donderdag 26 oktober 2023

Dr. McCullough waarschuwt: meerdere keren prikken met mRNA COVID-‘vaccins’ zou ‘turbokanker’ kunnen bevorderen

 10/12/2023 // Ethan Huff // 8,2K Weergaven

Tags: badcancerslechte gezondheidbadmedicinekankerkanker veroorzaaktCOVIDcovid-19Gevaarlijke geneeskundegenocidemRNAOperatie Warp SpeedPeter McCulloughplasmide DNASucharit BhakdiTrumpturbokankervaccinatievaccinoorlogenvaccins


Tijdens een recent online symposium georganiseerd door de World Council for Health, gerenommeerde internist en cardioloog Dr. Peter McCullough gewaarschuwd dat het laatste onderzoek bevestigt dat Wuhan coronavirus (COVID-19) "vaccins" in feite verband houden met een nieuw gevonden fenomeen dat bekend staat als "turbokanker"."

Dr. McCullough heeft een prominente theorie uitgepakt die veel geloofwaardigheid heeft dat kanker zich alleen in een menselijk lichaam mag vormen wanneer bepaalde "meerdere verschillende processen" worden beïnvloed, zelfs als een "enkele bron van blootstelling" verantwoordelijk is voor het activeren hier van meerdere verschillende processen.

De enkele bron van blootstelling dat Dr. McCullough verwees natuurlijk naar de ‘Fauci Flu-vaccinaties’. Onder verwijzing naar de "Multi-Hit-hypothese van carcinogenese" voorgesteld door Sutherland en J.C. Bailar in 1984, Dr. McCullough voerde aan dat met name mRNA-injecties meerdere verschillende veranderingen in het hele lichaam veroorzaken die de vorming en verspreiding van kanker bevorderen.

Dr. McCullough haalde ook een preprint paper aan dat steld dat het S2-segment van het piekeiwit dat wordt geproduceerd door de mRNA-spovide-injecties "waarschijnlijk tumorsuppressorsystemen remt."Naar zijn mening raakte dit kankerbevorderende effect van de vaccins" nummer één."

(Gerelateerd: Helaas zelfs degenen onder ons die niet rechtstreeks voor COVID zijn geïnjecteerd mogelijk indirect nog steeds "gevaccineerd" door volledig geïnjecteerde mensen die ons onbewust het gif terloops "vergieten".)

Waren COVID-vaccins met opzet ontworpen om "turbokankers" te activeren?"

Onderzoek uit China toont ook aan dat de mRNA-component van de injecties "de natuurlijke DNA-herstelmechanismen van het menselijk lichaam in het gedrang brengt".'Dit zou kwalificeren als een van de andere meerdere verschillende processen waardoor COVID-opnamen kanker veroorzaken en verspreiden.

Met andere woorden, de S2-component van de opnamen remt tumorsuppressie terwijl de mRNA-component het lichaam ervan weerhoudt beschadigd DNA te herstellen, waarvan Dr. McCullough beschreven als "hit nummer twee."

Een potentiële derde bron van kankerpromotie door COVID-opnamen is de schijnbare "besmetting" van de injectieflacons met Simian Virus 40 of SV40. Deze en andere verontreinigingen fungeren als "promotors en versterkers" van kanker, evenals andere vergiften zoals E. coli.

De vermeende reden waarom E. coli wordt zelfs gebruikt om Big Pharma-massa te helpen bij het produceren van "grote hoeveelheden messenger-RNA", Dr. McCullough legde het verder uit.

Wat betreft SV40 , nog een krant gepubliceerd in het tijdschrift Klinische microbiologische beoordelingen legt uit dat het toxine een "bekend oncogeen DNA-virus is dat primaire hersen- en botkanker, maligne mesothelioom en lymfomen bij laboratoriumdieren veroorzaakt."

Het algemene doel van het symposium waarop Dr. McCullough sprak om de implicaties van het onlangs ontdekte plasmide-DNA in COVID-prikken aan te pakken. Als gepensioneerde Thais-Duitse microbioloog Dr. Sucharit Bhakdi waarschuwde dat plasmide-DNA genetische mutaties veroorzaakt die opnieuw verband houden met de vorming van kanker.

Plasmide-DNA is ook giftig, simpelweg omdat het een vreemd type DNA is dat het lichaam niet herkent, waardoor het zichzelf met auto-immuniteit aanvalt. Dr. Bhakdi waarschuwt dat dit plasmide-DNA leidt tot "langdurige ontsteking en orgaanschade door het hele lichaam."

'We wisten dat dit eraan kwam', schreef een van onze eigen commentatoren en legde uit wat hij of zij doet om de kwestie van COVID-prikafscheiding te bestrijden. 'De regering en de media probeerden te beschuldigen als iets dat complottheoretici doen, onderzoek. Sinds het begin van de onzin van de prik foerageer ik paardebloemen en dennen en groeiende artemisie (het belangrijkste kruid dat in ivermectine wordt gebruikt).

'We drinken al een paar jaar dagelijks dennenaalthee. Dit is aangetoond om te voorkomen dat de "spikes" zich aan uw T-celreceptoren binden via het shikiminezuur, d-limoneen, quercetine, vitamine C en antioxidanten die dennen bevat. We verdubbelen of verdrievoudigen soms als we bij shedders zijn geweest."

(red. zie ook in deze blog info over 'The universal Anti-dote' CLO2, CDS of MMS op de website van AndreasKalcker.Com )

Het volledige bloedbad van Operation Warp Speed moet nog komen. Meer informatie bij Genocide.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

LifeSiteNews.com

Cloudfront.net [Pdf]

NaturalNews.com

NCBI.NLM.NIH.gov

Bron: https://ericerblive.substack.com/p/dr-mccullough-warns-getting-jabbed

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...