donderdag 9 december 2021

Psychiaters bedenken een volledig gefabriceerde "stressstoornis" om te proberen door vaccin veroorzaakte HARTSCHADE weg te redeneren... ze beweren dat het allemaal in je hoofd zit

Dinsdag 7 december, 2021 by: Ethan Huff


Tags: badhealth , badmedicine , badscience , Big Pharma , dekmantel , COVID , Dangerous Medicine , disinfo , hart-en vaatziekten , gezondheid van het hart , de geestelijke gezondheidszorg , de farmaceutische fraude , Plandemic , post-pandemie stress-stoornis , propaganda , psychiatrie , vaccinatieschade , vaccins

8,740KEER BEKEKEN


(Natural News) De plandemische leveranciers hebben besloten om alle incidenten van Wuhan coronavirus (Covid-19) "vaccin"-geïnduceerde hartziekte de schuld te geven van een nieuwe verzonnen "stressstoornis" - wat betekent dat ze willen dat u denkt dat het allemaal in de geest van mensen.

Degenen die myocarditis, pericarditis, beroerte, hartaanval of een andere cardiovasculaire ziekte ontwikkelen nadat ze zijn geïnjecteerd voor Sars-Cov-2, worden nu beschouwd als geestesziek en hebben psychiatrische zorg nodig in plaats van medische zorg.

"Postpandemische stressstoornis", zoals ze het noemen - of misschien kortweg PPSD - is het officiële dekmantelverhaal voor de piek in harthospitalisaties en sterfgevallen die zich nu voordoen binnen de volledig gevaccineerde bevolking.

"... net toen het leek alsof meer mensen het opmerkten en vragen begonnen te stellen, kwam de public relations-arm voor de mensen achter The Great Reset in actie om ongeloof op te schorten en Pandemic Panic Theatre in stand te houden", schrijft JD Rucker voor het No Q Report .

"Ze ontwikkelden een nieuw gespreksonderwerp - postpandemische stressstoornis - om alle gevallen van door vaccin veroorzaakte bijwerkingen weg te redeneren, vooral onder jonge en gezonde volwassenen die het meest kwetsbaar lijken."

Geloven dat covid-opnamen "veilig en effectief" zijn, is de echte psychische aandoening

Onder verwijzing naar The Evening Standard (VK), meldt Rucker dat in Groot-Brittannië, in ieder geval twee artsen uit Londen, PPSD zijn gaan beschuldigen van de meer dan 300.000 volledig gevaccineerde Britten die nu lijden aan door een prik veroorzaakte hartgerelateerde ziekten.

"Dit zou kunnen resulteren in een stijging van 4,5 procent van het aantal cardiovasculaire gevallen op nationaal niveau vanwege de effecten van PPSD, waarbij degenen tussen de 30 en 45 jaar het meeste risico lopen", meldde The Evening Standard .

Volgens Mark Rayner, een voormalig senior psychotherapeut van de NHS (National Health Service) en oprichter van EASE Wellbeing CIC, lijden maar liefst drie miljoen Britten aan PPSD, vermoedelijk als gevolg van “stress en angst veroorzaakt door de effecten van Covid-19 .”

Er wordt nergens in het artikel over de injecties melding gemaakt van de bewering dat ziekten die zo ernstig zijn als hartfalen op de een of andere manier worden veroorzaakt door door covid veroorzaakte hersenbeschadiging of zoiets.

"PPSD is een zeer reëel probleem op grote schaal", zei Rayner met een strak gezicht. "Naast de aandoening zelf met al zijn onmiddellijke problemen, is een van de grootste bijkomende problemen het effect dat het kan hebben op de gezondheid van het hart."

“Het wordt algemeen erkend dat het verminderen van stress en mentale gezondheidsproblemen cruciaal is voor de preventie en het herstel van cardiovasculaire gebeurtenissen zoals hartaanvallen en beroertes. We hebben het over maar liefst 300.000 nieuwe patiënten met hartproblemen”, voegde Rayner eraan toe.

Met andere woorden, kijk niet naar de injecties, wat u ook doet. Die zijn volkomen "veilig en effectief", zo wordt ons verteld. Nee, het echte probleem is een psychische aandoening die wordt veroorzaakt door de magische zwevende kiem, zeggen de zogenaamde experts, van wie de meesten vanaf de eerste dag tegen ons allemaal liegen.

Dit is duidelijk een dekmantel - en nog een hele domme. Iedereen die de olifant in de kamer (vaccins) negeert en in dit fictieve idee van PPSD gelooft, verdient echt wat er ook maar op hen afkomt vanuit de plandemische lopende band van verschrikkingen.

“En zomaar zijn bijwerkingen op Covid-19-injecties weggeredeneerd met een magische nieuwe term en een handvol omgekochte, gepeste of gechanteerd artsen om de beweringen te staven”, merkt Rucker op over de waanzin van dit alles.

"Het is op het eerste gezicht belachelijk dat deze veronderstelde aandoening plotseling opduikt, honderdduizenden alleen al in het Verenigd Koninkrijk treft, en zich uitsluitend richt op de leeftijdsgroep die de meeste vragen heeft opgeroepen met betrekking tot bijwerkingen."

Het laatste nieuws over Wuhan coronavirus (Covid-19) leugens en bedrog is te vinden op Pandemic.news .

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

NoQreport.com

NaturalNews.com

 

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...