donderdag 26 oktober 2023


Boomoloog Robert Brame keek met stijgende verbazing naar de branden op het eiland Maui in augustus dit jaar. Volgens hem zijn de branden niet natuurlijk ontstaan, maar als gevolg van microgolven.

In een interview met Michelle Melendez dat inmiddels bijna een half miljoen keer is bekeken, zegt Brame dat hij inmiddels op 38 plekken is geweest waar branden hebben gewoed. Op al die plekken heeft hij bewijs verzameld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WhiteAzn4Life (@jakegtv)

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het klopte van geen kant

Wat hem vooral opviel, was dat de bomen nog overeind stonden en niet waren verbrand. “En hoe kon het vuur een snelweg oversteken? Het klopte van geen kant.”

Hij zag dit eerder in Californië gebeuren na verwoestende branden. Huizen die afbranden en verder niets. Dat heeft volgens hem te maken met alle metalen die ze bevatten.

Brame, die al 48 jaar in het vak zit, zei verder dat de topmensen binnen de brandweer precies weten wat er speelt.

Microgolven

Als bomen niet in brand vliegen, maar huizen wel, dan gaat het volgens hem om branden die zijn veroorzaakt door microgolven.

Ook van de auto’s was bijna niets meer over. Brame wees erop dat autoglas smelt bij een temperatuur van zo’n 1400 graden Celsius. Bij een bosbrand bereikt de temperatuur hooguit 700 tot 800 graden, zei hij.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

https://www.ninefornews.nl/expert-heeft-opmerkelijke-theorie-over-branden-op-maui/

Video Link: https://www.youtube.com/watch?v=Bs3o3z0G8tw    

445.010 weergaven 31 aug 2023

Learn more and take action at https://www.standtogetherhawaii.com

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...