donderdag 11 april 2024

Het Nederlandse sociaal kredietsysteem begint bij water

  vitens, water op rantsoen De reden dat Klaus Schwab zo trots is op China heeft alles te maken met het sociaal kredietsysteem.

Een overheid die door dit systeem in staat is om burgers keihard te bestraffen als ze zich niet aan de voorgeschreven normen houden.

Voor iedere tiran is het Chinese overheidssysteem een droom.


Zelfs een openbaar WC bezoek daar wordt aan alle kanten aan banden gelegd en is je krediet score te laag, dan krijg je geen WC papier.

Deze wc-papiermachines worden bestuurd door twee Chinese digitale portemonnees WeChat en Alipay, en als je Social Credit Score lager is dan 550, geven de machines je geen wc-papier.


Ook bij ons wordt het sociaal kredietsysteem op een geniepige manier ingevoerd.

Al langere tijd klaagt het waterbedrijf Vitens steen en been over het dreigend tekort aan water en waarschuwt het dat we in heel Nederland een watertekort zullen hebben in 2030 als er niet snel maatregelen worden genomen.

Die maatregelen gaan er nu komen, want ze hebben plannen om water te gebruiken als basis voor het begin van het Nederlandse sociaal kredietsysteem.

Vitens wil voor iedere burger een basis hoeveelheid water bepalen. Dat is dan water wat iemand gemiddeld gebruikt voor koken, drinken, douchen en de WC doorspoelen.

Blijf je binnen de voorgeschreven standaard, dan is er niets aan de hand, maar ga je over de vastgestelde limiet, dan krijg je straf.

Het water dat je meer verbruikt dan de standaardhoeveelheid noemen ze ‘comfort water’. Dat is water dat je gebruikt om je tuin te sproeien, je auto te wassen of je zwembad te vullen.

En voor dat ‘comfort water’ ga je een hoger tarief betalen. Met andere woorden, je krijgt een financiĆ«le straf als je over de voorschreven hoeveelheid water gaat.

Het lijkt allemaal onschuldig, maar dat is het allesbehalve.

Vitens en ook andere waterbedrijven lopen tegen de huidige grenzen van de waterwinning aan, terwijl de vraag toeneemt. Ze willen graag meer produceren, maar dat staan provincies nauwelijks toe. Daarom moet er gezocht worden naar andere middelen om water te besparen. „Wij kijken hoe we het zogeheten comfortgebruik duurder kunnen maken, dus voor het sproeien van de tuin in de zomer of het vullen van het zwembad bij mooi weer. Voor een huishouden willen we straks een basistarief voor het water dat gebruikt wordt om te koken, drinken, douchen en wc doortrekken. De hoeveelheid water die daarbij hoort is de standaard, alles wat er bovenop wordt verbruikt zal duurder worden”, stelt woordvoerder Rik Dogger van Vitens.

Voor alles zal de mens straks een persoonlijk budget krijgen. Of het nu voor CO2 uitstoot is of voor watergebruik.

Om dat alles te kunnen beheersen zal alles straks via allerlei 'slimme' apparatuur worden gekoppeld aan je digitale identiteit.

En zo kan ook onze overheid straks direct en indirect goede burgers belonen en slechte burgers bestraffen, net zoals dat nu gebeurt in China.

Helaas zijn er maar heel weinig mensen die het echte gevaar zien van dit alles.

Bezoek ook eens gezondheidswebwinkel Orjana.nl 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...