donderdag 26 oktober 2023

Hamas is gemaakt door Israëlische en Amerikaanse inlichtingendiensten om Yasser Arafat tegen te gaan, legt Ron Paul uit

 10/12/2023 // Ethan Huff // 25,4K Weergaven

Tags : grote regeringchaossamenzweringcorruptiemisleidingdiepe staatHamasIsraëlmosadnationale veiligheidRon PaulterrorismeWitte HuisYasser Arafat


De recente terreuraanslag op Israël door Hamas is een zinloze tragedie waarvan we al kunnen zien dat deze blijvende gevolgen zal hebben voor wereldaangelegenheden, vooral in het Midden-Oosten. Waarom dan hebben de Verenigde Staten en Israël zelf Hamas gecreëerd in de jaren zeventig?

Voordat Hamas was wat het nu is, was het slechts een marginale groep Palestijnse moslims zonder echte macht. Vandaag regeert Hamas met ijzeren vuist over Gaza, en dat allemaal vanwege de VS en Israël, volgens voormalig congreslid en presidentskandidaat Ron Paul.

Voormalige Israëlische functionarissen zoals Brig. Generaal Yitzhak Segev, die in de jaren tachtig in het Israëlische leger diende, geeft dit volledig toe. Segev vertelde een verslaggever van de New York Times dat hij de feitelijke religieuze beweging ondersteunde financieren als een "tegengewicht" voor de secularisten en linksen van de bepaalde Bevrijdingsorganisatie en de Fatah-partij, die werd geleid door Yasser Arafat.

Arafat zelf noemde Hamas 'een schepsel van Israël', en Segev is het daarmee eens, omdat hij geld van de Israëlische regering heeft aangenomen om deze terroristische groepering überhaupt op te richten.

“De Israëlische regering heeft mij een budget gegeven”, bekende Segev over wat er was gebeurd. 'En de militaire regering geeft aan de moskeeën.'

De voormalige Israëlische functionaris voor religieuze zaken Avner Cohen, die ruim twintig jaar in Gaza heeft gewerkt, vertelde in 2009 aan de Wall Street Journal dat hij een directe rol speelde bij de oprichting van Hamas.

“Hamas is, tot mijn grote spijt, de creatie van Israël”, zegt Cohen.

(Gerelateerd: Ron Paul is altijd afgewezen bij Big Politics vanwege zijn impopulaire, maar vaak correcte, benaderingen die in tegenspraak zijn met de ingewikkelde orde van zaken.)

Israël en de VS zijn wereldwijd de grootste financiers, makers en exporteurs van terreur

Halverwege de jaren tachtig schreef Cohen een officieel rapport aan zijn superieuren waarin hij hen waarschuwde dit verdeel-en-heers-complot in de bezette gebieden niet in te zetten, dat, zoals we nu kunnen zien, wordt gebruikt als excuus voor Israël om binnen te vallen en eigenlijk Gaza in de dammen.

“Ik stel voor dat we onze inspanningen concentreren op het vinden van manieren om dit monster uit elkaar te halen voordat deze realiteit ons in het gezicht springt”, schreef Cohen in zijn brief..

Cohen werd uiteraard genegeerd. En nu, decennia later, is Hamas voor Israël een zondebok geworden om een grootschalige oorlog te voeren tegen niet alleen de Palestijnen die in Gaza wonen, maar ook tegen de grote hond: Iran.

“Hamas werd aangemoedigd en echt opgericht door Israël en de Verenigde Staten om Yasser Arafat tegen te gaan”, verklaarde Paul een tijdje geleden in een congresverklaring die je hieronder kunt bekijken:

Niets van dit alles is echt zo schokkend als je bedenkt dat de VS, die lange tijd als de militaire arm van Israël hebben gefunctioneerd, berucht zijn vanwege het financieren en aanwakkeren van de oprichting van nieuwe terroristische groeperingen die vervolgens worden gebruikt om landen te destabiliseren als voorwendsel voor meer oorlog.

“Veel van de terroristische groeperingen die momenteel bestaan, zijn op de een of andere manier beïnvloed of gesteund door de Verenigde Staten”, legt Revolver uit.

‘Dit gebeurt vaak wanneer de VS betrokken zijn bij het financieren van oorlogen of het steunen van bepaalde groepen die als ‘rebellen’ worden bestempeld. Naarmate de tijd verstrijkt, worden deze zelfde ‘rebellen’ die we ooit steunden vaak onze gezworen vijanden, waardoor de cyclus van eindeloze, eeuwige oorlogen in stand wordt gehouden.”

Het laatste nieuws over wat er gaande is in het Midden-Oosten kunt u vinden op  Chaos.news.

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Revolver.news

NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2023-10-12-hamas-created-israel-yasser-arafat-ron-paul.html

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...