vrijdag 21 april 2023

Top 7 van kankerziektes die enorm zijn toegenomen sinds mensen injecties krijgen met Covid spike-eiwitten

 april 21, 2023   119   0  

 

     Via Freepik

Sinds de Covid-19 “vaccins” uitkwamen, krijgen miljoenen gevaccineerden “uit het niets” kanker of hun huidige geval van kanker is plotseling verergerd, of ze hadden kanker die in remissie ging, en plotseling is de kanker heviger teruggekeerd.

Waardoor kan bijna elke soort kanker binnen enkele maanden verergeren? Welk gif “consumeren” zoveel mensen de laatste jaren dat zoveel kankergevallen exponentieel toenemen? In 2022 werd bij meer dan een kwart miljoen vrouwen opnieuw invasieve borstkanker gediagnosticeerd, terwijl de incidentiecijfers blijven stijgen. In 2022 werden ook meer dan 230.000 nieuwe gevallen van longkanker gediagnosticeerd. En na een decennialange daling stijgt nu het aantal gevallen van prostaatkanker. Wat gebeurt er in hemelsnaam?

Vreemd genoeg, sinds de Covid-19 “vaccins” uitkwamen, ontwikkelen miljoenen geïnjecteerde slachtoffers “uit het niets” kanker of hun huidige geval van kanker is plotseling verergerd, of ze hadden kanker die in remissie ging, en plotseling is de kanker heviger teruggekeerd. Dit vereist zorgvuldige overweging. Laten we dit eens nader bekijken.

Dramatische toename van kanker in een vroeg stadium sinds de experimentele mRNA Covid-injecties werden vrijgegeven voor massale proeven op mensen

Je zou kunnen zeggen dat er op aarde enkele miljarden proefkonijnen rondlopen die zich als verwarde zombies afvragen waarom ze plotseling chronische ontstekingen hebben. Elke mens die met experimentele mRNA-“technologie” is ingespoten, is als een proefdier in een laboratorium, wachtend om uit te vinden of het “medicijn” aanslaat, of dat het hen juist uitschakelt.

Miljoenen kankerdoden worden nu verborgen gehouden door het medisch-industrieel complex en het vaccin-industrieel complex.

Een arts in British Columbia, Dr. Charles Hoffe, maakte PET/CT scans van kankerpatiënten die een week eerder een Pfizer mRNA booster shot hadden gekregen, en ontdekte dat ze een snelle progressie van T-cel lymfoom hadden, een dramatische toename van gastro-intestinale laesies, plus een turbo-effect van verspreiding van cellen in de lymfeklieren onder de armen bij de oksels. Het heet TURBO KANKER omdat de spike-eiwitten dienen als een turbo-achtige brandstof of kankerverwekkende stof die de kankercellen voedt zodat ze zich exponentieel vermenigvuldigen en de rest van het lichaam binnendringen. De spike-eiwitten schakelen letterlijk genen uit die kanker bestrijden (P-53), waardoor het genoom onbeschermd blijft.

 

Het blijkt dat spike-eiwitten het perfecte voedsel zijn om kanker te voeden. Dat betekent dat de meerderheid van de Covid-gevaccineerde patiënten de komende maanden en jaren ernstige gezondheidsschade kan oplopen, vooral naarmate meer en meer mensen booster prikken krijgen. Kankercellen in het Covid-vaccin-geïnjecteerde lichaam worden gevoed, terwijl het menselijke immuunsysteem wordt geïnstrueerd (denk aan mRNA) om zich terug te trekken en de kanker niet te bestrijden.

Giftige prionen, bekend als “spike-eiwitten”, worden door het immuunsysteem herkend als vreemde indringers en ziekteverwekkers die vitale organen binnendringen

Aanval van de dodelijke klonen. Kleine terroristen (spike-eiwitten), verkleed en met een “masker” dat lijkt op een in een laboratorium gemaakt virus, dringen menselijke organen binnen, waardoor het immuunsysteem aanvalt, terwijl ze kwaadaardige kankercellen de brandstof geven die ze nodig hebben om te groeien en de controle over te nemen. Deze giftige prionen bootsen een dodelijk virus na, en ze blijven niet in de injectieplaats, zoals het vaccin-industrieel complex de massa’s misleidt met hun desinformatie hierover.

Iedereen die tegen kanker vecht of er al tegen gevochten en verslagen heeft, staat nu voor een nieuwe uitdaging, en het is meer een oorlog dan een gevecht. Miljoenen spike-eiwitten zweven rond in hun met Covid-vaccin ingespoten systeem, en het is als het verspreiden van snoep in huis zodat de kakkerlakken en mieren het kunnen vinden. Kanker wordt gevoed door de Covid griepinjecties en de MSM rept er met geen woord over. Kijk maar naar de explosief stijgende gevallen van alle soorten kanker in de afgelopen twee jaar, en u zult zien.

 

#1. Turbokanker – bestaande tumoren groeien exponentieel sneller (plus meerdere tumoren in meerdere organen).

#2. Borstkanker

#3. Recidief (en uitzaaiingen) na volledige remissie voorafgaand aan Covid injectie(s)

#4. Long- en bronchuskanker

#5. Prostaatkanker

#6. Darm- en rectumkanker

#7. Maag- en slokdarmkanker


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/top-7-van-kankerziektes-die-enorm-zijn-toegenomen-sinds-mensen-injecties-krijgen-met-covid-spike-eiwitten-injecties/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...