroegtijdige effectieve behandeling werd geweigerd, evenals valse PCR-toeschrijvingen die covid-oorzaken aan van alles toeschreven, inclusief sterfgevallen door motorvoertuigen en moorden met vuurwapens.

Coquin de Chien John Beaudoin is een geweldige bron om meer te weten te komen over dit fraude- en moordgebeuren dat als “pandemie” wordt bestempeld, en als je je nog niet op zijn stack hebt geabonneerd, raad ik je aan dat te doen.

Pandemieën bestaan helemaal niet. Ze zijn niet mogelijk in de natuur. Als ze mogelijk waren geweest, zouden we hier niet zijn. Op dit punt wordt me gevraagd – maar de pest! De pokken! De cholera! Het antwoord is: dit zijn ziekten die te maken hebben met gebrek aan sanitaire voorzieningen, overbevolking, ratten- en vlooienplagen, menselijke en dierlijke uitwerpselen die het drinkwater vervuilen. Zodra deze problemen zijn aangepakt, bestaan er geen epidemieën meer. En deze ziekten hebben sowieso nooit wereldwijde pandemieën veroorzaakt. De “Spaanse griep” was ook een neppandemie, een verhaal dat waarschijnlijk tientallen jaren later is gefabriceerd.

Pandemieën zijn ook niet mogelijk via “wetenschap” en wat “gain-of-function” onderzoek wordt genoemd, wat meestal neerkomt op belachelijke pogingen tot software-enabled tovenarij, het maken van soepen van chemicaliën gemengd met letterlijk stront, zoals ik in mijn vorige artikel heb besproken. Ja, giftige chemicaliën en troep kunnen vergiftiging veroorzaken, maar dit verspreidt zich niet vanzelf. Natuurlijk zouden deze laboratoria gesloten moeten worden als geldverspilling en een lokaal gevaar voor de gezondheid (vooral voor degenen die er werken).

  Studie: kunstmatige COVID vaccin "immuniteit" neemt na slechts zes weken reeds af

 

Met grote dank aan Meryl Nass voor het wijzen op dit belangrijke stuk van de gegevens gepubliceerd door de Lancet:


Lees meer van – Meryl Nass

Ik denk dat de Lancet het tegenovergestelde probeerde te zeggen van wat ze in werkelijkheid zeiden. Het artikel identificeerde 51 enge “lekken” van pathogenen uit laboratoria wereldwijd (voornamelijk in Noord-Amerika en China). Daarnaast verzamelt het CDC rapporten van ongeveer 200 van deze “ontsnappingen” per jaar in de VS (dus het artikel van Lancet is een ernstige onderschatting van deze potentieel apocalyptische gebeurtenissen). Zoveel gevaarlijke lekken van gevaarlijke ziekteverwekkers per jaar! We zouden toch elke week catastrofes moeten hebben die de wereld beëindigen?

Lancet zegt dat het niet tot zoiets heeft geleid… Er waren 8 doden (erg en tragisch, en bij laboratoriummedewerkers zelf), en veel “blootstellingen” (denkbeeldig concept in de volksgezondheid om te rechtvaardigen dat politieke dissidenten en andere willekeurige mensen in quarantaine kampen worden gegooid). Er was een incident in China waarbij 10.000 mensen een bacteriële infectie opliepen. Oké, dat is ook erg, maar ging China in lockdown? Hebben Europa en de VS alle vluchten vanuit China gesloten? Hoe komt het dat bij zo’n grote “uitbraak” niets door de lucht reisde en de halve wereld doodde? Ik bedoel met de idioterie, de hele wereld ging ging in lockdown na 40 gevallen of zo!

Waarom, met schijnbaar veel mogelijkheden voor laboratoriumlekken, gebeuren pandemieën alleen op bevel van de WHO? En pas nadat alle belangrijke landen die pandemieën talloze keren hebben geoefend in simulatieoefeningen?

Alle pandemieën tot nu toe zijn vervalst door de militair-industriële globalistische cabal (met talloze bewuste en onbewuste deelnemers):

Sorry, RFK Jr., ondanks je wens om een middenweg te lijken kiezen door een leugen op te nemen in een verklaring die voor het grootste deel waarheidsgetrouw is, werd de covid “pandemie” ook vervalst, met hetzelfde basisscript, dezelfde acteurs en dezelfde financiering. (Zie video hier)

Wat is het pandemie-script?

Laten we het uit de mond van het paard horen. Hier is een DOD showman James Giordano. Hij is geen echte wetenschapper, zijn werk bestaat uit het spinnen van clickbait wetenschappelijke propaganda. In deze lezing legt hij in een video uit 2017 “Neurotechnology in National Defense” uit hoe je in vier eenvoudige stappen pandemieën kunt faken:

  Hartontstekingen en hartfalen: scheuren in het marmer van de vaccin-tempel

 

Stap 1: Vergiftig een paar mensen op een paar geografische locaties (“sentinel cases”) met een medicijn (chemisch gif of bio-toxine) dat “zeer morbide” effecten op het centrale zenuwstelsel (CZS) veroorzaakt . [Ik zei toch dat “covid” een synthetisch gif was?]

Stap 2: Doe alsof het “een insect, een virus gemodificeerd met CRISPR Cas9” is (wat James hier bedoelt is – “oeps, vergeet wat ik je net 45 seconden geleden vertelde over een DRUG. Ik bedoel echt een bio-engineered GOF virus!!!”)

Stap 3: Gebruik het “ECHTE VIRUS” – het internet! Verspreid via social media dat iedereen besmet is met een “zeer dodelijke ziekteverwekker” die “asymptomatische, prodromale effecten” heeft – angst, slapeloosheid en zorgen. Als je je zorgen maakt – dat zijn de tekenen dat je een “dodelijke asymptomatische infectie” hebt. M-kay. Dat betekent dat een paar ontoereikende studenten in een garage ergens het biowapen hebben losgelaten. Of het is “gelekt” uit de BSL4 faciliteit in Wuhan (dat klinkt enger, nietwaar?), en het heeft jou helemaal in Iowa bereikt. Geloof het!!!

Stap 4: Alle hypochonders en “ongeruste zieken” rennen naar hun artsen en overspoelen de Eerste Hulp van de ziekenhuizen, joepie! Nu kunnen we ze pakken met het nep PCR-remdesivir-ventilator protocol! en het “covid” noemen!

PS. Speel voor extra plezier een spel van verwarrende berichten en ontkenning met CDC. Verklaart dit Fauci’s flip-flop over maskers vroeg in 2020 – zeker weten!

Er is een “stap 0” nodig om dit plan echt te laten slagen – dat is het voortdurend hersenspoelen van de massa, waarbij hun hersenen worden geprogrammeerd om op een voorspelbare manier te reageren op een aantal belangrijke trigger-woorden.

Laten we nu luisteren naar de veldwerker, de echte beoefenaar. Hier is de beroemde Indiana Jones genaamd Michael Callahan, de CIA-agent met een dekmantel van “infectieziektedokter” die zijn werk heel duidelijk uitlegt. Het is zijn taak om voorspellingen te doen over welke virussen met pandemische potentie “onvermijdelijk zullen opduiken” (knipoog knipoog) en er dan vrijwel onmiddellijk “vaccins” voor te maken. Ik denk dat het duidelijk is dat hij ook geen echte wetenschapper is, maar een soort “profeet”.


In een gerelateerde post besprak ik een andere cabal thespian wiens amplua ook inhoudt dat hij zich voordoet als een infectieziekte arts – Col Matt Hepburn, die de menigte evangeliseert op TED:

  Drievoudig gevaccineerde vaccinpusher arts sterft "plotseling en onverwacht" op 36-jarige leeftijd - artsen zijn verbijsterd

 

“Voorbereid zijn op pandemieën” – een beschermingszwendel van de overheid
SASHA LATYPOVA – 15 FEBRUARI 2023


Maak kennis met kolonel Matt Hepburn, die in 2020 leiding geeft aan een project voor het Ministerie van Defensie dat Enabling Technologies heet. Enabling Technologies ontwikkelt snel nieuwe vaccins en behandelingen tegen toekomstige (!) infectieziekten. Matt kan de toekomst voorspellen en u ertegen “beschermen”. – Lees volledig verhaal

Deze oplichterij is zo winstgevend dat ze moe worden van het bedenken van namen voor hun nep “nieuwe virussen” en nep pandemieën en gewoon overstappen op “Ziekte X” hier en hier. Oh, en kijk eens aan – een nieuw wetsvoorstel in het Congres:



Ik ben het ook beu om te herhalen hoe volslagen dom het is om virale pandemieën te “voorspellen”, vooral van “onbekende maar dodelijke aard”, dus verwijs ik je naar dit goede artikel waarin deze onzin wordt uitgelegd.

Mijn eigen inschatting van wat Ziekte X betekent – de cabal heeft en is van plan om door te gaan met het gebruik van chemische, biologische, radiologische en nucleaire wapens (ja, CBRN wapens, allemaal) op bevolkingen in toenemende schaal en variëteit. Dit zijn internationaal verboden activiteiten waar de criminelen in de Amerikaanse regering en andere regeringen zich mee bezighouden door ze om te dopen tot “gezondheidsevenementen” en “paraatheid”. Is dit gevaarlijk? Ja, net als elke terroristische daad. Maar we kunnen echt voorbereid zijn op hun “paraatheid” door hun valse angstverhalen over muterende onzichtbare zelfverspreidende bullshit te ontkrachten, en alert te blijven, gezond verstand te gebruiken, niet te vertrouwen op hun moorddadige “gezondheidszorg” en elkaar te helpen. – Lees meer

Sasha zegt “Ik kon geen professioneel kunstenaar worden, dus werd ik een R&D-manager voor farmaceutische en medische apparatuur. Als je geïnteresseerd bent in mijn kunst, bezoek dan sashalatypova.com“.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws.

 Bron: https://www.frontnieuws.com/pandemieen-faken-in-4-eenvoudige-stappen/ 


Onthulling: Alleen de “gevaccineerden” stierven tijdens de Spaanse griep van 1918

Alles wat je dacht te weten over de beruchte uitbraak van de “Spaanse griep” in 1918 is waarschijnlijk fout. Het blijkt dat een van de meest bekende pandemieën uit de recente geschiedenis in feite werd veroorzaakt door de “vaccins” die zogenaamd werden geïntroduceerd om het te stoppen – net als hoe de Wuhan coronavirus (Covid-19) … Meer lezen overOnthulling: Alleen de “gevaccineerden” stierven tijdens de Spaanse griep van 1918

https://www.frontnieuws.com/onthulling-alleen-de-gevaccineerden-stierven-tijdens-de-spaanse-griep-van-1918/


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...