vrijdag 29 september 2023

Door de lucht verspreide mRNA-vaccin: Wat kan er misgaan?

september 29, 2023


julos / freepic

Wetenschappers zijn verheugd over de ontwikkeling van iets dat de manier waarop mensen worden gevaccineerd radicaal zou kunnen veranderen – een methode die via de lucht mRNA rechtstreeks in uw longen aflevert, of u dat nu wilt of niet. Zal de VS, met een geschiedenis van het uitvoeren van geheime biowapensimulaties op Amerikanen, zijn toevlucht nemen tot het vaccineren van de massa via de lucht?


Onderzoekers van de universiteit van Yale hebben een nieuwe methode ontwikkeld om via de lucht mRNA in uw longen te verspreiden. Het team heeft de methode ook gebruikt om muizen intranasaal te vaccineren,1 wat de deur opent voor testen op mensen in de nabije toekomst, schrijft Dr. Joseph Mercola.

  Video Link: https://rumble.com/v3fsrl0-researchers-create-aerosolized-mrna-vaccine.html

Hoewel wetenschappers de creatie toejuichen als een gemakkelijke manier om de massa te vaccineren, vragen critici zich af of de ontwikkeling van een vaccin dat via de lucht wordt toegediend, gebruikt zou kunnen worden voor snode doeleinden, zoals geheime bio-aanpassingen,2 die al in de academische literatuur worden aanbevolen.3

Yale-team ontwikkelt via de lucht verspreid mRNA, brengt het naar de longen

In een onderzoek met muizen creëerden wetenschappers van Yale polymeer nanodeeltjes om mRNA in te kapselen, waardoor het inhaleerbaar wordt en de longen kan bereiken. Courtney Malo, redacteur bij Science Translational Medicine, die het onderzoek publiceerde, legde uit:4

“De mogelijkheid om mRNA efficiënt in de longen af te leveren zou toepassingen hebben voor de ontwikkeling van vaccins, gentherapie en nog veel meer. Hier toonden Suberi et al. aan dat een dergelijke mRNA-afgifte bereikt kan worden door mRNA’s of interest in te kapselen in geoptimaliseerde poly(amine-co-ester) polyplexen [nanodeeltjes].

Polyplex-geleverde mRNA’s werden efficiënt vertaald naar eiwit in de longen van muizen met beperkte aanwijzingen van toxiciteit. Dit platform werd met succes toegepast als een intranasaal SARS-CoV-2-vaccin, waarbij robuuste immuunresponsen werden opgewekt die bescherming boden tegen latere virusuitdagingen. Deze resultaten benadrukken het potentieel van dit afgiftesysteem voor vaccintoepassingen en daarbuiten.”

Het team, onder leiding van cellulair en moleculair fysioloog Mark Saltzman, legde uit dat het inhaleerbare mRNA-vaccin met succes beschermde tegen SARS-CoV-2, wat “de deur opent naar het toedienen van andere messenger RNA (mRNA) therapeutica voor gensubstitutietherapie en andere behandelingen in de longen.”5

Voor het onderzoek kregen muizen twee intranasale doses nanodeeltjes met mRNA COVID-19 vaccins, die bij de dieren effectief bleken te zijn. In het verleden hadden longgerichte mRNA-therapieën moeite om in de cellen te komen die nodig waren om het gecodeerde eiwit tot expressie te brengen, wat bekend staat als een slechte transfectie-efficiëntie.6

“De Saltzman-groep omzeilde deze hindernis gedeeltelijk door een nanodeeltje te gebruiken dat gemaakt is van poly(amine-co-ester) polyplexen, of PACE, een biocompatibel en zeer aanpasbaar polymeer,” legde een nieuwsbericht van de Yale University uit.7 In een eerdere studie had Saltzman een “prime and spike”-systeem uitgeprobeerd om COVID-19 prikken af te leveren, waarbij mRNA-injecties in een spier plaatsvonden en vervolgens spike-eiwitten in de neus werden gespoten.8

 

Het bleek dat het injecteren misschien niet nodig was, en Saltzman heeft goede hoop voor de methode van toediening via de lucht, naast vaccins:9

“In het nieuwe rapport is er geen intramusculaire injectie. We gaven gewoon twee doses, een eerste dosis en een booster, intranasaal, en we kregen een zeer beschermende immuunrespons. Maar we hebben ook laten zien dat u in het algemeen verschillende soorten mRNA kunt toedienen. Het is dus niet alleen goed voor een vaccin, maar mogelijk ook voor gensubstitutietherapie bij ziekten zoals taaislijmziekte en genbewerking.

We hebben een voorbeeld van een vaccin gebruikt om aan te tonen dat het werkt, maar het opent de deur naar al die andere soorten interventies.”

Air Vax zou de manier waarop mensen gevaccineerd worden “radicaal kunnen veranderen

Saltzman zegt dat deze “nieuwe toedieningsmethode de manier waarop mensen worden gevaccineerd radicaal kan veranderen”, waardoor het gemakkelijker wordt om mensen in afgelegen gebieden of mensen die bang zijn voor naalden te vaccineren.10 Maar dat is nog niet alles. Een vaccin dat via de lucht wordt toegediend, maakt het mogelijk om het snel over een bevolking te verspreiden.

Door het vaccin in de lucht vrij te laten, is het niet nodig om elke persoon afzonderlijk te injecteren – wat niet alleen tijdrovend is, maar ook moeilijk als een persoon bezwaar heeft tegen de injectie. Dit is niet het geval met een vaccin in de lucht, dat in de lucht kan worden vrijgelaten zonder toestemming of zelfs zonder dat het publiek het weet.

Een soortgelijke strategie wordt gebruikt met mRNA in garnalen, die te klein en te talrijk zijn om individueel geïnjecteerd te worden. In plaats daarvan werd er een oraal “nanovaccin” gemaakt om de verspreiding van een virus tegen te gaan. Shai Ufaz, chief executive officer van ViAqua, dat de technologie ontwikkelde, verklaarde:11

“Orale toediening is de heilige graal van de ontwikkeling van de gezondheid in de aquacultuur, zowel vanwege de onmogelijkheid om individuele garnalen te vaccineren als vanwege de mogelijkheid om de operationele kosten van ziektebeheer aanzienlijk te verlagen en tegelijkertijd de resultaten te verbeteren …”.

Hoewel de wetenschappers van Yale zich richten op een intranasaal mRNA-product, is het resultaat hetzelfde – zoveel mogelijk blootstellen met zo min mogelijk kosten en moeite. Volgens de studie van Yale:12

“Een inhaleerbaar platform voor boodschapper-RNA (mRNA)-therapeutica zou een minimaal invasieve en longgerichte toediening voor een groot aantal longziekten mogelijk maken. De ontwikkeling van longgerichte mRNA-therapieën is beperkt door de slechte transfectie-efficiëntie en het risico van vehikel-geïnduceerde pathologie.

Hier maken we melding van een inhaleerbaar vehikel op basis van polymeren voor toediening van therapeutische mRNA’s in de long. We optimaliseerden biologisch afbreekbare poly(amine-co-ester) (PACE) polyplexen [nanodeeltjes] voor mRNA-toediening met behulp van modificaties van eindgroepen en polyethyleenglycol. Deze polyplexen bereikten een hoge transfectie van mRNA in de hele long, met name in epitheel- en antigeen-presenterende cellen.

We pasten deze technologie toe om een mucosaal vaccin te ontwikkelen voor severe acute respiratory syndrome coronavirus 2 en ontdekten dat intranasale vaccinatie met spikeiwitcoderende mRNA-polyplexen krachtige cellulaire en humorale adaptieve immuniteit opwekte en gevoelige muizen beschermde tegen dodelijke virale aanvallen. Samen tonen deze resultaten het translationele potentieel aan van PACE-polyplexen voor therapeutische toediening van mRNA in de longen.”

De Amerikaanse regering heeft een geschiedenis van het vrijgeven van biowapens

Als je de stukjes van de puzzel bij elkaar legt, ontstaat er een verontrustend beeld. Zoals The Epoch Times rapporteerde, hebben we een geschiedenis waarin de Amerikaanse regering extreme maatregelen nam om COVID-19 injecties aan het publiek op te leggen en te promoten. Nu hebben onderzoekers een mRNA-vaccin ontwikkeld dat door de lucht verspreidt wordt, waardoor de massa snel gevaccineerd kan worden zonder dat ze het weten of ermee instemmen.13

 

Is er bewijs dat de overheid of een andere entiteit plannen heeft om heimelijk een luchtvaccin op de bevolking los te laten? Nee. Maar er is een geschiedenis van het uitvoeren van geheime biowapensimulaties op Amerikanen. In 1950 sproeide de Amerikaanse marine zes dagen lang Serratia marcescens bacteriën in de lucht bij San Francisco.

Het project, “Operation Sea Spray” genaamd, was bedoeld om vast te stellen hoe gevoelig de stad was voor een aanval met biowapens. Serratia marcescens kleurt alles wat het aanraakt felrood, waardoor het gemakkelijk op te sporen is. De bacterie verspreidde zich door de stad doordat de inwoners de microben uit de lucht inademden. Hoewel het Amerikaanse leger aanvankelijk dacht dat Serratia marcescens niet schadelijk zou zijn voor mensen, ontstond er een uitbraak waarbij sommigen urineweginfecties opliepen.

Minstens één persoon overleed “en sommigen hebben gesuggereerd dat het vrijkomen van de Serratia marcescens de microbiële ecologie van het gebied voor altijd heeft veranderd”, aldus Smithsonian Magazine.14 Dit was geen op zichzelf staand incident, want de Amerikaanse overheid voerde de volgende 20 jaar nog veel meer experimenten uit in de hele VS.15 Dus hoewel het verontrustend is om te denken aan een luchtvaccin-experiment dat wordt uitgevoerd op een nietsvermoedend publiek, is het niet ongekend.

Bio-ethische studie bevordert heimelijke, verplichte bio-verbetering

Het verhaal wordt nog versterkt door de academische goedkeuring van het gebruik van verplichte, geheime bio-verbetering. In het tijdschrift Bioethics,16 bespreekt Parker Crutchfield van de Western Michigan University, Homer Stryker M.D. School of Medicine, morele bioverbetering, wat verwijst naar het gebruik van biomedische middelen om morele verbeteringen teweeg te brengen.

Behandelingen met medicijnen, waaronder vaccins, en genetische manipulatie zijn mogelijke voorbeelden van bioverbeteringen.17 Volgens Crutchfield:18

“Het is noodzakelijk om de bevolking moreel te bio-verbeteren om uiteindelijke schade te voorkomen. Morele bio-verbetering is de potentiële praktijk van het beïnvloeden van het morele gedrag van een persoon door middel van biologische interventie op hun morele houdingen, motivaties of disposities.

De technologie die morele bioverbeteringen mogelijk maakt, bevindt zich op een schaal tussen niet-bestaand en ontluikend, maar veelvoorkomende voorbeelden van mogelijke interventies zijn het infuseren van watervoorraden met farmaceutica die empathie of altruïsme versterken of op een andere manier ingrijpen in iemands emoties of motivaties, in een poging om iemands morele gedrag te beïnvloeden.”

Sommigen beweren dat morele bio-verbeteringen verplicht zouden moeten zijn voor het grotere goed. Crutchfield vindt dat dit niet ver genoeg gaat. Hij wil ook dat ze heimelijk zijn:19

 

“Ik ga nog een stap verder door te stellen dat als morele bioverbetering verplicht zou moeten zijn, de toediening ervan eerder verborgen dan openlijk zou moeten zijn. Dat wil zeggen dat het moreel verkieslijker is dat verplichte morele bio-upgrade wordt toegediend zonder dat de ontvangers weten dat ze de verbetering krijgen.”

Hij gaat zelfs zover om te suggereren dat “een verborgen verplicht programma waarden als vrijheid, nut, gelijkheid en autonomie beter promoot dan een openlijk programma.”20 Hier hebben we dus bewijs van academische steun voor het heimelijk vrijgeven van medicijnen en andere bioverbeteringen aan het publiek. In combinatie met de creatie van een mRNA-vaccin in de lucht en de geschiedenis van de overheid om te experimenteren op het publiek, schetst dit een verontrustend beeld van de toekomst.

Problemen met mRNA COVID-vaccins blijven bestaan

Afgezien van de bezorgdheid over toediening via de lucht, gaan mRNA COVID-19 injecties gepaard met aanzienlijke risico’s – ongeacht hoe u eraan wordt blootgesteld. Mensen van 65 jaar en ouder die de bijgewerkte (bivalente) COVID-19 boosterspuit van Pfizer hebben gekregen, lopen mogelijk een verhoogd risico op een beroerte, volgens een aankondiging van de U.S. Centers for Disease Control and Prevention en de Food and Drug Administration.21

Verder toonde een groot onderzoek uit Israël22 aan dat de COVID-19 mRNA-prik van Pfizer in verband wordt gebracht met een driemaal verhoogd risico op myocarditis,23 waardoor de aandoening 1 tot 5 keer per 100.000 personen voorkomt.24 Er werden ook andere verhoogde risico’s vastgesteld na de COVID-prik, waaronder lymfadenopathie (opgezwollen lymfeklieren), blindedarmontsteking en herpes zoster-infectie.25

Minstens 16.183 mensen zeggen ook dat ze oorsuizingen hebben gekregen na een COVID-19 prik.26 De meldingen werden ingediend bij de VAERS-database (Vaccine Adverse Event Reporting System) van het CDC. Maar aangezien slechts 1%27 tot 10%28 van de bijwerkingen ooit aan VAERS wordt gemeld, ligt het werkelijke aantal waarschijnlijk veel hoger.

Vanwege dit soort risico’s is geïnformeerde toestemming essentieel voor elke medische procedure, inclusief vaccinaties. De ontwikkeling van mRNA-prikken via de lucht maakt de mogelijkheid dat geïnformeerde toestemming wordt weggenomen echter des te reëler.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. 

https://www.frontnieuws.com/door-de-lucht-verspreide-mrna-vaccin-wat-kan-er-misgaan/


Al mijn (oude) helden zijn gevallen. Jullie zijn mijn nieuwe helden

Ik weet dat ik niet alleen sta. Er zijn miljoenen, misschien, optimistisch gezien, miljarden van ons. Degenen die zagen hoe de lopende band van de geschiedenis onder onze voeten doorgleed en bijna iedereen die we liefhadden en respecteerden meenam, over de klif, terwijl wij, om de een of andere vreemde reden, geschokt op onze plaats … Meer lezen overAl mijn (oude) helden zijn gevallen. Jullie zijn mijn nieuwe helden

https://www.frontnieuws.com/al-mijn-oude-helden-zijn-gevallen-jullie-zijn-mijn-nieuwe-helden/

  

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...