donderdag 9 december 2021

Advocaat haalt snoeihard uit naar Nieuw-Zeelandse premier: ‘Die mensen lijden echt aan waanbeelden’

nieuw-zeeland

Foto: Jacinda Ardern (US Embassy CC0)

Zolang er mensen zijn die in aanmerking komen voor een prik, maar zich nog niet hebben laten vaccineren, is er werk aan de winkel, zei de Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern. 

(NVDR.: Zij is, en dat verwonderd ons natuurlijk niet, net zoals veel van haar collega's premiers in de wereld, lid van de YGL young global leaders, het privé WEF clubje  van Schwab-Rothschild, net zoals vriendjes E. Macron en Alexander De Croo enz....)

Ze zei ook dat dit vaccinatieprogramma ‘geen eindpunt’ heeft. “We rollen nu boosters uit. Er is nu dus een groep mensen die we opnieuw moeten beschermen. Degenen die zes maanden geleden zijn gevaccineerd, moeten nu terugkomen of wij moeten naar hen toe gaan.”

Je bent pas ‘volledig gevaccineerd’ als je de rest van je leven een Pfizer-prik haalt. Hier komt nooit een einde aan, schrijft Paul Joseph Watson voor Summit News.

Psychische stoornis

Advocaat Bart Maes haalt op social media snoeihard uit naar de Nieuw-Zeelandse premier. “Jacinda Ardern, New Zealand Labour Party. Zeg maar de lokale D66/PvdA/GroenLinks-types. Ik meen oprecht dat het tijd is om dat soort van linksheid/linksdeugen als psychische stoornis op te nemen in DSM-5,” schrijft Maes, verwijzend naar de psychiatriebijbel.

“En dat meen ik heel serieus,” benadrukt de advocaat. “Die mensen lijden echt aan waanbeelden.”


Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...