donderdag 9 december 2021

Advocaat Reiner Fuellmich over Neurenberg 2.0: Gerechtigheid zal niet komen via de rechtbanken, maar door het volk dat in opstand komt

december 8, 2021

 


Dr. Reiner Fuellmich is advocaat in Duitsland en in Californië, en hij heeft door middel van zijn Corona Onderzoekscommissie in de afgelopen twee jaar de misdaden tegen de mensheid door de Globalisten ontmaskerd die het valse COVID-19 verhaal aan het publiek hebben opgedrongen en hun gevaarlijke biowapens genaamd “vaccins” verplicht hebben gesteld, schrijft Brian Shilhavy.

 

Frontnieuws heeft een deel van dit werk hier gepubliceerd.

Het is door velen “Neurenberg 2.0” genoemd, omdat men verwachtte dat er een soort proces zou komen in een internationaal gerechtshof waar deze misdadigers zouden worden vervolgd.

Dr. Fuellmich onthulde onlangs veel van wat zijn Corona Onderzoekscommissie heeft gevonden tijdens een bijeenkomst in Polen, en hij maakte duidelijk wat ik nu al vele maanden zeg, namelijk dat het rechtssysteem eigendom is van en gecontroleerd wordt door de Globalisten, en dat gerechtigheid niet gevonden zal worden in de huidige rechtbanken, of het nu Duitsland is of de VS, of enig ander land.

Hij verklaarde:

“De enige manier om dit te beëindigen is dat de mensen in opstand komen en de autoriteiten vertellen dat dit het einde is.

Het zijn niet de rechtbanken. De rechtbanken, misschien kunnen we die gebruiken om de dingen op te ruimen. Maar ik ben bang dat ze daar niet eens goed voor zijn. Omdat ze zo geïnfiltreerd zijn door de andere kant dat we een heel nieuw rechtssysteem moeten opzetten.”

Dat wil niet zeggen dat ze niet zullen doorgaan met een proces dat zal lijken op de oorspronkelijke Neurenberg processen. Hij zegt dat er een echte rechter zal zijn, echte advocaten, en echte getuigen, maar de jury zal “het volk” zijn dat het zal volgen via een live stream. En hij verwacht dat dit snel zal gebeuren, voor het einde van het jaar.

Ik was zeer verheugd over zijn presentatie, en hoe hij vragen beantwoordde, tijdens deze presentatie in Polen. Ik was al enige tijd bezorgd dat zijn werk de mensen een vals gevoel van hoop gaf dat er ergens een soort Internationaal Gerechtshof was dat deze zaak zou berechten en alle verantwoordelijke misdadigers zou arresteren.

Maar hij maakte heel duidelijk dat gerechtigheid NIET zou geschieden via het huidige rechtssysteem, vooral niet in Duitsland. Zijn jarenlange ervaring in het procederen voor deze corrupte rechtbanken heeft hem ook geleerd dat de politici slechts marionetten zijn, en dat de echte misdadigers een kleine groep zeer rijke mensen zijn die feitelijk de lakens uitdelen, en dat zijn de mensen die berecht moeten worden.

En de oorspronkelijke Neurenberg processen na WO II brachten GEEN gerechtigheid tegen de Globalisten die beide kanten van de oorlog financierden, omdat de rijke leiders van bedrijven als IBM en Ford nooit werden berecht, laat staan veroordeeld voor hun misdaden tegen de mensheid die Hitler en het Nazisme in staat stelden aan de macht te komen.

De gezondheidsautoriteit CDC liegt tegen de wereld over de veiligheid van Covid-19 vaccins; ze doden 15 mensen voor elk 1 leven dat ze redden

 

Sommige nazi-artsen die slechts “bevelen opvolgden” werden berecht, veroordeeld en geëxecuteerd, maar degenen die de bevelen gaven niet.

Als u Maximilian Schell’s Academy Award winnende optreden als de Duitse advocaat in Hollywood’s presentatie van de originele Neurenberg processen nog nooit hebt gezien, is het zeker de moeite waard om het te bekijken, omdat het vrij dicht lijkt te liggen bij wat er werkelijk werd gezegd tijdens de processen.


LINK: https://www.frontnieuws.com/advocaat-reiner-fuellmich-over-neurenberg-2-0-gerechtigheid-zal-niet-komen-via-de-rechtbanken-maar-door-het-volk-dat-in-opstand-komt/

Maar dit is zeer belangrijk werk dat Dr. Fuellmich en zijn team desondanks hebben verricht, omdat zij de hele COVID samenzwering ontmaskeren, en zoals hij verklaarde: “Er zijn geen samenzweringstheorieën meer over. Ze zijn allemaal waar geworden en zijn geen theorieën meer.”

Een van de vragen die hem werden gesteld was het feit dat velen beweren dat het virus niet bestaat, omdat het nooit geïsoleerd is geweest.

Zijn antwoord was dat vanuit juridisch oogpunt, het er niet toe doet. Er is gefraudeerd met de PCR-tests, en dat is wat juridisch zal worden ontmaskerd.

“Ik wil me niet in deze strijd mengen (over de vraag of het virus al dan niet geïsoleerd is), omdat het er echt niet toe doet.

Ik denk dat we kunnen volstaan zonder deze vraag te beantwoorden.

Als we weten dat het virus niet gevaarlijker is dan de griep, en als we ook weten dat we geen coronapandemie hebben, maar alleen een PCR-test pandemie, laten we dan achter de mensen aan gaan die deze leugens naar buiten hebben gebracht.

Drusden, de WHO, Tedros, Fauci.

En dan, zoals de Amerikanen zeggen, laten we het bewijs volgen. Van de ene persoon naar de volgende. En ik ben er zeker van dat veel van deze mensen, die gewoon marionetten zijn, veel van deze mensen zijn lafaards, en vroeg of laat zullen ze ons leiden naar wie echt de leiding heeft, en echt verantwoordelijk is.

Van wat we geleerd hebben van Catherine Austin Fitts, is er natuurlijk een kleine groep van zeer rijke mensen die achter de schermen de touwtjes in handen hebben, die deze marionetten gebruiken.

Ik weet het niet, misschien 300, misschien 3000 zeer rijke families die hun geld investeren in grote fondsen, zoals Blackrock en Vanguard, en sommige van de anderen.

En via deze investeringen, of via deze vehikels herinvesteren ze dan hun geld. In Deutsche Bank bijvoorbeeld, is 10% van de aandelen van Deutsche Bank in handen van Blackrock. Daardoor controleren zij het. Samen met misschien de Chinezen en mensen uit Qatar.

Dus in wezen is de grote vraag natuurlijk, waarom doen ze dit?

Het antwoord is, denk ik, omdat ze bang zijn voor ons, omdat ze met zo weinigen zijn, misschien 10.000, misschien 3000, we weten het niet.

Vertwijfeling of vlucht naar voren? Corona-gevallen onder gevaccineerden mogen niet meer geteld worden

 

Maar ze hebben veel geld. Waarom hebben ze dat geld?

Omdat ze het van ons gestolen hebben, via hun bedrijven. En ze zijn bang dat wij erachter zijn gekomen, en we zijn er veel over te weten gekomen.

Dus hadden ze iets nodig om onze aandacht af te leiden. En zo hebben ze Corona uitgevonden.

Ze proberen iedereen bang te maken, zodat niemand meer kan nadenken, en dat iedereen uiteindelijk instemt met inentingen met iets dat geen vaccin is, maar doodt.”

Wat betreft een Neurenberg 2.0 proces, dit is wat hij zei:

“Het verschil tussen het oorspronkelijke proces van Neurenberg en waar wij aan denken, is dat toen ze de processen van Neurenberg voerden, het niet één, maar vele processen na de oorlog waren, het was na de oorlog. De oorlog was afgelopen.

Wat wij nu doen, en wat wij van plan zijn te doen, gaat gebeuren terwijl de oorlog waarschijnlijk nog bezig is.

We hopen dat het snel voorbij zal zijn. Het zal niet echt voorbij zijn, want er is nog veel opruimwerk te doen. Maar ik hoop dat het nog maar een paar weken, misschien nog 2 of 3 maanden duurt, want ze hebben echt hun handen overspeeld.

Ze worden wild. Ze zijn nu amok aan het maken.

Maar we zijn van plan om een internationaal proces te houden met misschien wel de 40 advocaten waarmee we contact hebben gehad, inclusief een van de advocaten hier uit dit land, en het plan is om dit tegen het einde van het jaar te doen.

En het wordt alleen een rechtszaak voor… het is een echte rechtszaak. Maar, het is… met een echte rechter, met echte experts en met echte getuigen, en echte advocaten natuurlijk, uit elk land.

De belangrijkste boodschap die deze rechtszaak zal afgeven, is die van de getuigen die zullen uitleggen wat er met hen is gebeurd, wat voor schade ze hebben geleden, hoe hun bedrijven zijn verwoest, hoe ze een geliefde hebben verloren, hoe ze misschien een nier hebben verloren, vanwege de bijwerkingen, de nadelige effecten.

Maar, er zal ook een vonnis zijn. Maar dit zal misschien maar 6 dagen duren. Gewoon om de andere kant een voorproefje te geven van wat er komen gaat.

Want wij zijn er klaar voor. We hebben de mensen, we hebben de advocaten die opgeleid zijn, en die begrijpen waar dit allemaal over gaat.

Dus het eigenlijke proces, dit zal slechts een eerste proces zijn. Er zal meer dan één proces zijn.

De jury zal de mensen zijn. De mensen die dit bekijken, via een live stream. En zij zullen uiteindelijk… zij zijn degenen die het vonnis zullen vellen.

Maar nogmaals, we zullen veel meer nodig hebben dan alleen deze ene rechtszaak. Er zijn veel meer van zulke processen die nu worden aangespannen, in de Verenigde Staten in het bijzonder, omdat er nog steeds veel rechters zijn die echt onafhankelijk zijn, velen van hen zijn gekozen door de mensen met wie ze werken, in hun regio.

        2021 - Het jaar van de clown

 

Maar zoals ik al zei, de enige manier om dit te keren, is niet via de rechtbanken, dat duurt te lang. Het is door de mensen.

Sta op, en zeg ze dat ze naar de hel kunnen lopen. Want dat is waar ze vandaan komen.”

Hij maakt duidelijk dat gerechtigheid nooit gevonden zal worden in de rechtspraak, zeker niet in Duitsland. De rechtbanken, tenminste op de hoogste regeringsniveaus, worden allemaal gecontroleerd door bedrijfs-Globalisten.

“We zullen onze eigen rechtssystemen moeten opzetten, en dat zullen we. Ik denk dat we onze eigen… wel, hoe noem je dit? Ik denk dat we ons eigen parallelle universum moeten opzetten.

En we moeten er nu mee beginnen. In veel gevallen, zijn we al begonnen. Omdat het huidige systeem, niet gered kan worden. Het is niet meer te repareren. Je kunt niets repareren.

We moeten ons systeem van economie, van onderwijs, van recht, en vooral onderwijs, omdat onderwijs zo belangrijk is.

Als de mensen niet leren waar het om gaat, als ze niet leren dat ze vragen moeten stellen, dan zullen ze in robots veranderen. En dat is wat ze proberen te doen met onze kinderen.

Het enige advies dat ik je kan geven is, speel niet mee. Sluit je aan bij alle anderen. Creëer je eigen parallelle universum, verbind je met alle mensen die aan de goede kant staan, en als de tijd komt, en die zal komen, ik denk dat het snel zal komen. We zullen allemaal opstaan en we zullen ze naar de hel sturen, waar ze vandaan komen.”

Bekijk de volledige presentatie.

ATTORNEY FUELLMICH ON NUREMBERG 2.0: JUSTICE WILL NOT COME BY THE COURTS BUT BY THE PEOPLE RISING UP
https://www.frontnieuws.com/advocaat-reiner-fuellmich-over-neurenberg-2-0-gerechtigheid-zal-niet-komen-via-de-rechtbanken-maar-door-het-volk-dat-in-opstand-komt/

We zijn veel dankbaarheid verschuldigd aan Dr. Reiner Fuellmich, Viviane Fischer, en de rest van hun team, voor het goede werk dat ze hebben gedaan.

Maar nu is het aan ons, het volk, om de misdadigers te weerstaan en hen voor het gerecht te brengen.

Waar zijn de veteranen, de militairen en de ordehandhavers die zich niet aan deze mandaten willen houden?

De wet staat aan ONZE kant, maar als we gerechtigheid willen, zullen we die moeten afdwingen. Niemand zal het ons zomaar overhandigen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER


Wanneer verzet een plicht wordt

https://www.frontnieuws.com/wanneer-verzet-een-plicht-wordt/

De politiek is in de eindstrijd om het Covid-narratief en stookt het vuur nu echt op. Je kunt nu niet meer om burgerlijke ongehoorzaamheid heen, schrijft Milosz Matuschek. Machiavelli adviseerde de strategische heerser om al in het begin van zijn heerschappij wreedheden te begaan. Maar democratieën kennen een betere tijd. Kanselier Merkel, die binnenkort haar … Meer lezen overWanneer verzet een plicht wordt

 


Frontnieuws




 Volg Frontnieuws op Telegram

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...