donderdag 26 oktober 2023

Globalisten van het World Economic Forum willen watercrisis misbruiken om een wereldregering te vormen

 oktober 26, 2023   1976   7  

 

Na herhaalde mislukte pogingen om een wereldregering te vormen, zet het World Economic Forum nu in op de dreigende watercrisis als de sleutel om eindelijk zijn doelen te bereiken.

Professor Mariana Mazzucato, een “agenda bijdrager” voor het World Economic Forum, heeft dit heel duidelijk verwoord in een filmpje van de bijeenkomst van de groep in Davos vorig jaar dat onlangs viraal is gegaan, schrijft Cassie B.

In de clip deelt ze haar teleurstelling over het feit dat klimaatverandering en COVID-19 vaccins tot nu toe niet hebben geholpen om hun doel te bereiken, maar ze zei dat een watercrisis zou slagen waar deze benaderingen hebben gefaald.

Tijdens een WEF-bijeenkomst over de “economie van water” zei ze: “Zijn we er echt in geslaagd om iedereen in de wereld te vaccineren? Nee. Dus het is niet alleen belangrijk om water te benadrukken als een mondiaal gemeengoed en wat het betekent om samen te werken en het zowel vanuit een mondiaal gemeengoedperspectief als vanuit het eigenbelangperspectief te bekijken, omdat het die parallel heeft, maar het is ook belangrijk omdat we er niet in geslaagd zijn om die problemen op te lossen die soortgelijke kenmerken hadden. En water is iets dat mensen begrijpen.”

De discussie was bedoeld om een tweejarig initiatief te ontwikkelen dat gericht is op het transformeren van de economie van water, waarvan ze hoopt dat het de manier waarop water wordt beheerd voor de rest van de eeuw zal veranderen.

American Cancer Society: Patiënten behandelen is schadelijk voor de planeet - ze zouden moeten sterven

 

Ze leek ook te suggereren dat het publiek niet intelligent genoeg is om klimaatverandering te begrijpen, maar water is iets waar zelfs kinderen zich in kunnen vinden.

“Klimaatverandering is een beetje abstract. Sommige mensen begrijpen het heel goed, sommigen begrijpen het een beetje, en sommigen begrijpen het gewoon niet,” zei ze.

“Water, elk kind weet hoe belangrijk het is om water te hebben. Als je voetbalt en je hebt dorst, dan heb je water nodig,” voegde ze eraan toe.

Ze wees op de noodzaak van het cultiveren van “burgerbetrokkenheid” bij deze kwestie en “het experimenteren met dit begrip van het algemeen belang.” Ze maakte ook een toespeling op de WEF-agenda’s voor klimaatverandering en COVID-19-vaccins, ondanks hun mislukkingen, en zei: “Kunnen we deze keer echt resultaten boeken op manieren waarop we andere keren jammerlijk gefaald hebben? En hopelijk zullen we niet blijven falen met de andere dingen, maar hoe dan ook…”

Tijdens de vergadering stelde de groep het belang vast van veilig, schoon water voor de menselijke gezondheid en de groei van economieën en lanceerde de Global Commission on the Economics of Water.

De directeur van het Potsdam Institute for Climate Impact Research, Johan Rockstrom, wees op de voedselcrisis die centraal stond in de discussies van het WEF. Hij merkte op dat de belangrijkste bepalende factor of deze crisis en de klimaatverandering succesvol overwonnen kunnen worden, water is, dat volgens hem het ontbrekende stuk is in veel beleid en discussies.

Hij zei bijvoorbeeld dat veel voedselzekerheidscrises verband houden met waterschaarste, wat volgens hem samenhangt met klimaatverandering en regenval. Hij concludeerde dat het tijd is om de economie van water te zien als iets dat een gemeenschappelijk doel is dat dringend beheerd moet worden met een “brede systeembenadering”.

Wanneer dissidentie eindigt, zal het transhumanisme heersen en digitalisering regeren, zal de mensheid ophouden menselijk te zijn

 

WEF heeft sterk aangedrongen op het vaccineren van de wereld tegen COVID-19

In 2021 stelde het World Economic Forum dat het economisch herstel van de wereld na de pandemie afhing van de uitrol van vaccins. Ze schetsten hoe de wereld gevaccineerd kon worden tegen COVID-19 en riepen op tot publiek-private partnerschappen om fabrieken over de hele planeet te bouwen om elk jaar vaccins aan elk individu te verstrekken.

Ze maakten er geen geheim van dat ze iedereen een injectie wilden geven en stelden: “De enige manier om dit op te lossen is door ons plan om de wereld te vaccineren te versnellen. Niemand is veilig totdat we allemaal veilig zijn.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws.

https://www.frontnieuws.com/globalisten-van-het-world-economic-forum-willen-watercrisis-misbruiken-om-een-wereldregering-te-vormen/

Griezelig nieuws voor de COVID-gevaccineerden

 12/09/2024 Een nieuw, angstaanjagend syndroom kan iedereen treffen, ongeacht leeftijd, die de prik krijgt. Een nieuw syndroom, het ‘ Post-A...