donderdag 9 december 2021

Amish gemeenschap in de VS bereikt kudde-immuniteit op natuurlijke wijze

6 april  2021


Een Amish-gemeente in Pennsylvania is de eerste in de VS die kudde-immuniteit tegen Covid-19 heeft bereikt. Toen de leden afgelopen voorjaar de erediensten hervatten, was naar verluidt 90 procent van hun gemeente geïnfecteerd met het virus. 

Een Amish-gemeenschap in Pennsylvania is de eerste subpopulatie in de V.S. die naar verluidt kudde-immuniteit tegen Covid-19 heeft bereikt. De beheerder van het medisch centrum in het hart van de Amish gemeenschap in New Holland Borough schat, zo meldt de Daily Mail, dat tot 90 procent van de families daar sindsdien tenminste één geïnfecteerd familielid heeft gehad, en dat deze religieuze enclave iets heeft bereikt wat geen enkele andere gemeenschap in de V.S. heeft bereikt: kudde-immuniteit.

Allen Hoover, een Amish man en beheerder van Parochial Medical Center – een kliniek die voornamelijk omliggende Amish gemeenschappen bedient – zei, zonder specifieke aantallen te noemen:

“Je zou denken dat als Covid zo besmettelijk is als ze zeggen, het ons zou treffen als een tsunami; en dat deed het ook”.

Volksgezondheidswerkers en epidemiologen bevestigden de uitbraak in Corona die Hoover vorig jaar beschreef. Zij toonden zich echter bezorgd dat nu een verkeerd beeld ontstaat van de kudde-immuniteit bij een bevolking die 8% van Lancaster County uitmaakt, “maatregelen ter bestrijding van de Coronapandemie” in gevaar kunnen komen.

Hoover merkt verder op dat het geloof in kudde-immuniteit ertoe heeft geleid dat leden van de Amish belangrijke maatregelen om de ziekte in te dammen, zoals verplichte mondkapjes en “sociale distantie”, hebben laten schieten. De Amish, die al terughoudend waren met vaccineren, zien nu des te meer reden om het niet te doen.

Onder de covidtirannie zijn ziekenhuizen MOORDFABRIEKEN geworden waar Ivermectine verboden is omdat het levens redt

 

Kudde-immuniteit treedt op wanneer een voldoende aantal mensen immuun is voor een ziekte om te voorkomen dat een virus nieuwe gastheren vindt, en aldus de bevolking als geheel beschermt.

De Amish-gemeenschap in Lancaster County, die zowel Amish als Mennonieten omvat, is niet onaanzienlijk. Volgens schattingen van het Young Center for Anabaptist and Pietist Studies van Elizabethtown College maken zij samen bijna 8 procent uit van de bevolking van het graafschap op een totaal van iets meer dan 545.000 inwoners.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...