vrijdag 29 september 2023

Zonneonderzoekers luiden de noodklok aan dovemansoren: “Ernstige kou en voedseltekorten al in de jaren 2030”

 september 29, 2023

Valentina Zharkova, een zonneonderzoeker en professor in de wis- en natuurkunde, waarschuwde in 2019 al voor het Grote Zonneminimum, dat volgens haar de Aarde tussen 2020 en 2053 zal treffen. Volgens haar hebben onderzoekers sinds ten minste 2015 duidelijke tekenen hiervan waargenomen.

In 1992 verhuisde Zharkova naar het Verenigd Koninkrijk en werd een vooraanstaand onderzoeker aan de Universiteit van Glasgow, waar ze energiedeeltjes in zonnevlammen bestudeerde. Na uitgebreid onderzoek ontdekte ze dat zonnevlammen werden veroorzaakt door zonnebevingen, en in 1998 werd haar baanbrekende ontdekking gepubliceerd in het prestigieuze wetenschappelijke tijdschrift Nature, bericht www.freewestmedia.com.

In 2000 werd Zharkova docent aan de Bradford University en in 2005 werd ze hoogleraar toegepaste wiskunde. In september 2013 trad ze in dienst bij Northumbria University als hoogleraar wiskunde en natuurkunde. Gedurende haar tijd daar publiceerde Zharkova meer dan 200 artikelen, waaronder 3 artikelen in Nature-gelieerde tijdschriften. Eén van deze artikelen voorspelde het moderne Grote Zonneminimum, dat volgens haar de Aarde tussen 2020 en 2053 zal treffen. Interessant is dat 2020 ook het jaar was waarin de vermeende pandemie van het coronavirus werd gebruikt om uitgebreide lockdowns in te voeren en de invoering van “Het Nieuwe Normaal”, die verschillende landen sindsdien permanent hebben gemaakt, met de verklaring dat de wereld nooit meer hetzelfde zal zijn.

Professor Zharkova heeft een monografie over deeltjeskinetiek geschreven, was redacteur voor een boek over geautomatiseerde herkenning en classificatie van digitale beelden, en schreef het RHESSI-boek over hoogenergetische deeltjes. De zonneonderzoeker heeft ook bijgedragen aan 18 andere boeken. Zharkova heeft eerder financiering ontvangen van de Europese Commissie, EPSRC, STFC, Royal Society, RAS en de Amerikaanse luchtmacht.

In een interview uit 2019 met de bekroonde Canadese journalist Stuart McNish in zijn programma “Conversations That Matter,” legde Zharkova met grote ernst en voorzichtigheid uit dat zonneonderzoekers sinds 2015 tekenen waarnemen dat de zonneactiviteit afneemt op een manier die alleen te zien is tijdens het Grote Zonneminimum, dat 400 jaar geleden voor het laatst plaatsvond tijdens het Maunder Minimum. Ze noemt NOAA, NASA en andere onderzoeksorganisaties die deze trend op verschillende manieren hebben opgemerkt, maar niet aan het publiek hebben meegedeeld. Zharkova beweert dat de aanzienlijk verminderde zonneactiviteit, waarvan we nog maar net het begin hebben gezien, onvermijdelijk zal leiden tot dramatische klimaat- en weersveranderingen en wereldwijde afkoeling. Ze specificeert ook de periode die volgens haar het ergst zal zijn:

“Tussen cyclus 25 en 11 jaar van cyclus 26 [de minst actieve cyclus], en tussen cyclus 26 en 27, zal de koudste periode op Aarde zijn, en we zullen het voelen door een gebrek aan vegetatie.”

Daarom zal de Aarde vanaf de actieve periode tijdens deze cyclus SC25, vanaf de tweede helft van dit decennium tot begin 2050, te maken krijgen met uitzonderlijke kou, extreem weer, aardbevingen en vulkaanuitbarstingen. Ze wijst naar 2030 als het jaar waarin het serieus zal beginnen, en waarschuwt dat de jaren 2030 zo koud zullen zijn dat er een ernstig voedseltekort zal ontstaan.

In het licht hiervan roept het vragen op over de Agenda 2030 van de globalisten en de beweringen over de “door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde”, die ons in het begin van de jaren 2030 zouden treffen. De vraag is waarom ze ons niet waarschuwen voor wat er werkelijk in het verschiet ligt, aangezien ze er waarschijnlijk heel goed van op de hoogte zijn. Nog verontrustender is waarom ze de regeringen en de mensen in de wereld misleiden door ze te laten geloven dat de dreiging warmte is. De mogelijke antwoorden op deze vragen zijn verontrustend.

Valentina Zharkova is een Oekraïense zonne-energieonderzoeker met een solide academische achtergrond, wereldwijd toonaangevend onderzoek en talrijke baanbrekende publicaties. Ze studeerde in 1975 cum laude af in toegepaste wiskunde aan de Nationale Universiteit van Kiev (KNU). Zharkova promoveerde in 1984 in de astrofysica, met als specialisatie “Radiative Transfer of Solar Prominences,” aan het Astronomisch Hoofd Observatorium in Kiev. Ze werkte vele jaren als onderzoeker en docent aan de KNU.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/zonneonderzoekers-luiden-de-noodklok-aan-dovemansoren-ernstige-kou-en-voedseltekorten-al-in-de-jaren-2030/

 


Linksgroene klimaatleugen ontmaskerd: De waarheid is dat we op weg zijn naar een nieuwe ijstijd

De Coronapandemie domineert al maandenlang wereldwijd de krantenkoppen, wat het hysterische klimaatdebat tot grote ergernis van de linksgroene onheilsprofeten heeft gesmoord. Enkele dagen geleden volgde de volgende klap voor Greta en haar klimaatzeloten: Observatiesatellieten hebben vastgesteld dat de activiteit van de zon, die eigenlijk de doorslaggevende factor is voor de opwarming van de aarde, sinds … Meer lezen overLinksgroene klimaatleugen ontmaskerd: De waarheid is dat we op weg zijn naar een nieuwe ijstijd

https://www.frontnieuws.com/linksgroene-klimaatleugen-ontmaskerd-de-waarheid-is-dat-we-op-weg-zijn-naar-een-nieuwe-ijstijd/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...