donderdag 17 november 2022

VACCIN-GEINDUCEERDE TURBO-KANKER: T-cellymfoma kan snel vorderen als gevolg van mRNA-boosterprik

 Dinsdag 15 november 2022 door: S.D. Wells

Tags : badcancerslechte gezondheidbadmedicineBig Pharmabiologisch wapenkanker veroorzaaktkanker criminelenstolsel shotsGevaarlijke geneeskundedr. hoffekraangrieppandemiefarmaceutische fraudepiekeiwitvaccinschadevaccin letselvaccinsvasculaire stolsels

Dit artikel kan verklaringen bevatten die de mening van de auteur weerspiegelen

9.920WEERGAVEN

(Natural news) Dr. Charles Hoffe, een arts van 28 jaar in British Columbia, die nu bij de Lytton Clinic werkt, heeft het ondenkbare gedaan als het gaat om het inspecteren van de zogenaamde "veiligheid en werkzaamheid" van de Covid-19 griep-prikken die de CDC "vaccins" noemt.'Hij heeft PET / CT-scans uitgevoerd op kankerpatiënten die de Pfizer mRNA booster prik hadden gekregen, slechts acht dagen eerder en vond snelle progressie van T-cellymfoom, een dramatische toename van gastro-intestinale laesies en een turboeffect van verspreiding van cellen in de lymfeklieren onder de armen bij de oksels.

Dit wordt turbokanker genoemd, waar de piekeiwitten van mRNA-vaccinaties als kankerverwekkend dienen beschouwd - letterlijk voedsel dat de kanker voedt, waardoor het zich exponentieel vermenigvuldigt om de rest van het lichaam binnen te vallen. Dit gebeurt omdat het piekeiwit genen afweert die kanker bestrijden (P-53, ook bekend als. ‘Bewaker van het genoom’), dus door de Covid-prik te pakken, is het alsof je je eigen leger ontwapent tijdens een kritieke strijd. Deze PET / CT-scan laat zien hoe de kankercellen werden gevoed door spijkereiwitten en zich aanzienlijk over verschillende delen van het lichaam hebben verspreid.


Spike-eiwitten van mRNA-pokes zijn voedsel voor het voeden van turbokankers

T-cellymfoma begint in witte bloedcellen, T-cellen (T-lymfocyten) genaamd, die het immuunsysteem van uw lichaam helpen ziektekiemen te bestrijden, maar de kanker zorgt ervoor dat de cellen muteren en afwijkingen ontwikkelen, en ze draaien en vallen de huid aan. Het totale overlevingspercentage voor alle soorten T-cel non-Hodgkin-lymfoom (afgelopen 5 jaar na diagnose) is iets meer dan 63 procent. Het is een langzaam groeiende kanker die zich gedurende meerdere jaren ontwikkelt en in fasen wordt ingedeeld.

Toch waarschuwt Dr. Charles Hoffe  de wereld dat de meerderheid van de met Covid gevaccineerde patiënten kritieke gezondheidsschade zou kunnen ervaren, inclusief het versnellen van kanker en / of lijden aan vasculaire stolsels die het hart permanent beschadigen. In feite waren 62% van de patiënten van Dr. Hoffe die de Covid mRNA-vaccins kregen,  positief voor bloedstolsels. Dit veroorzaakt een verhoogde vaatweerstand door hun longen, getuigt hij en kan hun levensduur aanzienlijk verkorten.

Turbokanker en vaatstolsels veroorzaakt door de Covid-19 griep-vaccinaties

Voel je je de hele tijd moe, omdat je bent gevaccineerd met de covid-19 griep-injecties van miljarden spike-eiwitten? Wanneer zal je lichaam stoppen met het maken ervan, nu de pandemie voorbij is? Deze giftige spike-eiwitten worden door uw immuunsysteem herkend als vijanden, vreemde deeltjes, die op een dodelijk virus lijken. Je lichaam probeert die (spike prions) piekprionen aan te vallen die door je hele lichaam zijn gereisd naar reinigende organen, voortplantingsorganen, het hart en de hersenen.

Nu worden ook kankercellen in uw lichaam gevoed, omdat uw vaatstelsel minder zuurstof en minder voedingsstoffen levert om ze te bestrijden, allemaal dankzij de spike-eiwitinjecties. Spike-eiwitinjecties voorkomen dat uw eigen immuunsysteem mutaties van uw cellen herkent wanneer ze zich delen, waardoor kankercellen zich oncontroleerbaar en onder de radar van uw natuurlijke afweersysteem kunnen ontwikkelen en vermenigvuldigen.

Dit komt omdat de Covid-19-prikken je P-53-gen uitschakelen. Nu kan je lichaam niet langer vechten tegen kanker, zoals Dr. Hoffe heeft beschreven, en dit alles terwijl de piekeiwitten het vaatstelsel verstoppen, waardoor het lichaam zuurstof en voedingsstoffen wordt ontnomen. De meeste voorstanders van natuurlijke gezondheid weten al dat het klonter vaccinatie-effect echt en gevaarlijk is, maar dit onderzoek door Dr. Hoffe bevestigt dit en neemt alle twijfels erover weg, dus ga verder met je biologische levensstijl en natuurlijke remedies en kijk nooit achterom.

Houd uw waarheidsnieuws onder controle door  preparedness.news toe te voegen aan je favorietenlijst en dagelijks af te stemmen op updates over echt nieuws over het overleven en gezond te blijven in de nabije toekomst, door gezond te eten en al deze vuile vaccins te vermijden.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Censored.news

Rumble.com

NaturalNews.com

AustinTexas.gov

BRON: https://www.naturalnews.com/2022-11-15-t-cell-lymphoma-progress-rapidly-mrna-booster-shot.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...